Bildirim
Gigabyte 990fxa d3 yardim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Evet garanti kapsamındındadır tabi sen uğraşıp bir şeyler yapmadıysan yani kullanıcadan kaynaklanan sorun değil ne bilim anakartta kısa devre falan sıvı dalan dökmemişsen gib... Ankartını aldığın yere veya servisine gönder biraz bekledikten sonra anakartın değişir yada onarılıp sana gönderilir.Anakartın garanti süresinin bitmesine ne kadar var ? -
quote:
Orijinalden alıntı: wepaslan
Evet garanti kapsamındındadır tabi sen uğraşıp bir şeyler yapmadıysan yani kullanıcadan kaynaklanan sorun değil ne bilim anakartta kısa devre falan sıvı dalan dökmemişsen gib... Ankartını aldığın yere veya servisine gönder biraz bekledikten sonra anakartın değişir yada onarılıp sana gönderilir.Anakartın garanti süresinin bitmesine ne kadar var ?
Ben ugrasmadim hic , daha yeni 1,5 sene daha vardir garantisi Peki diyelim garantiye kabul ettiler yenisi vericekler almayip ustune ekliyip baska bi urun alabilirmiyim ilgilendiginiz icin tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakartı garanti kapsamında değiştirirler yada ethernet portunu onarırlar...
Ama bu işlem yaklaşık 15 gün sürecektir. bence piasadan 10-20 Lira arasında satılan bir ethernet kartı alarak bordu kullanmaya devam edip daha büyük bir sorun olduğunda garantiye vermen daha akıllıca olacaktır... -
quote:
Orijinalden alıntı: umiterol
Anakartı garanti kapsamında değiştirirler yada ethernet portunu onarırlar...
Ama bu işlem yaklaşık 15 gün sürecektir. bence piasadan 10-20 Lira arasında satılan bir ethernet kartı alarak bordu kullanmaya devam edip daha büyük bir sorun olduğunda garantiye vermen daha akıllıca olacaktır...
Katılmıyorum kesinlik ankarta problem varsa ve garantisi var ise kesinlikle gönderirim çünkü ben ona üçret ödüyorum neden arızalı kullanayım ki 15 gün olsun beklerim en azından yeni ürün veya çalışır bir şekilde kullanırım yani benim düşüncem. -
quote:
Orijinalden alıntı: ghost123q
quote:
Orijinalden alıntı: wepaslan
Evet garanti kapsamındındadır tabi sen uğraşıp bir şeyler yapmadıysan yani kullanıcadan kaynaklanan sorun değil ne bilim anakartta kısa devre falan sıvı dalan dökmemişsen gib... Ankartını aldığın yere veya servisine gönder biraz bekledikten sonra anakartın değişir yada onarılıp sana gönderilir.Anakartın garanti süresinin bitmesine ne kadar var ?
Ben ugrasmadim hic , daha yeni 1,5 sene daha vardir garantisi Peki diyelim garantiye kabul ettiler yenisi vericekler almayip ustune ekliyip baska bi urun alabilirmiyim ilgilendiginiz icin tesekkurler
Sen uğraşmadıysan kabul ederler merak etme ürünün yeni değiştirme olasılıkları çok yüksek gönderdiğin firma ile görüş upgrade yapmak istiyorum de üçret farkını ödeyerek değerlendirmeye alırla ki yapıyor bazı firmalar dene bi.Anakartını gönder kesinlikle garantiye şahsi fikrim.
-
Cok tessekkurler arkadaslar ilk yeni bi kabloyla denicem olmadi garantiye gondericem sagolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X