Bu arada sorunu hallettim arkadaşlar saolun. Yanlız bu speedstep olayı o.c yapanlar açmayabilir ama günlük kullanım yani benim gibi kullanan arkadaşlara yararı olucaktır diye düşünüyorum. Çünkü sstep kapalı iken işlemci 50-55 derece arası açtığım zaman 40-45 derece arası oluyor. Yani ne kadar yüklenirsem o kadar açılıyor bu güzel bişi
işlemcinin ısıları normal. o.c yapanlar bilir yük altında 45 boşta 40 gayet normal. (speed step AÇIK).
arkadaşlar az önce gigabye 965p dq6 aldım 1333 fsp olanından bazı inceleme sitelerinde anakartın hiç oc olmadığı yönünde inceleme ve test yazıları vardı fakat forumda arama yaptığımda kartın oc değerlerinin hiçte fena olmadığını gördüm bende bu akşam kartı takıp oc deneyeceğim benim anakartımın aynısını kullanan arkadaşlar varsa kart hakkında biraz daha detay verebilirlerse sevinirim
birde bu anakartın aynı isim altında değişik versiyonları var sanırım benimki rev 3,3
şimdiden teşekkürler
anakartımı monte edip ilk oc leri yaptım gece çok geç saat olduğundan fazla uğraşamadım ama ilk izlenimlerim kart gerçekten çok güzel ve başarılı
öncelikle işlemci conreo e6300 ve ben ilk conreo işlemciler çıktığında asus P5WEDH DELUXE anakart almıştım 975 çipset ve ICH7 bir çok ardaş biliyordur bu anakartı bu kartla ile en fazla 6300 stok fanıyla 2,9 ghz e kadar oc yapabildim oda çok kararlı olmadı GIGABYE 965P DQ6 REV 3,3 ile hiç voltaj vermeden stok fan ile 3,2 ghz çıktım dediğim gibi saat geç olduğundan devam etmedim ama tahminlerime göre 3,5 ghz görebilecek bakalım GIGABYE 965G DS3 faciasından sonra çok tedirgin yaklaştığım bu kart beni açıkçası utandırdı ve beklentilerimden çok daha iyi çıktı
bakalım NVIDIA 680İ anakartlar sanırım çok daha iyi bekleyip göreceğiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme