benim ürünüm de bugün ulaştı. ölü piksel çıkmadı şükür. ışık sızması çok çok az. tv'de, laptopta ve diğer monitörümde daha fazla bu durum. özellikleri falan hoşuma gitti. iyi ki almışım diyorum. şu an tek sıkıntım ses. hoparlör var diye geçiyor ama ses alamadım bir türlü. anlam veremedim. |
Gigabyte M32Q-EK 31.5' 2K IPS(SS) 165Hz 0.8ms(MPRT) 1ms(GTG) USB 3.0-A-B-C, KVM ve fazlası (2. sayfa)
-
-
Kesinlikle ilk mesajda düzeltmeye gidip şuan için tek eski ses yazacaktım bende. Çok bariz. 12 yıllık asus laptop üzerinden aldığım ses çok net çok berrak. Monitördeki ses resmen boğuk. Ses olmassa olmaz diyenler yada önem verenler bu duruma kesinlikle dikkat etmeli.
Işık sızması derken şu 4 kenarda ince şerit şeklinde hafif bir karartıdan mı bahsediyoruz hocam? Rahatsız edici boyutta asla değil. Çok çok az görüşüne katılıyorum.
Monitöre klavye ve mouse bağlamayı denediniz mi? Ben kablolu/Kablosuz denedim ama monitör üzerinden bağladığımda laptopta kullanamıyorum. Ayarları kurcaladım kvm özellikleri falan var ama klavye yada usb gibi ayarlar yok destekli klavye gibi bişey mi var acaba. Laptopa bağlayıp kullanabiliyorum ama kvm switch olursa sadece görüntü taşınıyor bu şekilde. Özelliği bu değil monitörün. Aynı anda görüntü, klavye, mouse taşıması.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X