selam, bendede aynı bord ve bios sürümü var 2 nisanda gigabyte bu konu hakkında mail attım.cevapı geldiğinde sana maille bildireyim.GIGABAYTE'ın sitesinde yazmıyor ayrıca....
izmir
arkadaşlar ingilizcem yok bunu benim için öğrenebilirseniz çok memnun olurum saygılarımla...
ya halen bir sonuç yoq yardımcı olsanız diyorum hani?
selam mavi adam bana gelen cevap mailini sana geçiyorum kendine iyi bak.
Merhaba Gigabyte BX2000+ anakartı BX yongalı olup 100MHz de çalışan işlemcileri desteklemektedir. 133MHz ilşlemci desteği yoktur. Buna gore Soket işlemcileri bir ceviric vasıtasıyla PIII 850MHz/100MHz ile Celeron 900MHz işlemciye kadar kullanabilirsiniz. Bunu oğrenmenin en iyi yolu işlemciyi anakarta takıp bakmaktır. iyi çalışmalar
izmir
Merhaba,
Bu boardun PCB version 1.2 üstü modelleri Coppermine işlemci desteğine sahip. Bu destek bios version F9(Jul 11, 2000)dan sonra verilmiş. Yani PCB versiyonuna bakmanız lazım.
Tualitin işlemcileri desteklemesi sözkonusu olamaz, burada önemli olan FSB değil işlemci voltajıdır.
FSB 133 MHz i resmi olarak desteklemese de overclock ile destekleyebilir (ama tehlikeli olabilir)
teşekkürler yardımlarınızı için ama son mesaj biraz kafamı karıştırdı ne demek yani şimdi ben hangi işlemci hızını tercih edeceğim en son??? FCB nedir benim bourdumun desteklediğini nerden anlayacağım bu arada ben sitesinden en son versiyon bios upg. yaptım... lütfen yardımcı olunuz bende ona göre en uygun işlemciyi alayım şimdiden tekrar teşeükürler :)
:) MaViaDaM :) #ProductioN#
Merhaba,
FSB Front Side Bus (bus frekansı) demektir. Sen en iyisi MSAKDOĞANa bildirilen 850 MHz /100 MHz FSB li bir işlemci al.
Ancak e iyisi bunu Gigabyte Taiwan'a mektupla sormak ya da EMPA Türkiye'ye sormaktır derim. Maalesef Taiwan WEB sayfasında bu konuda yeterli bilgi/tablo yok.
Mesela BX chipsete sahip Asus P3B-F 1100MHz/100 MHz FSB yi destekliyor, senin kartın da destekliyor olabilir.
selam mavi adam bugün taiwan gigabyte attığım mailin cevabı geldi aşağıda...
Dear Izmir,
Thank you for your e-mail. As to your qusetion,GA-BX2000+ does support Intel CPU 1G or above. And, you'd better flash the newest BIOS.
Thank-you exit
***Your valued question is greatly appreciated. Thank you for supporting Gigabyte products.***
-----Original Message----- From: msakdogan@ixir.com [mailto:msakdogan@ixir.com] Sent: Thursday, April 11, 2002 2:26 PM To: english Subject: Fw: BX2000+ MAINBORD
----- Original Message ----- From: "Murat Akdo?an" <msakdogan@ixir.com> To: <english@gigabyte.com.tw> Sent: Wednesday, April 10, 2002 9:28 AM Subject: Fw: BX2000+ MAINBORD
> > > > > > URGENT > > > > > > > > > > > > > > Dear Sir / Madam, > > > I am using a Gigabyte BX 2000+ main board on my computer and I > > > have done > > the > > > BIOS update from your web site. I have used the > > > BX2000+_fdc.zip file last time. > > > The thing that I would like to find out is; what the maximum speed > > > of > the > > > processor that I can use with this main board. (For ex. celeron > > > 900, > PIII > > > 1000..) > > > > > > Thank you very much in advance for your promt reply. > > > > > > Murat Akdo?an > > > Turkey/izmir > > >
izmir
sayın arkadaşım yardımın için teşekkürler şimdi ben hangi işlemciyi almam gerekli bu konuda bana yardımcı olursan memnun olurum :) Anakartım GA BX 2000+ anakartın kitabının üzerindede GA-BX2000+ intel 440BX AGPset yazmakta teşeküürler
:) MaViaDaM :) #ProductioN#
12 yıllık hort
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme