Şimdi Ara

GİGABLUE PROFESYONEL LİNUX SETTOP BOX ÜRÜNLERİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
48.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amatörttl

Bu cihaz elimde yok fakat cevap olarak sunu soyliyeyim tivibu bu cihaz da calismaz ip tv kullanan birisi olarak illegal olarak internet üzerinden yayın izlersin bunun için sınırsız internetin olmalı ve bir saglayici ben bir smart tv de yan uygulama uzerinden izliyorum google yaz sana bir çok firma cikaracaktir ip tv icin

Gelelim cihaza ben biraz kurcalama bozma yapma meraklisiyim eger sana karisik gelecek ise baska bir cihaz bul en iyisi bu cihazi satisini yapan hdsatis firmasına git gor dene ben de ole yapip karar verecegim

amatörttl mrb.
    Sinirsiz(limitsiz) internetim ve smart tv'm var. Biraz daha beklemem gerekiyor cunku henuz formula1 yarislarini yayinlayacak platform veya kanal belli olmadi. Belli olduktan sonra bu cihazi alip almayacagim netlesecek, o yuzden bekliyorum, beklerken de arastirdim ve aklima bu cihaz yatti. Lakin eger tivibu f1 yarislarini alirsa 3 yil (muhtemel) ve hala internetten yayin yapmaya devam ederse o zaman da aldigim bu cihaz isime yaramiyacak, tabiki tivibu turksat4a dan yayina baslamazsa. Tivibu haricinde baska bir yayinci kurulus alirsa f1'i o halde bu cihazi alacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZDZB

quote:

Bu cihaz elimde yok fakat cevap olarak sunu soyliyeyim tivibu bu cihaz da calismaz ip tv kullanan birisi olarak illegal olarak internet üzerinden yayın izlersin bunun için sınırsız internetin olmalı ve bir saglayici ben bir smart tv de yan uygulama uzerinden izliyorum google yaz sana bir çok firma cikaracaktir ip tv icin

Gelelim cihaza ben biraz kurcalama bozma yapma meraklisiyim eger sana karisik gelecek ise baska bir cihaz bul en iyisi bu cihazi satisini yapan hdsatis firmasına git gor dene ben de ole yapip karar verecegim

amatörttl mrb.
    Sinirsiz(limitsiz) internetim ve smart tv'm var. Biraz daha beklemem gerekiyor cunku henuz formula1 yarislarini yayinlayacak platform veya kanal belli olmadi. Belli olduktan sonra bu cihazi alip almayacagim netlesecek, o yuzden bekliyorum, beklerken de arastirdim ve aklima bu cihaz yatti. Lakin eger tivibu f1 yarislarini alirsa 3 yil (muhtemel) ve hala internetten yayin yapmaya devam ederse o zaman da aldigim bu cihaz isime yaramiyacak, tabiki tivibu turksat4a dan yayina baslamazsa. Tivibu haricinde baska bir yayinci kurulus alirsa f1'i o halde bu cihazi alacagim.

selam tvbunun ayrı kendi cihazı var başka cihazla tvbu izleneceğini sanmıyorum ayrıca gigablue nin yeni modelleri çıkacak guad plus bence alacaksanız bu modelini alın.

• Tivibu uyduda test yayinina baslamis bu bilgi donanim haber de mevcut eger ki modül lu bir uyelik olacak ise bu cihaz tercih edilir

Evet teknoloji gelişiyor yeni yazılımlar yeni eklentiler gelecek o yüzden eski yerine yeniyi tercih etmek gerekecek bu sefer de maddiyat on plana cikacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

quote:

amatörttl mrb.

selam tvbunun ayrı kendi cihazı var başka cihazla tvbu izleneceğini sanmıyorum ayrıca gigablue nin yeni modelleri çıkacak guad plus bence alacaksanız bu modelini alın.

