Şimdi Ara

gigabyte gtx 670 windforce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sipariş verdim arkadaşlar insallah pişman olmayız:d yalnız şu psu konusu kafamı kurcalıyor daha önce ki kartlarım hd 6870 ve hd 4870 vardı her ikisinide 2 yıla yakın sorunsuz kullandım. bu kartlarla gt670 arasında kaç watt fark vardır.
    1) psu asus un 400 w ii bir psu su
    2) işlemci amd 1090t
    3) 8 gb ddr3 1333 ram
    4) anakart msi 870a-g54

• hayırlı olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

hayırlı olsun hocam

çok saol hocam sayende doğru bir tercih yaptım sanırım. özellikle teşekkür ederim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalips1453

quote:

hayırlı olsun hocam

çok saol hocam sayende doğru bir tercih yaptım sanırım. özellikle teşekkür ederim sana

estağfurullah hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• bende kullanıyorum kesinlikle pişman olmayacağın bir kart güle güle kullan hayrlı olsun hocam
  • Psu yetersiz kalabılır.. En az 550 watt real psu kullanmanızı tavsıye ederım. Kartınız hayırlı olsun
  • O PSU sakat.!! aman ha. o kadar para verip kartı almışsınız. kaliteli ileriye dönük PSU almanız tavsiyedir..
    Zaten kart geldiğinde açıklamasında yazacaktır.

BİLGİ İÇİN;

http://www.nvidia.com.tr/object/geforce-gtx-670-tr.html#pdpContent=2

Önerilen Min. güç kaynağı 500W
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok saolun arkadaşlar en kısa zamanda alacagım ii bir psu ama biraz durumu toparlamak lazım:d
  • O kartı o power a sakın ha sakın bağlama 80+ olmadığı için taç çatlasa %70 verimliliğe sahiptir bu da 12v kanalından 280-300w(taş çatlasa) gerçek güç anlamına gelir. Sırf 670 zaten 170w tpd ye sahiptir düşün yani diğer bileşenleri de hesaplarsan hiç bir türlü kurtarmaz Ha sadece kartı yakmakla kalmassın o kart yanarken tek başına da yanmaz artık yanın da hangi bileşenleri götürürse 2.el de dahi 80liraya 500-550w powerlar satılıyor hiç değilse onlardan al.

Neyse ben uyarımı yaptım uyup uymamak sana kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

O kartı o power a sakın ha sakın bağlama 80+ olmadığı için taç çatlasa %70 verimliliğe sahiptir bu da 12v kanalından 280-300w(taş çatlasa) gerçek güç anlamına gelir. Sırf 670 zaten 170w tpd ye sahiptir düşün yani diğer bileşenleri de hesaplarsan hiç bir türlü kurtarmaz Ha sadece kartı yakmakla kalmassın o kart yanarken tek başına da yanmaz artık yanın da hangi bileşenleri götürürse 2.el de dahi 80liraya 500-550w powerlar satılıyor hiç değilse onlardan al.

Dahada uymazsa sonuçlarına katlansın hocam sen yapmıssın tavsiyeni :)

• sağlam 600 watt psu lazım yeni kart aldım derken bütün sistemi yakmayın
  • quote:

hayırlı olsun hocam

Umarın PSU tavsiyesinde de bulunmuşsunuzdur. Aksi halde iyilik değil kötülük yapmış olursunuz o PSU ile kullanırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

hayırlı olsun hocam

Umarın PSU tavsiyesinde de bulunmuşsunuzdur. Aksi halde iyilik değil kötülük yapmış olursunuz o PSU ile kullanırsa

evet hocam haklısınız, arkadaş gtx 670 tavsiyesi istedi ama psu da tavsiye edilmeliydi

• İnventus'da suanda Corsair Psularda %25 indirim var kap bitane derim.

• quote:

sipariş verdim arkadaşlar insallah pişman olmayız:d yalnız şu psu konusu kafamı kurcalıyor daha önce ki kartlarım hd 6870 ve hd 4870 vardı her ikisinide 2 yıla yakın sorunsuz kullandım. bu kartlarla gt670 arasında kaç watt fark vardır.
    1) psu asus un 400 w ii bir psu su
    2) işlemci amd 1090t
    3) 8 gb ddr3 1333 ram
    4) anakart msi 870a-g54

Psu konusunda arkadaslar sonuna kadar haklilar

• quote:

O kartı o power a sakın ha sakın bağlama 80+ olmadığı için taç çatlasa %70 verimliliğe sahiptir bu da 12v kanalından 280-300w(taş çatlasa) gerçek güç anlamına gelir. Sırf 670 zaten 170w tpd ye sahiptir düşün yani diğer bileşenleri de hesaplarsan hiç bir türlü kurtarmaz Ha sadece kartı yakmakla kalmassın o kart yanarken tek başına da yanmaz artık yanın da hangi bileşenleri götürürse 2.el de dahi 80liraya 500-550w powerlar satılıyor hiç değilse onlardan al.

haklısınız tabi en kısa zamanda 750w üzeri bir psu alacağım ancak elimdeki güç kaynağı 80+ asus un. Daha önce kullandığım kart da 6870 di o da 150 tdp ye sahipti yani bununla arasında 20 watt fark olacak en kısa zamanda alacağım ancak yinede bir takıp denesem kartı yaw meraktan çatlar insan. çok mu büyük sorun yaratır yaw. walla korkuttunuz beni

• quote:

quote:

haklısınız tabi en kısa zamanda 750w üzeri bir psu alacağım ancak elimdeki güç kaynağı 80+ asus un. Daha önce kullandığım kart da 6870 di o da 150 tdp ye sahipti yani bununla arasında 20 watt fark olacak en kısa zamanda alacağım ancak yinede bir takıp denesem kartı yaw meraktan çatlar insan. çok mu büyük sorun yaratır yaw. walla korkuttunuz beni

Diğer bileşenleri de yaz bari ona göre hesaplayalım

• valla şimdi kartı taktım battlefield 3 de açtım ultrada şimdilik bir sıkıntı çıkartmadı bakalım ama bu tabi hiç çıkartmayacağı demek olmuyor pazartesi siparişi veriyorum 750w highpower
  • Psu harbiden tehlike h.d.delerin özellikle sıkça bozulabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.