Şimdi Ara

Gigabyte Aorus CV27F 27' 165Hz 1ms kullanan varmı help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorumda kullanan varmı. Aslında 2 k monitör almak istiyorum ama şu an ekran kaltım gtx1060 olduğu için ve bende fps ağırlıklı pubg apexs legends tarzı oyunlar oynadığım için 1080p alayım diyorum.Aslında 2 k monitör alsam pubg ve apexs legends oynatırmı acaba yeni bi ekran kaltı alana kadar. İnternette test edebileceğim video falanda yok aslında gözüm bu monütörde kaldı. Ama 2K olduğu için geri durdum.

Yada 2 k monitörü alsam . Ekran kaltı yükseltene kadar 1080p de kullansam sorun olurmu çözünürlükte. Yada hiç girme 2 k işlerine ekran kaltları çok pahlı oynadın zaten 2 oyun var 1080p devam etmi diyorsunuz. Bu arada şu anki kullandığım monitör 27 inç ama 60 herz olduğu için yeni monitör bakıyorum. O yüzden 27 inç tercihim. Varra bi monitör alıcam kafam allak bullak oldu ne yapsamki bilemedim varsa kullanan bilgilendirsin lütfen.

• Hocam gigabyte in dediğiniz monitörün 2k versiyonu çıkacak yakın zamanda Aorus CV27Q onu da düşünübilirsiniz hatta sinerjide satışa çıkmış . Ha gtx1060 apex ve pubg de 2k oynatır merak etmeyin ilerde yeni ekran kartı da alacaksanız 2k monitör daha iyi bir yatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 31 Ekim 2019; 8:41:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardo monitörü aldım cv27f yi hiç iyi değil renkler bi tuhaf canlılık kötü. Ve oyun oynucaklar kesinlikle uzak dursun hayalet efekti aşırı derecede var iade edicem monitörü.
  • Gigabatytın bende puanı düştü daha monitörünü almam.
  • aligelturan A kullanıcısına yanıt
    165hz de kullanıyorsunuz değil mi? bir de displayportla
  • Açık konuşmak gerekirse mahzeme kalitesi çok iyiydi. Lakin görüntü benim pek hoşuma gitmedi. Evet dediğin. Gibi kullandim. 165 herz de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.