Şimdi Ara

Gigabyte GA-P43-ES3G BIOS atmak . QFLASH en iyisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr bende bu model GA-P43-ES3G anakart var ve biosum F10. yeni çıkan bios ise F14. herşeyden memnnum hiçbir problemim yok. ama yakında işlemci OC yapacam yada yapmayacak olsam bile F10 dan F14 de geeçrsem hissedlir bir fark olurmu? birde bu anakartalara bios atmak format istermi ? windows ortamında olurmu saniyeler içinde?

BIOS link:http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/bios/ga-p43-es3g_10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 29 Kasım 2010; 23:36:26 >

• bios güncellemenin altın kuralı şudur: "sorun yoksa elleme"

bios güncellemesi performans artırmaz..ama kullandığın donanımlarla bir uyumsuzluk yaşıyorsan onları giderebilir..
    bios güncellemek format istemez ama sisteminde hızaşırtma vs varsa onları sıfırlayıp o şekilde güncelle
    yani önce ayarları default hale getir..
    kendim gigabyte anakart kullanmıyorum ama arkadaşın sisteminde bios güncellemesi yaptık ama
    windows üzerinden değil.. bios dosyasını C nin içine atıp sonrada biostan Qflash(yanlış hatırlamıyorsam) seçeneğiyle güncelledik..

tekrar söyliyeyim bir uyumsuzluk problemin yoksa bırak şimdiki bios kalsın
  • yok problemimde OC yapıcam bazı arkadşalr yok f9 iyideğil yok ben f11 le daha iyi oc yaptım gibi şeyler söylüyorlar ondan şüphelendim. ned eolsa biosum eski 2009. yeni çıkan bu ay falan çıkmış f14
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.