Doğru söylüyorsun ama bahsettiğiniz cihaz şu an sitesinde peşin 1125,00 tl (1175,00 TL taksit), bütçeme göre pahalı ve sanki gereksiz gibi. benim amacım hd yayınlarını d-smarttaki gibi çok net izleyebilmek ve f1 yarışlarını verecek yayıncı kuruluşun tivibu olması durumunda turksat4a dan yayınlamayacaksa kendi cihazından ziyade modülünü alıp (uygunsa tabi) gıgablue ultra ue ile yola devam etmek. Yok tivibu kendi cihazından başkasına müsade etmeyecekse sağdan soldan edindiğim ve yakın birkaç arkadaşımdan duyduğum bilgilere göre düşüncemin; cihazının çok kaliteli olmadığı, hatta yeni üyelere eski-kullanılmış, kir pislik içerisinde kasa ve kumanda verdiği yönünde olunca tivibu'ya güvenememekteyim. Yani anlayacağınız kafam hala allak bullak ve evimde şu an hd uydu alıcı yok. D-Smart üyeliğimi iptal ettirince boşlukta kaldım şu an.

• Hala ses yok yeni ürünlerden, mart sonu diyordu, sonra nisanın 2. haftası diyordu HDsatış. 4K ürünler girecek mi acaba stoklara. Bakalım bekliyoruz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan08

Merhaba
    İp tv yi kullanabilmeniz için bu hizmeti veren bir kişiden (illegal olarak tabi) almanız gerekiyor.Bu cihaz size verilen adresleri internet bağlantısı üzerinden çalıştırmaktadır.Bunun için cihazı ya ethernet kablosu ile yada bahsettiğiniz usb wifi adaptör ile nete bağlayabilirsiniz.
    Cihazı kullanmış biri olarak tavsiyem cihaz fiyat olarak rakiplerine göre görüntü kalitesi olarak iyidir ama eski bir modeldir artık.Alacak iseniz plus modellerine bakın.Ama en önemlisi sıradan bir kullanıcı iseniz ve d smar yada filbox modül kullanmayacaksanız e2 tabanlı bu cihaz size hem karışık hemde gereksiz gelir

Tşk.ederim kaan08... Plus modellerini de inceleyeceğim, 15 gün öncesine kadar d-smart kullanıyordum. Ne yazıkki Formula1 yayınları artık d-smartta değil, o yüzden iptal ettirdim üyeliğimi. Lakin Eurosport kanalının olduğu bir modülü veya F1 yayınları bu sene nerede olacaksa o modülü alacağım. Yani büyük ihtimalle artık f1 yayınları paralı platformlarda olur bundan böyle. Dolayısıyla D-smart gibi, tivibu gibi platformlar böyle bir cihazı almamı bir nevi şart koşuyor.

kaan08 tekrar mrb kardeşim...
    Yukarda plus modellerini (quad plus modellerini kasdetmemişsen tabi :) ) tercih etmemi istemişsin, çok sağol. Bu konularda tecrübelerin var. Ancak benim yukarda ilk tercih ettiğim GIGABLUE HD 800 UE SETTOPBOX ile GIGABLUE HD800 UE PLUS arasında pek fark göremedim. Anlayamadığım özellik farkı vardır tabiki de ama çok fark yok gibi, hem fiyat açısından hem özellik açısından. Ama yine de senin tecrübene güveniyorum, bütçem 700 tl belki çok az üstü. GIGABLUE HD800 UE PLUS modelini almalı mıyım? Bir kaç mesaj önce bahsettiğim F1 yayınlarının muhtemel yayınlanacağı platform yine ücretli bir platform olacak. Dsmart değil ama (çok da kesin değil) Tivibu olabilir. Alacağım cihaz böyle bir platformu desteklemeli ve belki uzun yıllar kullanacağım bir cihaz olmalı. Yani her zaman güncellenebilir olmalı, tivibu gibi cihazlara (modül olarak) uyum sağlamalı. Bu arada Her halükarda Eurosport kanallarını izleyebileceğim bir modülü de extradan alabilirim... Şimdiden tşk. ederim sana kana08. Hdsatış'dan bize fayda yok, bari senin gibi tecrübeli bir üyeden bilgi sahibi olalım, emeğine sağlık çok çok tşk. şimdiden.
    Bahsettiğim plus modeli olan cihaz bu:
    GİGABLUE PROFESYONEL LİNUX SETTOP BOX ÜRÜNLERİ

eski modelle yeni model arasındaki farklar şunlae

Kasa dizaynı değişti daha güzel bir kasa tasarımı var.

