Şimdi Ara

GİGABLUE PROFESYONEL LİNUX SETTOP BOX ÜRÜNLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
48.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 tunerde dvbs2 takılı vaziyette denendi test edildi trakılabiliyor tabi 4 uydu tunerini nasıl kullanırsınız onu bilemem. Elbette dilerseniz kablolu ve karasal tunerde takılabiliyor. 4 tuner li sistem için menüde özel çalışmalar özel tasarımlar yapıldı çok güzel bir menü sistemiyle geliyor.

Klavyeli kumanda kutusan çıkmıyor orada kumandanın o cihaz için üretileceği tarih verilmiş. Ama dileyen o kumandaya opsiyonel olarak sahip olabilecek. Sıradan bir kumandayada bu özellikler eklenebilirdi ama kumanda tasarımı için özellikle çalışma yapıldı ve opsiyonel olarak satışa çıkacak aralık ayından sonra.
  • bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

GİGABLUE QUAD ÇOK YAKINDA KULLANICILARINA MERHABA DİYECEK !!

DAHA İYİSİ YOK !

GİGABLUE PROFESYONEL LİNUX SETTOP BOX ÜRÜNLERİ

Teknik Özellikler;

İşletim Sistemi : Linux Enigma2

CPU : Broadcomm Bcm 7356 1,3 Ghz şu ana kadar kullanılmış tüm işlemcilerin en üstünü

Ram : 1 Gb DDR3 uydu alıcılarında ilk kez gigablue quad ile DDR3 e geçiş yapılıyor.

Flash : 512 Mb Nand Flash

Çift Tuner ( 2x Dvb-S2 Tuner) Opsiyonel olarak 4 Tuner takabilme imkanı Dilerseniz aynı anda 4 uydu tuner kullanabilme imkanıÇift Tuner li olarak gönderilmektedir.Dilerseniz DVB-C/C2 veya DVB-T / T2 Tunerli olarakta kullanabilirsiniz.

Renkli OLED Ekran gigablue UE modeli ile geçilen lcd ekran şu an sadece gigablue ürünlerinde bulunuyor

2x Modül Girişi

1x Kart Girişi

3x Usb 2.0

Gigabit ethernet portu ( 100 / 1000 Mbit ) Mükemmel hızda veri akışı uydu alıcısında internet hiç bu kadar hızlı olmamıştı1x E-Sata girişi

Component ve Composite çıkışları

1x Optik (Dijital) ses çıkışı

RS232

Web Browser Cihazı test edenler hızda bilgisayarlarımızdan farkı olmadığını yorumları yapıyorlar

HD den HD ye PİP Yapabilme (aynı pencerede 2 hd kanal yanyana) bu özellik gigablue quad ile artık hayal değil sadecece gigablue quad ile yapılabiliyor

Iphone ve Android tabanlı akıllı telefonlar ile uzaktan kumanda edebilme cep teknoloji ile uyum içerisinde

Mükemmel hızda İPTV özelliği

Universal Kumanda ve QWERTY Klavye (opsiyonel)

Processor/Mhz Mipsel / 1300 Mhz
    Linux Kernel Kernel 3.x.x
    DDRSDRAM / Flash DDR3 1024MB / NAND 512MB
    Front Panel
    LCD LCD Display 2inch Color
    Frontkeys 8 Buttons
    CI Slot 2 x CI
    Cardreader 1x Cardreader
    USB 1x USB
    Rear Panel
    Tuner DVB-S/S2 Twin input
    Optional Tuner 2 x Plug in Play DVB-C/T(Option)
    HDMI 1 x HDMI
    USB 2 x USB
    S/PDIF 1 x Optical
    3x2 RCA Component,Composite,L,R
    Ethernet Ethernet 100/1000 MBit
    E-SATA E-SATA
    RS-232 RS-232
    Power Jack Ja
    Power Switch 1 Switch
    Internal
    E-SATA E-SATA
    Accessories
    Remotcontrol GigaBlue Remotcontrol
    Remotcontrol + Keyboard (Optional) GigaBlue RCU Universal mit Tastatur
    Tuner (Optional) Hybrid (DVB-C / DVB-T

