Şimdi Ara

$$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.265
Cevap
8
Favori
39.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Ellerinde sadece revizyon 1.0 var, ondan öyle dediler size.

Kartların revizyon 2.0' ları hazır, sitesinden girip bakın. Bütün, GTX 700 serisinde revizyon geldi, hatta; GTX 760 4 GB' da bile, 8 + 8 pine geçildi.Yani; böylece GTX 760' ın piyasada 3 farklı modeli olmuş oldu, ama ben GTX 760 2 GB revizyon 1.0 alanla şu an için karşılaşmadım.

Firmalar, ellerindekileri bitirmenin peşinde.

Ben 2 Ağustos' tan beri Endeks Bilişim (GIGABYTE Türkiye Distribütörü) ile iletişim içerisindeyim bu iade durumlarından dolayı, resmen GTX 770' lerin şecerisini çıkardım / çıkardık.

Bu Rev 2.0'lar sadece 4 Gb'lık kartlarda var ama. 2 GB'lıklarda sadece Rev 1 var değil mi? Ben ne sitesinden ne de başka bir yerden 2 Gb'lık Gigabyte 770 modellerinin Rev 2'lerinin olduğunu görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 21 Ağustos 2013; 22:17:25 >

• trident02 kullanıcısına yanıt
    Evet, 2 GB' lık GTX 770' lerde şu an için revizyon yok.Duruma bakılırsa, gelecek gibide görünmüyor, tabi bellide olmaz.

Şu; revizyon 2.0' ların dalgasını bende merak ediyorum, bir an önce piyasaya gelsede; revizyon 1.0 ve 2.0 karşılaştırmasını görebilsek, en önemli noktası OC potansiyeli olur diye düşünüyorum.Boşuna, 8 + 8 pin koymadılar o karta.MSI LIGHTNING bile ilk başta, 8 + 8 pin ile gelecek olan tek GTX 770' ti, herkes ayağa kalkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 21 Ağustos 2013; 22:21:29 >
  • Peki hangi versiyon sahiplerinde rastladınız bu sese GTX 770 2gb - 4gb rev 1.0 -2.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Evet, 2 GB' lık GTX 770' lerde şu an için revizyon yok.Duruma bakılırsa, gelecek gibide görünmüyor, tabi bellide olmaz.

Şu; revizyon 2.0' ların dalgasını bende merak ediyorum, bir an önce piyasaya gelsede; revizyon 1.0 ve 2.0 karşılaştırmasını görebilsek, en önemli noktası OC potansiyeli olur diye düşünüyorum.Boşuna, 8 + 8 pin koymadılar o karta.MSI LIGHTNING bile ilk başta, 8 + 8 pin ile gelecek olan tek GTX 770' ti, herkes ayağa kalkmıştı.

Ben şu açıdan sordum. 2 Gb'lık kartların da toptan Rev 2.0'ları çıksaydı bu "acaba Rev 1'lerde bazı sorunlar mı var" diye düşündürebilirdi beni. Çıkmadığına göre demek ki bilinen kronik problemleri de yok. Yani kartı şu anda sorunsuz olarak kullananlar telaşlanmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 21 Ağustos 2013; 22:29:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Khaleesis

Peki hangi versiyon sahiplerinde rastladınız bu sese GTX 770 2gb - 4gb rev 1.0 -2.0

Ben 2 gb'lık olanı kullanıyorum. O ses var ama sadece en yüksek devirlerde hafif olarak duyuluyor ve rahatsız etmiyor. Isı sorunum da yok, fan dönüş hızı sorunu da yok. Hayatımda kullandığım en stabil ekran kartı bile diyebilirim. Şimdiye kadar ne bir donma, ne bir takılma, yavaşlama, oyundan atma, driver hatası..vs..vs ile karşılaşmadım.

Bahse girerim 4 Gb rev 2.0'larda da olacak o ses. Çünkü forumlarda fanların açılı yerleştirilmesinden kaynaklandığını okumuştum, görücez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 21 Ağustos 2013; 22:36:27 >
    Tabiki, öyle bir durum olsa başka birşey düşünülemezdi zaten.
    Hocam hangi forumlardaydı merak ettim birde çok mantıklı oldugunu düşünüyorum
  • quote:

Hocam hangi forumlardaydı merak ettim birde çok mantıklı oldugunu düşünüyorum

Ah işte zaten bulabilsem hemen koyucam bulamıyorum. İngilizce forumlardaydı history dan arıyorum bulursam koyucam hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 21 Ağustos 2013; 22:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trident02

Bu Rev 2.0'lar sadece 4 Gb'lık kartlarda var ama. 2 GB'lıklarda sadece Rev 1 var değil mi? Yani 2 Gb'lık kart alanlar kazıklanmış olmuyor Rev olayından dolayı?

