Arkadaşlar bu iki anakarttan hangisini tercih etmeliyim aralarında ne gibi farklar var ? ANAKARTLAR:Gigabyte G1 Sniper 3 Mü, Asus P8Z77-V PRO Mu ?
quote:Orijinalden alıntı: knnkpln Arada 400 TL fark var. z77x-ud5h ile v-pro karşılaştırman daha doğru olur. Bende fiyat farkından dolayı karşılaştırdım zaten özelliklerin çoğu aynı ama 400tl fiyat farkı nie ?
quote:Orijinalden alıntı: valiantr50 quote:Orijinalden alıntı: knnkpln Arada 400 TL fark var. z77x-ud5h ile v-pro karşılaştırman daha doğru olur. Bende fiyat farkından dolayı karşılaştırdım zaten özelliklerin çoğu aynı ama 400tl fiyat farkı nie ? Gigabaytein kartlarindaki ses karti cok daha iyidirde ondan.
quote:Orijinalden alıntı: marfoglu quote:Orijinalden alıntı: valiantr50 quote:Orijinalden alıntı: knnkpln Arada 400 TL fark var. z77x-ud5h ile v-pro karşılaştırman daha doğru olur. Bende fiyat farkından dolayı karşılaştırdım zaten özelliklerin çoğu aynı ama 400tl fiyat farkı nie ? Gigabaytein kartlarindaki ses karti cok daha iyidirde ondan. Bilgi için saol.
quote:Orijinalden alıntı: valiantr50 quote:Orijinalden alıntı: marfoglu quote:Orijinalden alıntı: valiantr50 quote:Orijinalden alıntı: knnkpln Arada 400 TL fark var. z77x-ud5h ile v-pro karşılaştırman daha doğru olur. Bende fiyat farkından dolayı karşılaştırdım zaten özelliklerin çoğu aynı ama 400tl fiyat farkı nie ? Gigabaytein kartlarindaki ses karti cok daha iyidirde ondan. Bilgi için saol. Birsey degtil.
quote:Orijinalden alıntı: valiantr50 quote:Orijinalden alıntı: marfoglu quote:Orijinalden alıntı: valiantr50 quote:Orijinalden alıntı: knnkpln Arada 400 TL fark var. z77x-ud5h ile v-pro karşılaştırman daha doğru olur. Bende fiyat farkından dolayı karşılaştırdım zaten özelliklerin çoğu aynı ama 400tl fiyat farkı nie ? Gigabaytein kartlarindaki ses karti cok daha iyidirde ondan. Bilgi için saol. Sikayet edebilirisn etme diyen yok sen kesmezsen bende kesmem bana birdaha pm atma bende atmam blokladim bu iste burad akapandi iyi forumlar.