Şimdi Ara

Gigabyte p35 DQ6 için CPU Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba, İşlemci soğutucusu alacam ama karar veremiyorum. Nedenide anakartımın büyük soğutucusundan dolayı.. Bu anakartı kullanan ve soğutucuyu çıkaranları veya kesenleri okudum. Ben böyle bir şeye başvurmak istemiyorum garantiden dolayı. O yüzden karar veremedim. Ayrıca kasamada sığan bir soğutucu olması lazım.
    Kasam Feel Hurricane 1 (Kapaklı olan şu önünde uçak motoru tarzı soğutucu olandan) , İşlemcimde Q6600 ve ısınıyor malum, stock fanla overclock yapamıyorum. Bunlara uygun güzel soğutan bir işlemci fanı tavsıye edebilirmisiniz. Teşekkürler.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• altındaki bakır plakayı çıkartmadan pekala yapabilirsin ben yaptım oldu zalman 9700 nt kullanabilirsin.
    inceleme için:http://forum.donanimhaber.com/m_19201343/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 12 Aralık 2007; 18:48:38 >
  • ben de bu anakarta, tt bt taktim. anakartin ve bt nin uzerinde hicbir degisiklik yapmadan.
  • x38 dq6 ile arka tabaka aynı değil sanırım bu p35 dq6

zalman 9700nt yada 9700led düşündüm ama oturmassa diye şüpheliyim.

big typhoon'da olabilir, ondada şüphem var, biri oluyor biri olmuyor demiş.

Infinity baktım onda sorun yok herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 13 Aralık 2007; 15:34:52 >
  • hımm bu plaka x38 e göre aynı olması lazım değil mi olmasa bile delikleri denk gelmesi lazım bir foto koyabilirmisin?

edit: anakartın üretici sayfasına baktım x38 e göre plaka farklı ama delikleri yine aynı olmaması için bir neden yok zalmanı x38 e taktığım gibi sende o şekil yaparsan çıkartmadan pekala yapabilirsin sorun olacağını zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 13 Aralık 2007; 21:49:45 >
  • p35 - dq6 arkası.

• Düşündüğün kadar dar değil o cpu alanı. Aynı anakartı kullanıyorum ve o alan yukardaki arkadaşların dediği gibi bir çok soğutucu için yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voodooworld

p35 - dq6 arkası.

o bakır plakanın sadece görünüşü farklı ve ebatı aynı benimki x38e göre ve delikleri de aynı yöne bakıyor sorunsuzca yapabilirsin.önemli olan plastik bir somun bulabilmek bunu yapı marketlerden bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 14 Aralık 2007; 6:26:44 >

• eee sonuc nedir dostlarim hangi CPU Cooler lazim buna simdi ? 9700 LED oluyor mu mod filan yapmadan ?
  • Sonuç olumlu, Nalburdan somun alarak her türlü takılıyor. Sapa sağlamda soğutuyor. 12 tane somun 500bin felan.
  • bakır korumaya gelen parçanın üzerine gömülü somunlar vida takılıp kuvvetli çekilince çıkıyor. Akşama deniyeceğim. İnşallah uzun vida gerekmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thorri

bakır korumaya gelen parçanın üzerine gömülü somunlar vida takılıp kuvvetli çekilince çıkıyor. Akşama deniyeceğim. İnşallah uzun vida gerekmez.

pul koyman gerekli o zaman öıkmaz.
  • Arkadaşlar bendede P35-DQ6 var Q6600 ile. Thermalright Ultra 120 kullanıyorum.

Arka taraftaki soğutucu dediğiniz şey ise direk plastik :) Çıkartmam gerektiği için çıkarttım.
  • ben bu kartta shyte infity kullanıyorum eğme bükme kesme işlemi gerektirmiyor arkadaki soğutucu problem olmuyor
    soğutma açısındanda daha iyisi yok oda sıcaklığının hiç üstüne çıkmadı işlemci ısısı hemde e6600ü 3.0 da çalıştırdığım halde oda sıcaklığınında altında soğutur diyecem ama bu fiziyken ters
    işlemci ısısı diye bir şey haırlamassın bu ürünü takarsan o/c yapmassan fan bile kullanma
  • infityi düşünürsen bana yaz sana bendeki halinin fotosunu yolliyim
  • Evet taktım oldu.
    Vida boyu yeterli, uzun vida almaya gerek yok. Sadece Boardın arka kısmına gelen bakır soğutucu plaka yüzünden takılmayan plastik parçanın( bazı yerlerde kırın felan diyor, siz sakın kırmayın) içinden çıkarılan somunla problemsiz takılıyor. Güzel soğutuyor.

Sonuç olarak zalman 9700 led ile p35dq6 uyumludur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.