Şimdi Ara

[SATILDI] İNDİRİM------- GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
5
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 İNDİRİM------- GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070

GİGABYTE AORUS MASTER RTX 3070

EKRANLI MODEL

RGB VE LCDSINDE EN UFAK BI PROBLEM YOK

KUTULU YURTDISI GARANTISIZ

68 DERECELERDE GEZIYOR KASAM H5 FLOW FANLAR ARCTIC

SİSTEMİM ASUS OLDUGU İÇİN SATILIK ROG KARTLARLA TAKAS OLABİLİR

[SATILDI] İNDİRİM------- GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fatura tarihi garanti bilgleri nedir

• model gigabyte in ne güzel modeli ama garantisiz kart için biraz revize lazım

• QueenOfPain kullanıcısına yanıt

daha uygun satan yok ne revizesi hocam ? 8800e 3060ti satıyorsunuz siz söyleyince komik oluyor kusura bakmayın :D

• Hocam benim sattığım kartlarda en az %10 pazarlık payı oluyor malum herkes bir ikram istiyor :) birde sıfır ayarında 1.5 yıl garantili faturalı kartlardı onlar içi açılmamış fatura bedeli 20 bin olan herhangi bir arıza durumunda adamın içi rahat verdiğinin 2.5 katı para iadesi alma şansı var ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • QueenOfPain kullanıcısına yanıt

ben pazarlıksız sattığımı söylemedim,fatura sahibi harici de iade yapılmıyor her neyse yani revize lazım olduğunu düşünmüyorum teşekkürler

• Magnifiquee M kullanıcısına yanıt

Aynı kartın 3060 Ti modelini kullanmıştım harika bir karttır kallavi bir blok ve ağırlığa sahip boş beleş bir kart değildir zaten Aorus Master serileri GIGABYTE 'ın amiral gemisi kartlarına verilen isim.

Bu arada yorumunuza istinaden bir ek yapayım garanti süresi dolmamışken 2.elde satılmış kartı alan kişinin elinde kartın orijinal faturası olsa bile değişim veya para iadesi gibi işlemler sadece fatura sahibine yapılır. Yani 2.elde kartı ucuza kapattığını sanan bazı uyanıklar bilinçli şekilde kartı bozup garantiye gönderir ve para iadesi alma hayalleri kuruyorsa bu hayallerinin sonu hüsran olur. İade tutarı sadece fatura sahibine yapılır o da isterse 2.elde ödediğiniz tutarı size verir ya da vermez tabii kartın gerçek sahibine ulaşabilirseniz bu dediğim geçerli belki kart 4 kere 5 kere el değiştirdi adam nereden bilecek kartı sizin kimden kaç paraya aldığınızı hiç o işlere girmez parayı cebine koyar yoluna bakar. [SATILDI] İNDİRİM------- GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son fiyatınız nedir. özelden yazarmısınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kısa bir süre bu gigabyte aorus master 3070 i kullandım gayet şık bir tasarıma sahip ve kaliteli bir model. zaten gigabyte ın üst modeli. Ben son sattım sistemle birlikte ürünü sattım alan kişide memnun.

Şu anda ki fiyat gayet güzel 3070 için bence. Yukarda mesajı bulunan Hws nickili arkadaşa da katılıyorum dediklerine. Hayırlı satışlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.