Şimdi Ara

GİGABYTE DİJİTAL(DVB-T) VE ANALOG USB TV KART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LAPTOP MASAÜSTÜ ,MİNİPC(EEPC VE EŞDEGERLERİ) DE TELEVİZYON KEYFİNE VARMAK İSTEYENLER.
    GİGABYTE U8000 USB TV KART BU BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILIYOR.VİSTA VE XP UYUMLULUGU İLE SORUNSUZ TÜM BİLGİSAYARLARDA ÇALIŞIYOR.
    MİNİCİK EBATLARIYLA TV KEYFİNİ YANINIZDA TAŞIMANIZ MÜMKÜNDÜR.

HEM DİJİTAL YAYIN HEMDE KARASAL(ANALOG) YAYIN DESTEGİ BULUNMAKTADIR.

CİHAZ EXA BİLGİSAYARDAN ALINMIŞ OLUP 21 AY DAHA GARANTİSİ BULUNMAKTADIR.BİR KAÇ DEFA KULLANILMIŞ OLUP ACİL PARA İHTİYACI YÜZÜNDEN HESAPLI VERİLECEKTİR.ÜRÜNÜN KUTUSUNDAN ÇIKAN ANTEN KAYIP OLMUŞTUR.İYİ BİR TV İZLEMEK İÇİN ZATEN BİRAZ DAHA BÜYÜK BİR ANTENE İHTİYACINIZ VAR.DİGER HERŞEY POŞETİYLE DURMAKTADIR.

GİGABYTE MARKASINI FOREX VB MARKALARLA KARIŞTIRMAYIN.DÜNYANIN ÖNDE GELEN MARKALARINDANDIR.

FİYAT 75 YTL---70 YTL OLDU PAZARLIK VE TAKAS YOK.

ÜRÜN HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUYU ÇEKİNMEDEN SORABİLİRSİNİZ

DETAYLI RESİMLERİ AŞAGIDAKİ LİNKTE BULABİLİRSİNİZ.
    http://www.sahibinden.com/laptop_ve_mesaustu_icin_tv_karti_hic_bu_kadar_kucuk_olmamistiWQQaXQQ11017520WQQpXQQdisplayitem

İSTEYENLERE GG VEYA BAŞKA SİTELER ÜZERİNDEN KOMİSYONU SİZİN TARAFINIZDAN KARŞILANMAK ÜZERE TAKSİTLE SATIŞ AÇILIR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 31 Ekim 2008; 22:08:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ALACAK KİŞİ İÇİN BİR UYARI:

digitalden kasıt bildimiz çana anten degildir
    gördügüm kadarıyla daha ülkemizde ne olacagı belirsiz dvb-T

karasal dijital yayın

dikkat ediniz.
  • böyle abuk sabuk bir uyarıyı yazmanıza gerek yoktu.
    yönetimin sildigi eski mesajda bunu zaten söylemiştim.fazla vaktim olmadıgından acil açılmış bir ilandır.dikkat etmiş olsaydım zaten ik yapacagım iş ilanı yoruma kapatmak olurdu.
    milletin derdi sizi germesin alıcı arkadaşlar merak ettiklerinde zaten soruyorlar bu konuyu çanak takınca çalışıyor mu diye bende cevabını veriyorum.

• kablotv ile çalışıyor değil mi??
  • evet kablolu tv ile çalışır.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deitel -- 3 Kasım 2008; 19:18:22 >
  • Kablolu yayinlada calisir Tv ustu analog anten yada cati ustu analog antenle ben universite yurdunda Camin onune koydugum mTv ustu antenle kullaniyorum. Gerceken guzel bir kart. Tek kotu yani cok izleyince el deymeyecek kadar isiniyor. Ama oda zaten kutusunun ustunde belirtilmis uari olarak. Bir zarari olmuyor 4 aydir surekli olarak kullaniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıcaklık tüm tv kartlarının problemidir.ısınma yapması normal.ama önemli olan sıcaklıgın görüntü kalitesini ektileyip etkilemedigidir.
    diger ürünlere göre avantajı bu boyutta başarılı sogutmasıyla kesintisiz tv keyfi vermesidir.yani ısınmadan dolayı ekranda çizgiler ve donma,kesik oynatma gibi hiç bir kusuru yoktur bu ürünün.zaten ödüllü bir tv kartıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: burak erden

sıcaklık tüm tv kartlarının problemidir.ısınma yapması normal.ama önemli olan sıcaklıgın görüntü kalitesini ektileyip etkilemedigidir.
    diger ürünlere göre avantajı bu boyutta başarılı sogutmasıyla kesintisiz tv keyfi vermesidir.yani ısınmadan dolayı ekranda çizgiler ve donma,kesik oynatma gibi hiç bir kusuru yoktur bu ürünün.zaten ödüllü bir tv kartıdır.

Arkadasa bendkatiliyorum hirli satislar
  • yug2980 nickli arkadaşımıza satılmıştır hayrını görmesi dilegiyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.