Şimdi Ara

SATILIK GAMEBOY COLOR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    evde yurtdışından hediye olarak gelen 2-3 yıllık bu ürünü satmak istiyorum sadece 1 oyun kasedi var bide kendisi...başka aparatı yoktur.)kulaklık vs yoktur......2 tane duracell kalem pilde hediyesidir....FİYAT 15ytl ilgilenen ark.gerek kendileri için gerek de çocukları için güvenle alabilirler...herhangi bir sorunu yoktur...kolay gelsin...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem187 -- 16 Şubat 2008; 15:36:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Referanslar=@mkoyuncu,@drberk2,@komanchee,@whoca,@TalipKaan,@ali25,@eLroS,@zzzzz,@jamesdean0701,@onurkarci,@Uğur.Türkben,@mckork,@configsYs,@Emrah_Tr,@JohnMartin,@bahadr35,ve ismini hatırlayamadığım kişiler...
    2009 sonrası referansları için sistem değiştiğinden buraya tıklayarak görebilirsiniz.
    Gönderi ve İletişim Bilgileri:
    • Önce ödeme yapılır.Daha sonra ürün gönderilir.Ödemenin yapıldığı gün ürün kargolanır. Kargo ücreti aksi belirtilmedikçe alıcıya aittir.
    • İletişim için:Özel mesaj gönderiniz.(Skype adresim:winpeace@hotmail.com )
  • resmi şu anda müsait olmadığımdan çekemiyorum...ama çok temizdir..ürünü ben kullandım banada almanyadan geldi.......ayrıca commodore pm kutun dolu...

Alışverişlerim : reason666 ( x1600xt Sattım [2007]) - cenova ( Asus 3870 Sattım [2007] ) - kornakamil ( Logitech G5 Aldım [2008]) - infra_dark ( Audigy2 Ön Panel Aldım [2008]) - suganzm ( Zotac 9800gtx+ Sattım [2009]) - komando57 ( FSP 600W Power Supply Sattım [2009]) -Aytamal ( OCZ Reaper X DDR2 800 CL3 sattım)-rommelgs ( Z5500 Sattım ) feilonq - (Audigy2 ZS + Ön Panel Sattım)-B10 ( Sapphire 5770 Sattım )-
  • hayır ekranı ışıklı olanla nintendo advance SP SP ibaresi ışıklının başlangıcı oldu
    bundan önceki bazı advancelere de sonradan aydınlatma takıldı bildiğim kadarıyla

16 renk ve fiyatı çok uygun veriyor arkadaş , mario oyunu bende var ama
    10yt den aşağı vermem, eski olan siyah beyaz sandıgımız bütün oyunları aslında renkli yapmışlar, mario da aslında 3-4 renk var
    bu advance den önce çıkan versiyonu ama birçok oyunu var
    Daha Fazla Göster
  • pm...

• Satılmadıysa alıyorum arkadaşım.Hesap bilgilerini gönder yatırayım
    Refaranslarım: baycocophoenix(X-540),maverick_2006 (Asus Striker Extreme),maverick_2006(Gigabyte 8600 gt silent pipe 2),BuraX(8800 GTS Sparkle),Qsilver(8800GTS),Şifalı(8800GT),ERM1122(HTC HD2),archieduke (32 GB İphone 4),Arifgokcen(HTC DESİRE HD),yassean1905(Desire HD)
  • satıldımı bu ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.