Şimdi Ara

Gigabyte EP35C - DS3R Hızaşırtma Sorunu [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Q6600'a overclock yapamıyorum.. Overclock yapsamda hızı orjinal seviyelerde kalıyor.. (2400MHz)
    Overclock yaptığımda 267x9 gösteriyor, orjinal seviyeye çektiğimde 266x9 gösteriyor.. Ayrıca ram hızıda artmıyor.. Gecikme süresini ayarlayabiliyorum..
    Acaba problem ne olabilir? Yeni kasa ve işlemci soğutucu aldım.. Acaba onlardan mı kaynaklandı? F4 Bios yüklemiştim farklı nedenlerden dolayı, tekrar F2 yükledim ama yine aynı..
    Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xıvcax -- 23 Eylül 2009; 5:04:00 >

Dünya böylesine güzel olurmuydu yine,
    diplomasını çerçeveleyip para kazanma derdine düşseydi Dr.CHE,
    yüreğini dağlara asmak yerine..
    Ernesto Che Guevara
  • Yarım yamalak İngilizce ile anladığım kadar Gigabyte forumlarında bir görevlinin yazdığı talimatları uyguladım problemim kalmadı..
    Şöyle ki; HDD ve DVD-RW bağlantılarını güç kablolarını çıkardım ve Bios pilini o süre zarfında dışarda tuttum.. Bağlantıları ve Bios pilini tekrar taktığımda problem ortadan kalktı.. İşlemci 3600MHz ve bellek hızını 960MHz'e çektim; stabil çalışmaya devam ediyor şu süre zarfında..
    Herkese iyi forumlar..

Dünya böylesine güzel olurmuydu yine,
    diplomasını çerçeveleyip para kazanma derdine düşseydi Dr.CHE,
    yüreğini dağlara asmak yerine..
    Ernesto Che Guevara
  • Vaybe nasıl bir hata veriyordu mavi ekran hatasımı
    Msı B250 Gamınq m3//i5 7600//C.m 212x Evo//8x 2400 Corsair ddr4//Asus qtx 970x2 Strıx//Corsair 240 gb ssd 550/530//1 Trb Western B. 64 mb//Thermaltake 875 w//C.m 942 HafX//Logitech g502 mouse//Logitech g633 7.1 kulaklık//Logitech g103 klavye//Asus pb287q
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte XMP Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.