Şimdi Ara

Gigabyte Aivia Osmium Mekanik Klavye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 300 e bi seçenek bulamadım en az 330 civarından başlıyor o da g710+..

Başka önerebileceğiniz var mı? Artık TR olmasını da geçtim amazondan da alabilirim yeterki güzel ve absürt rakamlar olmasın
  • asus echolon var ucuza bulursan yada ozone strike pro g710+ dan daha şık duruyor.
  • panini78 P kullanıcısına yanıt
    ikiside 300-325 civarı :) sanırım paraya kıymaktan başka bişey yapamadan alamıyacam bu klavyeleri
  • 280' e satam benim osmiumu :D 21-22 ay garantisi var sıfır gibi :D
    fırsattan istifade etmek denir buna ozone strike pro 330 tl sıfırı
  • ticaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    neredeyse bütün sitelere sordum hiç birinde stok yok ve bu ürünün üretimi durmuş o yüzden bulmam imkansız
  • Osmium>G710>Blackwidow derim
  • Gerçekten çok dehset birsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknobiyotikte de stok tükenmiş.
  • ürünün üretimi durmuş güya ama çok saçma amazonda 130 dolara satılıyor. Ben zaten bu üründen ümidi kestim sıfırını almak imkansız gibi birşey
  • usb 3.0 lı klavye maus bakıyordum buna dek geldim buda hiçbi yerde kalmammış önerileriniz ne olur arkadaslar
  • g910-bw chroma derim ucuz fiyata istersen ozone strike pro g710 asus echelon var.
  • Cidden üretimi durmuş ve bu kadar değerlenmiş mi? Beğenmiştim ama bu derece olacağını hiç düşünmemiştim, keşke 3-5 tane alsaymışım...

Ben 1 yılı aşkındır kullanıyorum , ilk günkinden tek farkı space tuşunun altındaki 1-2 cm lik sigara külünden dolayı olan küçük bir erime resimde görebilirsiniz , yedek tuşları kutusu ıvırı-zıvırı duruyor, 2. el almak isteyen arkadaşlar kafamı karıştırdınız, ben de başka bir switch tipine geçmeyi düşünüyordum , almak için fiyat teklif edecek olursa konuşabiliriz ,ama aldığımdan daha ucuza satmayacağım , çünkü dediğim gibi gayet memnunum ve eğer satarsam bunu tek sebebi diğer switch tiplerini merak etmemdir.

Gigabyte Aivia Osmium Mekanik Klavye

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.