Şimdi Ara

GIGABYTE 970A-DS3 vs ASUS M5A97 R2.0 vs MSI 970A (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
6.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersnsntrk

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Asusun önemli bir avantajıda dezavantajıda UEFI Biosu çok detaylı olduğu için neyin nerede olduğunu bulamayabiliyorsunuz bazen

Ben daha cok sadelikten yanayim, asus eleniyor o zaman

M5a97 guzel bir board ama , şu an kullanmaktayim

Of cok kararsizim su board konusunda en son ucunu koyucam yanyana gozumu kapatip secicem birisini

ASUS kazandı o zaman

• Daha kazanan yok arastirmalarim devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexmason78

970A-DS3 yerine 970-UD3 tercih etmek daha iyi olur.Sebebi ise ; 8+2 Faz Sayısı

Faz sayisinin artilari nelerdir dostum ? Hani overclock falansa dusunmuyorum o yuzden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alexmason78

970A-DS3 yerine 970-UD3 tercih etmek daha iyi olur.Sebebi ise ; 8+2 Faz Sayısı

Faz sayisinin artilari nelerdir dostum ? Hani overclock falansa dusunmuyorum o yuzden

Aynen öyle dostum daha iyi overclock olur.Overclock düşünmüyorsan M5A97 tercih edebilirsin.Ama yinede overclock yapmak istersende M5A97 yüzünü kara çıkarmaz.:)
  • Boyle giderse sonunda kendimi asus kalitesine birakicam

• Overclock yapacam hakkıyla, diyeceksen ASUS M5A9X EVO R.2.0 alacaksın.yüzde 25 ile 290 tl civarı maalesef ama.
    ASUS M5A97 EVO R.2.0 dan bile önde bi anakart.
  • Aslinda en ufak bi plan yok aklimda overclokla alakali peki arkadaslae bu kartlarin sogutmalari hakkinda bigi vericek olan var mi ? Bilgisi olan daha dogrusu

• quote:

Aslinda en ufak bi plan yok aklimda overclokla alakali peki arkadaslae bu kartlarin sogutmalari hakkinda bigi vericek olan var mi ? Bilgisi olan daha dogrusu

Bu konuyu bu kadar uzatmana gerek yok arkadaş yav. Neredeyse birbirinin kopyası olan kartları tartışıyorsun burada.3 aynı ürün sadece renkleri farklı. Sen rengine karar vereceksin sadece. Kırmızı mı mavi mi sarı mı ona da sen karar ver. Bu kadar.
  • asus m5A97 EVO,Giga UD3 soğutma için iyi.
  • Bu evolarda tek tusla overclock yapiliyor deniyor dogru mudur bu bide o tus hangi tus

• doğru,ama ona pek güvenme. turbo evo tuşu.
  • bu konuyu gördüm çok sevindim çünkü aynen senin takıldığın yerde takıldım bende bu 3 kart arasında
  • m5a97 r2 kullanıorum fx8320 4.5 ghzde calısıyor
  • Giagabyte en ucuz olan onu satın al muhtemelen ben de öyle yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZFT

m5a97 r2 kullanıorum fx8320 4.5 ghzde calısıyor

Bunu görürse kesin Asus alır koş koş
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Aslinda en ufak bi plan yok aklimda overclokla alakali peki arkadaslae bu kartlarin sogutmalari hakkinda bigi vericek olan var mi ? Bilgisi olan daha dogrusu

Bu konuyu bu kadar uzatmana gerek yok arkadaş yav. Neredeyse birbirinin kopyası olan kartları tartışıyorsun burada.3 aynı ürün sadece renkleri farklı. Sen rengine karar vereceksin sadece. Kırmızı mı mavi mi sarı mı ona da sen karar ver. Bu kadar.

Dostum ben aklima takilanlari soruyorum. Enescetinerin yorumuna bakarsan sadece benim aklima takilan bi konu olmadiginida gorursun. Simdide acilis hizlari hakkinda yorum istiyicem mesela arkadaslardan. Aklima takilan ne varsa sorup cozmek istiyicem tabi para veriyoruz sonucta bundan dogal ne var ?

Arkadaslar msi kartin bootunda sadece msi logosunin gelmesi bile nerdeyde 20 saniyeyi buluyor diyorlar bu dogru mu ve diger kartlarda boot hizlari nasildir ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Dostum ben aklima takilanlari soruyorum. Enescetinerin yorumuna bakarsan sadece benim aklima takilan bi konu olmadiginida gorursun. Simdide acilis hizlari hakkinda yorum istiyicem mesela arkadaslardan. Aklima takilan ne varsa sorup cozmek istiyicem tabi para veriyoruz sonucta bundan dogal ne var ?

Arkadaslar msi kartin bootunda sadece msi logosunin gelmesi bile nerdeyde 20 saniyeyi buluyor diyorlar bu dogru mu ve diger kartlarda boot hizlari nasildir ?

+1

• MSI al gigabyte son nesil visheraya destek vermiyor sadece 6300 4300 mesela ileride 8350 veya 8320 alacak olsan hatta 8150 alacak olsan dahi anakart değiştirmen gerekecek
  • asus alin bende kullaniyorum tavsiye ederim

• Asusun bu modeli bende de var. Gayet kullanışlı. Tek tuşla OC hoş oluyor. Bios arayüzü rahat. Diğerleri de muadil modeller. Karar senin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.