Şimdi Ara

====GIGABYTE GA-X58 KULLANANLAR KULUBÜ====

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gigabyte'ın son dönemlerdeki X58 konusunda daha atak ve akılda kalıcı çözümler üretmesini gözarda edilemez asla..Kendim X58 UD4 kullanıyorum ve memnunum.680I den sonra asla Gigabyte kullanmamaya yemin etmiş fakat daha sonra bu yemini bozmuş biriyim Buraya tüm Gigbayte X58 kullanan arkadaşlar görüş fikir ve beyanlarını sunarlarsa çok sevinirim.Gerçekten Gigabyte Open Overclocking Championshipi izledikten sonra Gigabyte almaya kara verdim ve memnunum

Arkadaşlar sizlerde görüşülerinizi bu topic karşılığında yazarsanız sevinirim.X58 UDR3-UD4-UD5-X58 Extreme,UD4P-UD5P-DS5 ve aklıma gelmeyen bir çok X58 modelini kullanan arkadaşlarımı bekliyorum.Her türlü overclock,test vs paylaşımlar yapılırsa sevinirim Saygılar dilerim Hayırlı forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matchless44 -- 26 Haziran 2009; 14:04:46 >

• şuan overclocksuz 2100 mhz bellek kulanımına izin veren tek anakart serisi gigabyte x58 serisi.anakartları çok iyi.chip dergisini testlerinde şuan için gigabyte extreme x58 birinci sıradaydı.rampage 2 extreme bile 5. sırada yer alıyordu.gigabyte bu işi biliyor.
  • x58 extreme anakart kullanıyorum. c0 revizyon 920 işlemciyi 4.0 Ghz olarak sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakangurkan

x58 extreme anakart kullanıyorum. c0 revizyon 920 işlemciyi 4.0 Ghz olarak sorunsuz kullanıyorum.

hocam aslında havalar sıcak olmasa bence 4.0 ı da gecersiniz o sistem ve soğutucuyla
  • bende x58 extreme kullanıyorum. E0 reivzyon 920 ile 4 ghz görüyorum. aslında 4,2 gördüm turbo ile ama fazla zorlamadım. zaten strandart hızlarında da gayet yeterli bir işlemci.
  • hocam peki e0 reviyon cok ısınıyor mu acaba? gigabyteda rahat overclock oluyor o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: FEaStRIaN

bende x58 extreme kullanıyorum. E0 reivzyon 920 ile 4 ghz görüyorum. aslında 4,2 gördüm turbo ile ama fazla zorlamadım. zaten strandart hızlarında da gayet yeterli bir işlemci.

ilk defa sizden duyuyorum e0 rev 920 .. benim bildiğim c0 - c1 - d0 var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam yanlış yazmışız yaw: ) C0 revizyon olacak :)
  • bende ud5 aldım daha kullanmk nasip olamadı anakrt sounlu çıktı tabi sorgusuz sualsiz deişim..Yeniis gelir yarın öbrgün:P
  • kartım gelince testleri bekliyoruz hocam bu arada herkes test sonuçlarını yayınlarsa süper olur herkes gigabyteın gücünü görsün arkadaşlar
  • arkadaşlar bende x58 ud beş var.Ram olarak ta 2 adet 2gb patriot signature 1600 mhz cl9 var.Ram slotları 3 tane mavi 3 tanede beyaz var.Bunlar ne anlama geliyor.Ramleri hangi slota takmam gerekir.1.Slot mavi,ben buraya ramlardan bir tanesi taktıgımda bilgisayar açılmıyor."1.ve 2. ye ramlari taktıgımda bilgisayr açılıyor fakat bazen 4gb bazende 2gb görüyor.Bu şekilde açıldıgında bazende aniden bilgisayar kapanıyor.Reset atıyor.ANlamış değilim.Anlayan biri varsa bu slotlardan hangisine takmam grekiyor_?Benim aldıgım ramlar dual kitmi_? Bu dual kit olayı nedir_? yardımlarınızı bekliyorum saygılar
  • imzadaki sistem gigabyte x58-ud4p açıkçası çok memnunum daha işlemci soğutucusu alamadığım için overclock'a birşey diyemiyeceğim.
  • Gigabyte'ın X58 platformunda Asus'dan daha güzel işler yaptığını düşünüyorum. Donanımsal özellikleri, fiyatı, ürün çeşitliliği konusunda Gigabyte X58 platformunda güzel işler çıkardı şu an için x58'in kralı diyebilirim tabiki bu Türkiye için geçerli Evga türkiye piyasasına uygun fiyattan girerse x58 yongalı anakartlarının önüne kimse geçemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nferthon

