Şimdi Ara

Gigabyte GTX 680 Kullanıcı TEST SONUÇLARI 'Konu Yenileniyor' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun islemciyi stok hizda kullanmaniz olabilir,en azindan 4,2-4,5 GhZ'a OC edin,farki göreceksiniz..Bu arada hem kart hem de inceleme harika,cok tesekkürler..

Sicaklik degerleri cok iyiymis yanliz,kasadan mi kaynaklaniyor CPU fandan mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Arkadaş vsync özelliğini açık bırakmış testlerde o yüzden gpu kullanımı engellenmiş.

aslında her oyunun ayar bölümünden resim koymayı düşünmüştüm.dediğiniz gibi her ayarı en üst seviyeye getiriyorum.vsync açmış olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Sorun islemciyi stok hizda kullanmaniz olabilir,en azindan 4,2-4,5 GhZ'a OC edin,farki göreceksiniz..Bu arada hem kart hem de inceleme harika,cok tesekkürler..

Sicaklik degerleri cok iyiymis yanliz,kasadan mi kaynaklaniyor CPU fandan mi acaba?

Öncelikle teşekkür ederim.Overclock yapmadım ama yapmak gibi bir düşüncedeyim.Sıcaklıklara gelince şuan kasanın yanındayım sanki dışardan soğuk geliyor gibi gerçekten kalitelii kasa.İşlemci fanıda gayet serin tutuyor.Fanlarda çok işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 9 Aralık 2012; 18:53:39 >
  • "k" lı i5 i "k" sız i7 ye tercih ederim.üstelik oc olmayan islemci icin z77 li board ve sogutucu bosuna olmus.kısacası iyi bir sistem olmamış.daha uygun fiyata daha iyisi kurulabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pUrpLe DeviL

quote:

Sorun islemciyi stok hizda kullanmaniz olabilir,en azindan 4,2-4,5 GhZ'a OC edin,farki göreceksiniz..Bu arada hem kart hem de inceleme harika,cok tesekkürler..

Öncelikle teşekkür ederim.Overclock yapmadım ama yapmak gibi bir düşüncedeyim.Sıcaklıklara gelince şuan kasanın yanındayım sanki dışardan soğuk geliyor gibi gerçekten kalitelii kasa.İşlemci fanıda gayet serin tutuyor.Fanlarda çok işe yarıyor.

Bence en azindan 4,2 GhZ yapin derim,Ferrari alip yokus assagi vurdurmak gibi bisey bu .. Tekrar hayirli olsun,uzuun yillar sorunsuzca kullanirsiniz insAllah..

Bu arada canimi SIKAN bir husus,böyle üst seviye bir kart yapiyorsun bellek 2 GB koyuyorsun,yahu en azindan 3GB yap

• quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

"k" lı i5 i "k" sız i7 ye tercih ederim.üstelik oc olmayan islemci icin z77 li board ve sogutucu bosuna olmus.kısacası iyi bir sistem olmamış.daha uygun fiyata daha iyisi kurulabilirdi.

sana bir nebzede olsa katılıyorum.alırken 3770k almadım overclock yapmayacağım için ama şuan pişmanlık duyuyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Bence en azindan 4,2 GhZ yapin derim,Ferrari alip yokus assagi vurdurmak gibi bisey bu .. Tekrar hayirli olsun,uzuun yillar sorunsuzca kullanirsiniz insAllah..

Bu arada canimi SIKAN bir husus,böyle üst seviye bir kart yapiyorsun bellek 2 GB koyuyorsun,yahu en azindan 3GB yap

benim sistem toplama olayım tam bir fiyasko oldu.zar zor aldım ee haliyle saçmalıklar oldu.ekran kartına gelince haklısın ama o bile zor alındı

• "K" modeli degilmis yahu yeni gördüm,ne yaptin hocam sen .. Keske i5 3570K alsaydin,i7 oyunlar icin fazla lüks bana göre.. Degistirme imkanin yok mu acaba?

"K" modeli ile degisim mümkünse bir sorun derim yine de..
  • quote:

"K" modeli degilmis yahu yeni gördüm,ne yaptin hocam sen .. Keske i5 3570K alsaydin,i7 oyunlar icin fazla lüks bana göre.. Degistirme imkanin yok mu acaba?

