Şimdi Ara

Gigabyte İ-120 ve Motorola ROKR e2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Garantili-Kutulu-Full kutu içerikli-Çok Temiz

Teknosa'dan almıştım. Kutusunda yer alan herşey duruyor.
    Telefon+çift batarya+2 adet stylus pen+orjinal kulaklığı(Neredeyse hiç kullanılmadı)+Anten+Anten adaptörü+Kulaklık Adaptörü+Orjinal Deri kılıf(Hiç kullanılmadı+Deri taşıma ipi(hiç kullanılmadı)Orjinal şarj cihazı, Masaüstü şarj cihazı, 1 Gb Toshiba orjinal japon mini SD kart,Data kablosu (Hiç Kullanıılmadı),

Telefon Windows 5.0 orjinal işletim sistemli, Analog TV barındıran (kablolu yayınlara bağlanabilir),
    2.1 Megapiksel kameralı(flaşlı,flaş aynı zamanda fener), Fm radyolu(Windowslu telefonlarda az yer alır) dokunmatik ekranlı,Stereo bluetooth, MSN Messenger ve Wlan'lı birçok özelliği barındıran harika bir telefon. Aslında özelliklerini saymakla bitmez.

Çok temizdir. İşyerinde yasak olduğu için zaten gündüzleri kullanamıyorum. Fiyat olarak son 270 düşünüyorum. Ankara İçi elden satmak istiyorum. Takas iki üründede sadece PSP Slim ile olabilir.

Motorola Rokr e2

Garantili-Kutulu-Full kutu içeriği-çok temiz

Bimeksten alınmııştıır. Kutusunda yer alan herşey duruyor.
    Telefon+orjinal şarj cihazıı+orjinal kulaklık(hiç kullanılmadı)+yedek kulaklık süngerleri+2 gb kingston micro sd kart ve adaptörü

telefon müzik için üretilmişş harika bir telefon. müzik kıısa yolu ve online tuşşları ile tam bir mp3 player. Mükemmel ses kalitesi var. Radyoda mevcut. 1,3 megapiksel kamerasıı ve flaşı mevcut. istediğğin marka kulaklıkla kullanabilirsin. Stereo blutooth özelliğği ve linux işşletim sistemini barıındıırııyor içerisinde. Daha fazla özelliği için internette araşştıırabilir 2 telefonunda sıra dışı olduğğunu görebilirsiniz.

Fiyat olarak 150 düşünüyorum. Ankara İçi elden satmak istiyorum. Takas iki üründede sadece PSP Slim ile olabilir.

Sürekli olarak bilgisayara bakamııyorum. Özel mesaj yollayarak bilgi alabilirsiniz. Tüm sorularıı cevaplayacağğıım. Resim yüklemeyi beceremedim. İİsteyen olursa mail yolu ile gönderebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremp -- 30 Mart 2009; 22:04:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.