Şimdi Ara

Gigabyte GA-8I915P Duo Ram Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese bende Gigabyte GA-8I915P Duo anakart var yeni ikinci el aldım ama anlamadığım birşey var.

alırken adam ram için 800mhz'ye kadar destekler dedi iyi bari dedim sonra nette diğer özelliklerine bakıyım dedim 533mhz ddr2,4** mhz ddr falan yazıyodu.şimdi netteki bilgiyemi güveniyim,adamamı güveniyim ? ram almadan önce bunu çözmeliyim

mhz farkı 533/667/800 falan performansta çok farkediyormu ? bende 1 gb 533 mhz var hadi diyelim anakart destekledi yanına 800 mhz taksam birşey olur mu yanma gibi?

kafamı kurcalayan sorular bunlar umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-8i915p_duo_pro.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhreader -- 26 Eylül 2009; 2:00:46 >

• Gigabyte GA-8I915P Duo anakartın hem DDR ram hemde DDR2 ram destekliyor.

Anakartın DDR ram olarak ; 2 ram slotlu , max. 2 GB ram kapasiteli ve DDR 400 Mhz ram destekliyor.

Anakartın DDR2 ram olarak ; 2 ram slotlu , max. 2 GB ram kapasiteli ve en fazla DDR2 533 Mhz ram destekliyor.

Anakartına DDR2 800 Mhz ram takabilirsin ama DDR2 800 Mhz ram 533 Mhz olarak çalışır.(Çalışmama ihtimalide var)

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-8i915p_duo_21.html

Gigabyte GA-8I915P Duo Ram Sıkıntısı

• peki mhz farkları performans olarak kendini belli ediyormu ? birde 800 mhz taksam 533 olarak çalışır diye ilk defa duydum o zaman 800 almam gereksiz? 800 desteklemiyorsa alırken adam iki kere söyledi teyid ettirmek için sormuştum
  • Peki kardes bendede aynı anakart var... Bugun 800 mhz ram siparisi verdim... Kesin olarak calismazmi... İcime kurt dustu ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.