2 yıl GARANTİ

Merhaba,bu yeni cihaz benim de ilgimi çekti(her ne kadar yeni bir cihaz aldıysam da )2.tv için hem tv gösterici,hemde medya player olarak bir cihaz almayı düşünüyorum..Size sormak istediğim medya formatları konusunda nasıldır.Birde görüntü kalitesi 1080İ ok,ancak geleceğe yönelik olrak 1080P formatıda destekliyormu
    Son olarakta; ne kadar da ,Gigablue ürünlerinin sadece satıcısı olsanızda,belki bir bilginiz olabilir(ben adreslerindeki form aracılığı ile yazdım,ama cevap gelmedi hala).Gigablue'nin niçin izmir de ürünlerini satan bayisi yok,oysa bir çok yerde var.
    Şahsen ben bu tip elektronik ürünlerin en azından vereceği görüntü anlamında denemek ve ondan sonra karar vermek taraftariyim.

• Merhaba cihazda scrat girişi yok sanırım resim de görünmüyor ayrıntılı bilgi verirseniz memnun olurum
    teşekkürler
  • İzmirden ara ara alıp cihazları satan uyducular var ama toplu olarak mal alıp stok tutan bayi hatırlamıyorum. Yinede şu belirtelim her halikarda zaten cihazı alsanızda inceleyip beğenmediğiniz taktirde iade hakkınıkz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebeto

Merhaba cihazda scrat girişi yok sanırım resim de görünmüyor ayrıntılı bilgi verirseniz memnun olurum
    teşekkürler

Scart girişi neden lazım bu cihazı tüplü tv de kullanmak yakışık almaz değilmi on numara bir led tv hakediyor :)
  • quote:

İzmirden ara ara alıp cihazları satan uyducular var ama toplu olarak mal alıp stok tutan bayi hatırlamıyorum. Yinede şu belirtelim her halikarda zaten cihazı alsanızda inceleyip beğenmediğiniz taktirde iade hakkınıkz var

alma işi nisbeten kolay(ürün piyasaya çıkar ,birileri alır kullanır ve düşünceleri sosyal ortamlarda paylaşır,ve bizde iyi kötü bilgi sahibi oluruz)).ancak merak ediyorum.kocaman''gigablue''firması,bissürü şehirlerde bayilikleri var,İlginç olanı ise İzmir gibi yerde bir bayisi yok.
    mevcut bayiler;http://www.gigablue.com.tr/bayiler.html
    Enkısa zamanda izmire bekliyoruz.
    Benim esas merak ettiğim konular yukarıda sizin belirtikleriniz arasında bahsedilmeyen TV görüntü formatı ne olacak ve medya player özelliği olursa negibi formatları okucak.

• Bu konuda yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Halihazırda mevcut olan bayilerin bazıları bile oradan silinecek. Çünkü bu bayilerin bazıalrının belli bir süre içinde bu cihaz için yeterli bilgi ve deneyime sahip olmadığını gördük. Aynı kategoride bir kaç marka daha var ve bu tazr linux tabanlı cihazlardada çok bayili sistem zaten yoktur.
  • quote:

Bu konuda yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Halihazırda mevcut olan bayilerin bazıları bile oradan silinecek. Çünkü bu bayilerin bazıalrının belli bir süre içinde bu cihaz için yeterli bilgi ve deneyime sahip olmadığını gördük. Aynı kategoride bir kaç marka daha var ve bu tazr linux tabanlı cihazlardada çok bayili sistem zaten yoktur.

