Merhaba arkadaşlar, Türkiyede bulunmadığı için Yurt dışından Gigabyte GTX570 SOC getirttirdim bana toplam maliyeti 460 USD oldu.Bundan daha önce Asus GTX570 DCII kullanmıştım, ama bu kart hem daha serin hemde daha sessiz çalışıyor.OC kapasitesi ise çok iyi, 1.1v ile full stabil olarak 980mhz de çalışabiliyor ama yine aynı voltaj ile 1ghz e de çıkıyor fakat gpu-tool da belirli bir süre sonra ufak artifektler verebiliyor bu sebeple 980 e çektim, ama voltaj kilidi açılsa 1ghz i çok rahat geçer, belleklere voltaj verilebiliyor ama ben vermedim bu haliyle bile 1150mhz e ulaşabiliyorlar zaten.980mhz OC li halde Auto fanda 3DMark testlerinde gördüğü max ısı 75 derece oldu.Masa üstünde 35 civarı bir ısısı var.Ayrıca yeni monitörüm henüz gelmediği için 1366x768 çözünürlüğündeki küçük monitör ile yaptım testleri bu sebeple batman arkham city o çözünürlükte fakat nasıl oluyorda 3dmark 11 full hd testi bu monitörde gösterebiliyor orasını amlamadım.
Kutu ve İçeriği
Sisteme takılmış görüntüsü
Testler
Pek anlamam kartlardan ama eline sağlık uğraşmışsın baya
selamlaR..
merak ettiğim 2 şey var :
gözüme çarpan güzel bir 2500k skoru sonucu meraklandıran cpu soğutucu ve anakartınız ? cevaplarsanız sevinirim
kartınız hayırlı olsun,güle güle kullanıN
Güzel degerler stok gtx 580 i yakalamış fakat cpu voltajı fazla galiba auto turning tarzı anakartın kendi programıyla yaptınız oc yi.1.45 altında tutmaya bakın derim voltajı
Kartı nasıl getirttiniz acaba ? 460$ biraz fazla gibi geldi. Yurtdışı fiyatı 370 $ civarı bu kartın.
CPU'ya o kadar fazla gerilim vermeyin derim, 1.4v ile hangi değerde stabil ise onda kullanın bence... Kartın tam resmini koysaydınız güzel olurdu. Güzel değerler almışsınız. Hayırlı olsun yeni kartınız.
quote:
Orijinalden alıntı: MichaeL JacksoN qkN
selamlaR..
merak ettiğim 2 şey var :
gözüme çarpan güzel bir 2500k skoru sonucu meraklandıran cpu soğutucu ve anakartınız ? cevaplarsanız sevinirim
Güzel degerler stok gtx 580 i yakalamış fakat cpu voltajı fazla galiba auto turning tarzı anakartın kendi programıyla yaptınız oc yi.1.45 altında tutmaya bakın derim voltajı
Hayır manuel yaptım ama daha aşağısında pc masaüstünde çakılıyor, biosdan 1.525v verdim anca kurtarıyor.
Güzel kart iyi değerler elinize sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: VenatoR_
Kartı nasıl getirttiniz acaba ? 460$ biraz fazla gibi geldi. Yurtdışı fiyatı 370 $ civarı bu kartın.
Kartı newegg den 370 USD ye aldım , aracı firma komisyonu+kargo falan bu fiyata geldi.Tr de böyle bir GTX570 yok zaten, buna yakın olanlarda bundan pahalı.
quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
CPU'ya o kadar fazla gerilim vermeyin derim, 1.4v ile hangi değerde stabil ise onda kullanın bence... Kartın tam resmini koysaydınız güzel olurdu. Güzel değerler almışsınız. Hayırlı olsun yeni kartınız.
Kartı sisteme takdıktan sonra inceleme yapmaya karar verdim tekrar çıkartmayada üşendim foto için o sebeple kasa içi fotolar var sadece, ayrıca cpu bu voltajın altında stabil kalamıyor hatta 1,6v u bile geçirsem 5ghz gördüremedim, sınırı buymuş demekki.
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
quote:
Kartı newegg den 370 USD ye aldım , aracı firma komisyonu+kargo falan bu fiyata geldi.Tr de böyle bir GTX570 yok zaten, buna yakın olanlarda bundan pahalı.
hocam aracı fırma derken gumruge verdıgınız ucretmı?
quote:
Orijinalden alıntı: bonser24
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
quote:
hocam aracı fırma derken gumruge verdıgınız ucretmı?
Hayır, amerikadan benim adıma alıp kargoya veren firmayı kastediyorum.Mesela bir çok firma usa dışına kargo yapmaz ama oradan birine aldırtıp kargo yaptırabilirsiniz.
ilk iki gpuz görsellerinde pcı 1.1 yazıyor ama son görüntüde pcı 2.0 bunu nasıl ayarladın öğrenebilirmiyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme