Şimdi Ara

Gigabyte 6-QUAD / S-series Anakart Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar.Sizlere bir şey danışmak istedim.Benim önceden ASUS P5PL2-E Anakartım vardı onda işlemcinin takıldığı yerdeki pinler bozulmuştu anakartı değiştirmek zorunda kaldım.Neyse bilgisayarı aldığım yere verdim adamlar ASUS takcaz diye gitmişler Gigabyte 6-QUAD / S-series takmışlar."Çalışıyor mu?" diye sorduğumda PC’nin sorunsuz çalıştıklarını söylediler.Eve geldim 1 gün çalıştı doğru düzgün 2.gün ve Sonrasında Ara sıra "Disk Okuma Hatası" verdi.Format attım düzeldi.Sonra HDD’den takır tukur sesler geliyor ve Gelişmiş Başlatma Seçeneklerinden Güvenli Modda PC yi açamıyorum.
    Sizce bu anakart ile benim PC’nin donanım arasında bir uyumsuzluk olabilir mi?
    Tavsiyeleriniz nedir?
    PC’yi götürücem adamlar mırın kırın edicek...Siz daha önce böyle bir sorun yaşadınız mı?
    ve Anakarttan kaynaklanan sorun olabilir mi???
    Okuduğunuz için Teşekkürler...

• UP.UP.UP.

Arkadaşlar gerçekten bilen birileri tavsiyede bulunabilir mi?
    Disk okuma hatası neden olabilir? Ramlerden kaynaklanabilir mii??
  • HDD nin kablosunu değiştiriniz ve soketine kontrol ederek takınız ,disk okuma hataları harddisklerden kaynaklanır kısacası anakart ile alakalı olabilecek bir sorun değildir ancak anakartın birden fazla sata soketi var ise sata soketlerinde bir sorun olabilir siz genede farklı sata soketlerinde deneyiniz ancak hdd den sesler geldiğini belirtmişsiniz hdd de sorun olması muhtemel.
  • hdd niz servis sırasında hasar görmüş olabilir hr bilgisayacı için demiyorum ama parça çalan bilgisayarcılar bile var hdd nizin faturası var ise seri numaralarını karşılaştırın hdd niz değiştirilmiş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

hdd niz servis sırasında hasar görmüş olabilir hr bilgisayacı için demiyorum ama parça çalan bilgisayarcılar bile var hdd nizin faturası var ise seri numaralarını karşılaştırın hdd niz değiştirilmiş olabilir

Gerçekten doğru bir noktaya parmak bastınız bilgisayarcıların çoğu bu tür üçkağıtları yapıyor maalesef tüketicinin uyanık olması gerekir bu durumlarda, bu tür işlerden anlamadığımı düşündüğüm zamanlarda başıma gelmemiş değil ,insanın akrabası dahi yapabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 9 Mayıs 2010; 21:46:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.