Şimdi Ara

Gigabyte Aorus fv43u PC Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Hp Victus Amd 7840HS Nvidia 4060GPU 8 GB 16 GB ram olan bir pc aldım ve çok memnunum. 60 HZ samsung tv de kullanıyordum ancak tahmin edersiniz ki oyunlarda Hz yetmiyordu ve Gigabyte Aorus fv43u monitör aldım. Renkler, görüntü kalitesi vs. herşeyden memnunum ancak şöyle bir sorunum var.

144 HZ'de kullanıyorum. Pc'yi kapatıp açtığımda ekran gelmiyor ve laptop ekranında görüntü kalıyor. Bazen ekranı açıp kapadığımda görüntü geliyor ancak illa ki hdmi kablosunu çekip tekrar takmam gerekiyor. Aynı durum diyelim ki bir oyun esnasında ana ekrana dönmem gerekti diyelim pencere tuşuyla çıkıyorum görüntü gelmiyor kabloyu çıkarıp takıyorum geliyor. Aynı durum pc açıkken ekranı kapadım diyelim ki tekrar açtım yine kabloyu çıkarıp takmadan görüntü gelmiyor. Bu ekranların içinde ekranın cpu sıcaklığını vs gösteren menü de bir kısım var veriler onlara da gelmiyor. Ekranın driverini sitesinden indirdim kurdum olmadı. Nvidia ayarlarından diye düşündüm sürücüleri kaldırdım yeniden kurdum bana mısın demiyor. Alakası olmamasına rağmen onboard kartın bile driverlarını sildim yeniden kurdum yine olmadı. Hdmi 2.1 içerisinden çıkan kabloyu kullanıyorum. Daha alalı 1 hafta olduğu için hem iade sürecindeyim hem de garanti devam ediyor.

Daha önce böyle bir durum başına gelen var mı ya da önerileriniz neler yardımcı olursanız çok sevinirim. Ek direksiyon seti vs derken 80 bine yakın para harcadım ama sistemden soğudum resmen. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esarcien -- 25 Kasım 2023; 17:16:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.