Şimdi Ara

Gigabyte G1-Assassin Dedecting Ide Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu anakartta ich sata için ahci yi açınca Post ekranında 5 dakika boyunca "Dedecting Ide Drivers" yazıp sonra açılıyor pc.
    Bu anakarttan kullanıp aynı sorunu yaşayan varsa biosta Harddisklerin listesinin olduğu ilk ekranda tüm hdd ler için Auto Detect leri None veya disabled yaparsanız sorun geçicic olarak çözülüyor.



    _____________________________
    Intel I79700 işlemci. MSI z390 anakart. 32gb bellek. Samsung 970 evo plus 500gb + WD SN750 500gb ssd. Corsair 275r beyaz kasa + FSP Hydro G 750W PSU. Asus rtx2060 Dual ekran kartı. LG 27 inch gaming monitör TN. Logitech G710+ klavye + Razer Deathadder elite mouse. Frio soğutucu.
    Mi mix 3 telefon.
  • bende g1 guerilla var detecting ram yazıyor sonra kapanıyordu servise verdim düzelttiler fakat anakart ilk zamanki gibi stabil değil sanki ramler
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILMIŞTIR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.