Gigabyte'ın X58 platformunda Asus'dan daha güzel işler yaptığını düşünüyorum. Donanımsal özellikleri, fiyatı, ürün çeşitliliği konusunda Gigabyte X58 platformunda güzel işler çıkardı şu an için x58'in kralı diyebilirim tabiki bu Türkiye için geçerli Evga türkiye piyasasına uygun fiyattan girerse x58 yongalı anakartlarının önüne kimse geçemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

şuan overclocksuz 2100 mhz bellek kulanımına izin veren tek anakart serisi gigabyte x58 serisi.anakartları çok iyi.chip dergisini testlerinde şuan için gigabyte extreme x58 birinci sıradaydı.rampage 2 extreme bile 5. sırada yer alıyordu.gigabyte bu işi biliyor.

tam olarak öle değil evga'nın x58 sli modelleri 1600mhz üzeri bellekleri destekler, yani tek gigabyte diil :)
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var. Anlatayım detaylıca belki bir bilen vardır.
    İşlemci Intel i7 950
    Anakartım
    Gigabyte GA-X58A-UD7
    Ramlarım Corsair xms3 ddr3 3x2gb i7 3 kanal destekli
    ekran kartı sapphire radeon hd 4890 1GB GDDR5
    OS Windows 7 Professional 64bit

Sorunumsa şu.
    Biosta 6gb ram görüyorum
    CPU-Z de 6gb ram görüyorum
    Slotlarım anakart kitapcıgında yazıldıgı gibi takılı

Yani 6gb ramı bios ve cpu-z görüyor ve birçok program, son biosu yukledım, windows 7 64bit güncel fakat bilgisayar ozellıklerıne baktıgımda
    Yüklu bellek 6gb (4gb kullanılabilir) diyor.

Microsoft a baktıgımda memory remapping enabled olması gerekli 4den fazla gormesı ıcın anakartınızda diyor fakat ben biosta boylebirşey bulamadım. işin komigi anakartta update yapmadan onceki biosta 6gb ramı windows kullanıyordu ole parantez icinde 4gb kullanılabilir demiyordu.

Bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim umarım kendimi anlatabilmişimdir

• kendini gayet iyi anlatmışsın fakat ilk defa böle bir sorun duydum, senin yerinde olsam eski bios'u kullanmaya devam ederdim.
  • Eskiden hangisini kullandıgıma bakmadım :) sorun orda ben bi F5 deneyeyım en son f6 vardı bakalım neler olacak. Sadece bu kartta degil baya kartta olan birşey ama yabancı forumlardada birsuru yakınan var fakat cozum yok. biosunda memory remap bulanlar duzeltmıs ben bulamadım :S

Hata ettik galiba bu kartı alarak
  • yoo aslında kart güzel. yayınladıkları bios'da bir sorun olabilir sen eski kullandığı bul onunla dene olmassa bios resetlersin.
  • Ben imzamdaki karti iki hafta once aldim ama kart makinayi ilk pirize takip actigimda remleri 2gb algiliyor. Normalde remlerim 6gb restart yapinca normal olarak 6gb tam olarak algiliyor ama fisi prizden cikarip tekrar takarsam makinayi baslattigimda yine aynen remleri 2 gb algiliyor, eger hic cikartmassam pirizden sorun yok.. Varmi ayni dertten muzdarip olan arkadas ??

Gerci karti garantiye yolladim ama iste insanin morelini bozuyor aldiktan 2 gun sonra hayda garantiye !!!
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.