Şimdi Ara

Gigabyte ma785gt-ud3h anakart amd x6 1055T işlemciyi görmüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bugün bu iki ürünü aldım kasayı topladım fakat bilgisayar açılmıyor ilk boot ekranı gelip orda duruyor klavye falan çalışmıyor biosunu güncelleyip işlemciyi görmesini sağlayacam ama oda olmuyor klavye aktif değil nasıl yapabilirim bios güncellemesi için x6 1055t den daha düşük bir işlemcimi kullanmam gerekir yardım ederseniz sevinirim tşkler..

ocz 4gb ddr3 1600 mhz ram kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udede -- 23 Ağustos 2010; 12:19:20 >

• sizin bir işlemci bulmanız gerekiyor sanırım.
  • gerçekten mi nerden bulacam ben ya iş yok iş açtık başımıza çözümü yok mu diyorsunuz??
  • ama ilk ekran geliyor mantık olarak hiç açılmamsı gerekmez mi öylece durup kalıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: udede

gerçekten mi nerden bulacam ben ya iş yok iş açtık başımıza çözümü yok mu diyorsunuz??

biosunuz f5 den eski ise durum bu.yoksa başka bir problem var.tanıdıgınız bilgisayarcı falan yokmu çevrede belki vardır ellerinde işlemciyi takıp update yapabilirsiniz.
  • işlemci bios sürümü f4 olmazsa ben bir bakayım benim bulumduğum memlekette amd işlemci fazla kullanan yokki olmazsa öyle yapacam
  • bir kaç yere bilgisayarciya baktım yok işlemci ne yapacam bilmiyorum başka bir çözümü yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yok mu bir çözüm yolunu bilen başına böyle bir olay gelen kimse veya tavsiyesi olan??
  • senin işlemciyi f5 ile destekliyor hocam bu işin başka bi çözümü yok düşük bi işlemciyle bios update yapman lazım
    anakartı aldığın yerde yaptırmayı deneyebilirsin
  • ben ürünü hepsiburada.com dan almıştım onlara gönderirsem ürünü update ederler mi veya anakarti değişmek istersem veya bu işi yapabilecek bir firma var mi yaşadığım şehirde hiçbir bilgisayarcıda amd işlemcili bilgisayar yok
  • arkadaşlar böyle bir çözüm buldum ben şuan van dayım burda bütün bilgisyarcılara baktım hiçbiri amd işlemci kullanmıyor bende AMD Sempron 140 2.7GHz AM3 İşlemci buldum fiyatı 66 tl bunu alayım mı sonradan satarım ikinci el sitelerinde çünkü ben anakartı yaptıracağım bir yer yok hepsiburada.com da anakartı alıp güncelleyip geri göndereceğini sanmıyorum veya başka bir şekilde güncelletmeye kalksam hem baya uzun sürer hemde kargosu tamiri yine o fiyata yaklaşır böyle bir çözüm sizce mantıklımı??
  • teknoloixte 60 tl o islemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 23 Ağustos 2010; 23:43:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

teknoloixte 60 tl o islemci

baktım stokta yokmuş ürün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.