"K" modeli ile degisim mümkünse bir sorun derim yine de..

overclock yapmayacağım için k modelini almadım değişme olmazda satıp yeni bir işlemci alınabilir en azından
  • konuya yorum yapanlara teşekkür ederim bu 'k' meselesi beni düşündürmeye başladı ben takıntılı birisiyim 'k'sını almaya felan kalkabilirim
  • hocam sistem güzel fakat arkadaşlarında dediği gibi keşke K lı bi i5 3570k falan alsaydınız. . mesela bende i5 3570k ve gtx 670 var. ikisine high OC lu kullanıyorum P skoru ve X skoru seninkilerden az daha yüksek.3900 küsür X skoru var. onun dışında çok iyi bir sistem.bide sana ipucu vereyim. K olmasa bile z77 anakartlarda islemciye azda olsa oc yapabilirsin.biosda cpu ratio var x34 olması lazım seninkinin. onu x40 falan yap diğer frequencye elleme x10000 kalsın orası sadece x34ü x40 yap . 4Ghzde çalışr işlemci turboyuda kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timberman -- 9 Aralık 2012; 22:22:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_wizard006

hocam sistem güzel fakat arkadaşlarında dediği gibi keşke K lı bi i5 3570k falan alsaydınız. . mesela bende i5 3570k ve gtx 670 var. ikisine high OC lu kullanıyorum P skoru ve X skoru seninkilerden az daha yüksek.3900 küsür X skoru var. onun dışında çok iyi bir sistem.bide sana ipucu vereyim. K olmasa bile z77 anakartlarda islemciye azda olsa oc yapabilirsin.biosda cpu ratio var x34 olması lazım seninkinin. onu x40 falan yap diğer frequencye elleme x10000 kalsın orası sadece x34ü x40 yap . 4Ghzde çalışr işlemci turboyuda kapat.

bu sistemi toplarken overclock yapmayacağım için 'k'sız olanını tercih ettim.Easy tune 6 programı ile overclock yapabilirim galiba Gigabyte'ın çıkardığı bir program
  • quote:

quote:

hocam sistem güzel fakat arkadaşlarında dediği gibi keşke K lı bi i5 3570k falan alsaydınız. . mesela bende i5 3570k ve gtx 670 var. ikisine high OC lu kullanıyorum P skoru ve X skoru seninkilerden az daha yüksek.3900 küsür X skoru var. onun dışında çok iyi bir sistem.bide sana ipucu vereyim. K olmasa bile z77 anakartlarda islemciye azda olsa oc yapabilirsin.biosda cpu ratio var x34 olması lazım seninkinin. onu x40 falan yap diğer frequencye elleme x10000 kalsın orası sadece x34ü x40 yap . 4Ghzde çalışr işlemci turboyuda kapat.

bu sistemi toplarken overclock yapmayacağım için 'k'sız olanını tercih ettim.Easy tune 6 programı ile overclock yapabilirim galiba Gigabyte'ın çıkardığı bir program

o kadarını bilmiyorum hocam fakat kuzende i5 3570 almıştı. biosdan ratioyu x42 yapıp turboyu kapattık. 4.2Ghz çalışıyordu stabil. x42 x100. ama genede bi K lı cpu kadar stabil değil. K da x42 limiti yok mesela. x50 falan yapan var. ben şuan x48 kullanıyorum turbo kapalı 4.8Ghz gayet iyi.

• quote:

quote:

quote:

o kadarını bilmiyorum hocam fakat kuzende i5 3570 almıştı. biosdan ratioyu x42 yapıp turboyu kapattık. 4.2Ghz çalışıyordu stabil. x42 x100. ama genede bi K lı cpu kadar stabil değil. K da x42 limiti yok mesela. x50 falan yapan var. ben şuan x48 kullanıyorum turbo kapalı 4.8Ghz gayet iyi.

peki.napalım alındı bir kere yapacak bir şey yok şimdilik

• hayırlı olsun iyi günlerde kullanın oyunları harici bench tool programları ile test edebilirsiniz bir çok oyunun portable sürümleri var indirip test edebilirseniz makbule geçer 7970 ile karşılaştırma imkanımız olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın oyunları harici bench tool programları ile test edebilirsiniz bir çok oyunun portable sürümleri var indirip test edebilirseniz makbule geçer 7970 ile karşılaştırma imkanımız olurdu

teşekkür ederim.dediğinizi yapmaya çalışacağım
  • Hayalimdeki bilgisayarı toplamışsın tek fark ben GTX670 ve i7 3820 alacağım. Testleri de ekleriz artık toplayınca Hayırlı olsun değerler süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Hayalimdeki bilgisayarı toplamışsın tek fark ben GTX670 ve i7 3820 alacağım. Testleri de ekleriz artık toplayınca Hayırlı olsun değerler süper.

teşekkür ederim
  • hocam sata3 hdd i neden sata 2 portuna taktın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

hocam sata3 hdd i neden sata 2 portuna taktın?

bende yeni gördüm ben takmadım aldığım yer kurulumu yapmıştı bir sıkıntı olurmu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.