Şimdi Ara

GİGABYTE P35 DS3R rev 2.1 ANAKART 135YTL....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dün kuzenim bu anakartı 130 a sattı....Daynı anda aldık bu arada....ben 135 e satıyorum ama benimki daha temiz...
    ulus bilgisayardan garantisi vardır..kutu içeriği full..eksik parça varsa kafamı kırarım........
    fatura tarihi:26/02/2008 dir...pm bekliyrum.......
    ..kolay gelsin....PAZARLIK DÜŞÜNMÜYORUM....TAKAS YOKTUR.....ürün sıfır gibidir onu da söylemedn edemiycem......
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

GİGABYTE P35 DS3R rev 2.1 ANAKART 135YTL....

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilk ben gördüm, alıyorum
    Alışverişlerim: isocan81, MPower Huso, mikail13, ReaL, mujdat42, aliilker, osmanhasimcan, yayluu, serseri.k, law1979, asker1695, etufan_cetin, WinteR, algenist, SpeedTwelve, Falex, necropotance, bicontac, ozzzy222, topalsolucanxD, acs_00, baho8282, fara, ilkerboylu, RdvnKsgn, buraksavtekin, yellowrock, ankara1234, pir, shanke, Lacrymatoire, ebenlier, Tocak, mahapurusha, ShaRLooT, VISION, BeFeD, benign2004, Darth Vader RSi, MOYKAN, bmurat07, buyuksoy39, Adnan Ak, m134, alitopal, eagle66, YUSUFHAN06, FASTandFAST (pm!), mkoyuncu, falling, nekropsi, vgulgec, sweet81, AMFİBİ, aykhut, nbu, phobia, muzeg, doriath, sharkatk, wenigma
    A.K.A. Paranoid Android
  • ilk sen gördün ama sana satmıcam..
    neyse şaka bir yana ürün satıldı GİBİ..
    we_dream sana da bi güzel bişey veremedik..işlemci alcaktın oda yattı...bekliyrum sende güzel bişey varsa biz alırız

herneyse alana da satana da hayırlı olsun dilemekten başka yapacak bişi yok
    Alışverişlerim: isocan81, MPower Huso, mikail13, ReaL, mujdat42, aliilker, osmanhasimcan, yayluu, serseri.k, law1979, asker1695, etufan_cetin, WinteR, algenist, SpeedTwelve, Falex, necropotance, bicontac, ozzzy222, topalsolucanxD, acs_00, baho8282, fara, ilkerboylu, RdvnKsgn, buraksavtekin, yellowrock, ankara1234, pir, shanke, Lacrymatoire, ebenlier, Tocak, mahapurusha, ShaRLooT, VISION, BeFeD, benign2004, Darth Vader RSi, MOYKAN, bmurat07, buyuksoy39, Adnan Ak, m134, alitopal, eagle66, YUSUFHAN06, FASTandFAST (pm!), mkoyuncu, falling, nekropsi, vgulgec, sweet81, AMFİBİ, aykhut, nbu, phobia, muzeg, doriath, sharkatk, wenigma
    A.K.A. Paranoid Android
  • bunu satıp yerine ne alacaksın? güzel bi anakart verelim diycem ama ben Ankaradayım. Bi de niye sattınki güzelim anakartı. Tamam, cpuyu oc ederken Vdrop yapıp kilitlenebiliyor ama o kadarcık kusur kadı kızındada olur.

Orjinalden alıntı: DH.Ethem

bunu satıp yerine ne alacaksın? güzel bi anakart verelim diycem ama ben Ankaradayım. Bi de niye sattınki güzelim anakartı. Tamam, cpuyu oc ederken Vdrop yapıp kilitlenebiliyor ama o kadarcık kusur kadı kızındada olur.

bunu sattım yerine xbox360 aldım..
    vdrop yapıp kitlenebilen az anakart var.....bende daha böyle birşey olmadı valla

bunu satıp yerine ne alacaksın? güzel bi anakart verelim diycem ama ben Ankaradayım. Bi de niye sattınki güzelim anakartı. Tamam, cpuyu oc ederken Vdrop yapıp kilitlenebiliyor ama o kadarcık kusur kadı kızındada olur.

Hani ağız başka konuşuyor gözler başka derler ya...

Laflar başka, dert başka...

Orjinalden alıntı: PCGuard

quote:

Hani ağız başka konuşuyor gözler başka derler ya...

Laflar başka, dert başka...

+1

Her konuya girip boş boş mesajlar yazıyor bu arkadaş..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.