Şimdi Ara

Gigabyte ds3 rev3.3-- E6320 overlclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Ben bu ikili ile overclock yapmak istiyorum.Easy tune da denedim ama bişe olmadı her açılışta eski değerlere dönüyor.En fazla 2.4 yapabildim.Biostan mı yapmalıyım bu işi.Fan olarak Big thyphoon kullnıyorum.Şimdi bilen birisi bana değerleri ne ölçüde ve nasıl artırabilirim yazarsa çok iyi olur.

Overclock ile 2.4 'e çıkarmışsın. İşlemcinin daha baya bi yolu var. İstersen şu ana kadar yaptığın işlemleri söyle bizde yardımcı olalım. Mesela ramlerin ne ve böleni kaç şuan için.? İşlemciye volt verdinmi?
  • Şimdi altaki resimdekileri aynen uyguladım,(tek fark CPU clock ratio (X 8 yazanı yapmadım 7 de kaldı oda benim işlmeciden kaynaklanıyor olsa gerek bunu yapan arkadaş E6420 kullnmış).Sonuç olarak işlemci hızım 1.800 den 2869 e-a çıktı.ramler 2.1 GB 667 kingston du ve 820 oldu hızı..Diğer resimlerde 3d mark skorlarım..

Sistem
    Gigabyte ds3 rev 3.3
    Sparkle 320 mb 8800 gts
    2.1GB 667 kingston.
    E 6320 işlemci
    Big thphoon CPU-Fan
    İlk resim işlemci overclock yapmadan önceki skordur...

Buda İşlemcinin overclock olduktan soraki skor(işlemci hızı 2869)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 29 Nisan 2007; 23:47:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.