Şimdi Ara

Gigabyte GA-P43T-ES3G vs Asus Maximus Formula Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakartım yandığı icin anakart almak zorundayım ;Yanan anakart asus maximus formula aynı anakart arıyorum fakat ddr3 lu anakart buldum

Gigabyte GA-P43T-ES3G anakart almayı düşünüyorum.

yada 2. el maximus formula mı alayım

Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• c2d e6500 İŞLEMCİ ddr3 ram 2x2 1066 kinston,zotac 8800 amp var 550w power asus var
  • Eğer bu sistemi uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız sıfır ddr3 destekli anakartlara bakın. Ama yakın zamanda işlemci değişimi gibi bir yükseltme içine girmek isterseniz, bütçenize göre anakart + işlemci ikilisini bugünden almanız daha iyi olur.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.