Şimdi Ara

GIGABYTE MA770-DS3 mü MA78G-DS3H mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gigabyte MA78G-DS3H mi almalıyım ayrıca kuracağım sistem

2 gb 800 mhz kingston ram
    sapphire 3850 512mb
    5200+ brisbane
    Lg dvd wr sata 20x
    cooler master elite rc-332 390 watt alıcam
    Hdd ise 80 gb ide (şimdilik elimdekiyle idare 1 ay kadar)

yorumlar icin simdiden teşekkürler....

• bende bu sorunun cevabını arıyorum aslında. ikisi arasında pek fark yok gibi sanırım. birinin kuzey köprüsü SB600 (MA770) , diğerinin SB700 (MA780G) . bu fark çok öenmli mi bilen arkadaşlar açıklasınlar. Mesela yakın zamanda SB750 çıkacakmış ve bunun hız aşırtma konusunda diğerlerine göre çok iyi olduğunu forumda da okumuşsundur.
  • İkisi arasında kesinlikle Gigabyte MA78G-DS3H
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsnUSTA

İkisi arasında kesinlikle Gigabyte MA78G-DS3H

işte merak ettiğimiz nokta sebebi?? birinde tümleşik grafik kartı var diğerinde yok birde kuzey köprüleri farklı.

Birde sistemi kuracak arkadaş niçin Kingston ram??? Çok daha ucuz ve iyi markalar varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHHarezmi -- 1 Ağustos 2008; 12:59:20 >
  • ma78g-ds3h de
    rs780 çipseti ve sb700 kullanılıyor çipsetin içinde entegre grafik kartıda var.
    diğerinde 770 çipseti kullanılıyor.
    Bana göre 780 daha komplike bir çipset,
    bu çipsetin kullanıldığı anakartlar yüksek satış rakamlarını gördü.
    Halada görmeye devam ediyor.

Eğer ikisi arasında fiyat farkı çook fazla değilse 78g-ds3h den yana tarcih edilmesinden yanayım.
    Anakartın kodlarına baktığımda Gigabyte ait bir kart olduğu anlaşılıyor.
  • evet gigabyte.
    ancak cevremde bi kaç kişi entegre ekran kartı oldumu uyumsuzluk olur felan gibilerinden bişeyler sölediler kafam karıştı .bende bunun icin buraya konu açtım ve size danışmak istedim.

ayrıca ram daha ucuz demişsin marka gösterirmisin? exadan alıcam orada stokta warsa.
  • mesela ben kendi kuracağım sistemde ;

A-DATA 2 GB 800 MHz DDR2 RAM (Soğutucusuz) CL5

ramlerden alıp 2 tane dual olarak kullanacağım.

ikisi ne kadar oluyor dersen 116 YTL hemde 4 gb. oem de değil A-data.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: selow

evet gigabyte.
    ancak cevremde bi kaç kişi entegre ekran kartı oldumu uyumsuzluk olur felan gibilerinden bişeyler sölediler kafam karıştı .bende bunun icin buraya konu açtım ve size danışmak istedim.

ayrıca ram daha ucuz demişsin marka gösterirmisin? exadan alıcam orada stokta warsa.

Onları söyleyenlerin bilgisayar bilgisini tartışırım ben . O beğenmedikleri onboard anakartlara ATI FIRE GL serisi kartları bile takmış ve sorunsuz çalıştırmıştım. Kesinlikle hurafe

• 790gx leri bekleyemem dersen MA78G.
  • sağolun yardımlarınız icin.
    780 banada mantıklı geldi HD3200 ob kart ekran kartı bozulursa fln(Allah göstermesin :D) 3200 ile idare edilir:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.