çıkış tarihi netleştimi kesin bi tarih varmı ön sipariş vermeyi düşünüyorum ama beklemeyi sevmiyorum :)
  • Bu hafta cihazlar almanyadan dağıtıma başıyor yetişirse hafta sonu yetişmezse hafta başı Türkiyede satışa başalarız. Ön sipariş verenler elbette avantajlı olacak yaklaşık 100 tl şu an ucuza alıyorsunuz.
  • harika bir cihaz çıkarmışlar
  • Merhaba,bu yeni cihaz benim de ilgimi çekti gösterici,hemde medya player olarak bir cihaz almayı düşünüyorum..Size sormak istediğim medya formatları konusunda nasıldır.Birde görüntü kalitesi 1080İ ok,ancak geleceğe yönelik olrak 1080P formatıda destekliyormu
  • Media player olarak rahatlıkla kullanbilirsiniz. Yayınların hepsi 1080i formatındadır o ndenele 1080 p ye gerek yok ama yinede cihaz teknik olarak işlmecisi 1080p yi destekliyor yazılımla olacak bir durum bu. Aslında çok basit bu yazılım Yine satışını yaptığımız bir markada ( coolstream) 1080 p özelliği var ama yayınlar 1080 i de geldiği için özellik işlev görmüyor. Saygılar.
  • Merhabalar, iyi çalışmalar. Sitenizden 1 ay önce gigablue hd 800 solo uydu alıcısı almıştım. Cihazı ilk aldığım günden beri fişe takıp açtığımda e2 de kalıyor ve uzun süre beklememe rağmen yükleme yapmıyor. İkinci sefer veya üçüncü sefer fişe taktığımda ise cihaz açılıyor. Fiş yerlerini defalarca değiştirdim ama sorunum çözülmedi. Bende yazılımsal bir problem olduğunu düşünerek yeni loader yükleyip openmips 2.0 imajını attım. Ama hala çoğu zaman cihazımı fişe taktığımda ilk sefer açılmıyor. Cihazda donanımsal bir arıza mı var ? Ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Bu hafta cihazlar almanyadan dağıtıma başıyor yetişirse hafta sonu yetişmezse hafta başı Türkiyede satışa başalarız. Ön sipariş verenler elbette avantajlı olacak yaklaşık 100 tl şu an ucuza alıyorsunuz.

aldık bakalım bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: satmax12

Merhabalar, iyi çalışmalar. Sitenizden 1 ay önce gigablue hd 800 solo uydu alıcısı almıştım. Cihazı ilk aldığım günden beri fişe takıp açtığımda e2 de kalıyor ve uzun süre beklememe rağmen yükleme yapmıyor. İkinci sefer veya üçüncü sefer fişe taktığımda ise cihaz açılıyor. Fiş yerlerini defalarca değiştirdim ama sorunum çözülmedi. Bende yazılımsal bir problem olduğunu düşünerek yeni loader yükleyip openmips 2.0 imajını attım. Ama hala çoğu zaman cihazımı fişe taktığımda ilk sefer açılmıyor. Cihazda donanımsal bir arıza mı var ? Ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz ?

Yazılım değişikliği yaptınızsa yine aynı sorun devam ediyor diyorsanız dilerseniz cihazı gönderin teknik arkadaşlarımız baksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitech1122

quote:

Bu hafta cihazlar almanyadan dağıtıma başıyor yetişirse hafta sonu yetişmezse hafta başı Türkiyede satışa başalarız. Ön sipariş verenler elbette avantajlı olacak yaklaşık 100 tl şu an ucuza alıyorsunuz.

Hayırlı olsun inşallah cihazları hafta içi göndermeye başlayacağız. Çok fazla ön sipariş oldu buda bu cihaza ilginin birhayli yüksek olduğunu gösterdi. Herkese teşekkür ediyoruz. En azındanBu cihazı 1000 tl nin altına vereceğiz demiştik onun için bu cihazı bekleyenler vardı onlara karşı sözümüzü tutmuş olduk. Bu gece saat 24:00 den sonra ön sipariş kapanıyor normal satış fiyatına yükselecek. Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: digitech1122

quote:

Hayırlı olsun inşallah cihazları hafta içi göndermeye başlayacağız. Çok fazla ön sipariş oldu buda bu cihaza ilginin birhayli yüksek olduğunu gösterdi. Herkese teşekkür ediyoruz. En azındanBu cihazı 1000 tl nin altına vereceğiz demiştik onun için bu cihazı bekleyenler vardı onlara karşı sözümüzü tutmuş olduk. Bu gece saat 24:00 den sonra ön sipariş kapanıyor normal satış fiyatına yükselecek. Saygılar.

gelisme varmı cihazlar geldimi sabırsızlıkla bekliyoruz

• Evet 2adet daha toplam 4 tunerli kullanabilirsiniz ama şu an icin harici tuner satışı başlamamıştır. Kutu içinden kumanda adaptör pil ve hdd bağlantı kablosu çıkmaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler geldi perşembe itibariyle dagıtıma başlanacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.