Hocam sizin de dediğiniz gibi ben de 2 gb'lık olan modelde rev 2.0 göremedim,sadece 4 gb'lık modelde rev. 2.0 mevcut.Eğer yakında ona da bir değişiklik yapmazlarsa,umarım yapmazlar.
  • Sistemi alabilirsem yarın yaşadım , kurcaladıkça daha çok evham yaptırıcak unsurlar ile karşılaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

quote:

Orijinalden alıntı: trident02

Bu Rev 2.0'lar sadece 4 Gb'lık kartlarda var ama. 2 GB'lıklarda sadece Rev 1 var değil mi? Yani 2 Gb'lık kart alanlar kazıklanmış olmuyor Rev olayından dolayı?

Hocam sizin de dediğiniz gibi ben de 2 gb'lık olan modelde rev 2.0 göremedim,sadece 4 gb'lık modelde rev. 2.0 mevcut.Eğer yakında ona da bir değişiklik yapmazlarsa,umarım yapmazlar.

Benim bildiğim kadarıyla 2 Gb'lık modeller daha önce çıktı 4 Gb'lıklardan. Yani rev güncellemesi yapılsaydı şimdiye kadar yapılırdı sanırım. Ama tabi belli olmaz, bekleyelim görelim. %95 yapılmayacağını düşünüyorum.

• quote:

Sistemi alabilirsem yarın yaşadım , kurcaladıkça daha çok evham yaptırıcak unsurlar ile karşılaşıyorum.

Hayırlı olsun hocam şimdiden,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
  • Kartın ömrünün uzaması için Rev 2.0 çıkarmışlar güç dengesini sağlıyormuş bana çok inandırıcı gelmedi daha çok Rev 1.0 in satışlarını etkilemeden rev 2.0 yi ilan etmek istemişler gibi
  • Katılıyorum hocam size @trident02
  • Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cümlemize
  • quote:

Kartın ömrünün uzaması için Rev 2.0 çıkarmışlar güç dengesini sağlıyormuş bana çok inandırıcı gelmedi daha çok Rev 1.0 in satışlarını etkilemeden rev 2.0 yi ilan etmek istemişler gibi

Bu kartlar zaten "ultra durable" diye çıktı baştan beri. (Ultra dayanıklı) Yani diğer kartlardan daha uzun ömürlü ve kaliteli malzeme kullanıldı diyor Gigabyte. Doğrudur da, çeşitli review siteleri kartı söküp baktıklarında kullanılan bileşenlerin "gayet kaliteli göründüğünü" söylemişlerdi. Rev 2 ile ilgili o açıklamayı tam olarak kim ve nerede yapmış bilmiyorum ama sanırım aklında overclock falan vardı bunları söylediğinde. Yani voltaj artırmalar, clock hızı artırmalar, SLI...vs derken güç dengesi, kartın korunması falan daha iyi sağlanıyor 8+8 pin ile demek istemiş olabilir. Yoksa Rev 1'in ömrü kısa Rev 2'nin uzun diye bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Ama şu olabilir sağlam overclocklarda cidden 8+8 pin yani Rev 2 kartın güvenliği bakımından daha iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 21 Ağustos 2013; 23:01:16 >

• Evet beyler splıntercell blacklıstı uplaydan beleş indirmeye acıldı. Gtx770 sahıplerı promo code ıle ucretsız ındırebılırsnız.%60 ındı beende 20gb mubarek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Evet beyler splıntercell blacklıstı uplaydan beleş indirmeye acıldı. Gtx770 sahıplerı promo code ıle ucretsız ındırebılırsnız.%60 ındı beende 20gb mubarek

uplay nedir ?
    promo kod nedir
    tam olarak nasıl hangi siteden indireceğiz,
    biraz daha bilgi verebilirsen çok sevinirim.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Evet beyler splıntercell blacklıstı uplaydan beleş indirmeye acıldı. Gtx770 sahıplerı promo code ıle ucretsız ındırebılırsnız.%60 ındı beende 20gb mubarek

uplay nedir ?
    promo kod nedir
    Teşekkürler.

uPlay, Ubisoft oyunlarının Steam-Origin versiyonu diyebiliriz.

http://uplay.ubi.com/

Arkadaşın bahsettiği promo kod, ekran kartının kutu içeriğinde yer alan ve bazı oyunlara ücretsiz olarak sahip olmanızı sağlayan koddur.

Eğer sizin ekran kartınızın kutusundan da Splinter Cell: Blacklist promosyon kodu çıktıysa aşağıdaki linkteki formu doldurarak oyuna sahip olabilirsiniz.

http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/tom-clancys-splinter-cell-blacklist/deals-promotions

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

uplay nedir ?
    promo kod nedir
    Teşekkürler.

uPlay, Ubisoft oyunlarının Steam-Origin versiyonu diyebiliriz.

http://uplay.ubi.com/

Arkadaşın bahsettiği promo kod, ekran kartının kutu içeriğinde yer alan ve bazı oyunlara ücretsiz olarak sahip olmanızı sağlayan koddur.

Eğer sizin ekran kartınızın kutusundan da Splinter Cell: Blacklist promosyon kodu çıktıysa aşağıdaki linkteki formu doldurarak oyuna sahip olabilirsiniz.

http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/tom-clancys-splinter-cell-blacklist/deals-promotions

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.