İlşlemci hızı 333 Mhz den 751 Mhz ye çıktı yani 2 kat daha hızlı

kart okuyucusu 1 adetten 2 adede çıktı.

HDsatış !
    Sizi uzun zaman sonra burada görmek güzel oldu, ölmemişsiniz yaşıyormuşsunuz :)
    Yukardaki bana ait mesajları okumuşsanız eğer, bilmediğim bazı konulara acilen açıklama getirmenizi istirham ediyorum. Şu an acilen uydu alıcısına ihtiyacım var. Neden? D-Smart üyesi idim, 3-4 yıldır, üyeliğimi kısa bir süre önce iptal ettirdim. HD yayınlarının kalitesine alıştım, 10-15 gün önce Full Hd bir uydu alıcısı aldım, işimi görür diye (el kadar bişi idi), lakin baktım ki HD kanallarının kalitesi, D-Smarttakinin yanına bile yaklaşamıyor, hemen iade ettim. Ve şimdi harbiden kaliteli bir cihaz arıyorum, satışını yaptığınız Gigablue HD UE plus modellerinden birini almaya karar verdim, lakin aldığım ürününüz beni fiyatıyla kıyaslandığında nasıl tatmin edecek, wifi ve IPTV özelliklerinin yanında HD kanalların kalitesi en az D-Smart kadar olacak mıdır, bu konuda hassasiyetle üzerinde durduğumdan beni aydınlatmanızı istiyorum. Cihazın özellikleri arasındaki IPTV desteğinden kasıt nedir, bu cihazı aldığımda IPTV özelliği, normal TÜRKSAT uydularındaki kanal listesinde yer alan hangi kanallar için kullanılıyor, yoksa IPTV özelliğinin TURKSAT uydusuyla alakası olmayıp, başka bir modül için gereken bişimidir. Açıklamalarınız doğrultusunda bu cihazı hemen ya alacağım ya da vaz geçeceğim bu cihazdan. Tşk.ler şimdiden.

Merhabalar;

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim. Bu forum ortamlarına her zaman girip cevap verme veya bilgilendirme durumunuz malesef mümkün değil. Ancak mümkün olduğu kadar haftada 1 de olsa girip ürün tanıtımı veya ürün sorunlarına cevap verebiliyoruz. Eğer bu konuda çok aciliyet duyarsanız hepsidijital deki canlı desteğe bağlanmanızı öneririm mesai saatleri içinde sürekli arkadaşlarımız online oluyorlar.
    Öncelikle mini hd uydu alıcılarında görsel ve hız olarak ayrıca kullanım ömrü olarak fazl beklentiye girmeyin. mini cihazların neredeyse tamamı kısa ömürlü, basit işlemcili, düşük hız ve düşük görüntü kalitesine sahiptir. Ancak ne yazıkki fiyatı çok düşük olmasından dolayı çok fazla talep olduğu için satışları fazla. Biz kullanıcılara veya uydu alıcısı na yeni geçecek müşterilerimize öncelikle kasalı cihaz tavsiyesinde bulunuyoruz.
    Sorunuza gelince
    Gigablue markasına ait uydu alıcıları sıradan uydu alıcılarından farklıdır. Bu farklılıklar bu markayı üst segmente çıkarır.

- Gigablue markasındaki tüm modellerde kullanılan işlemci broadcom işlemci olup uydu alıcılarındaki en pahalı ama en çok desteği olan işlemcidir.
    -Görüntü kalitesi renk canlılığı gigablue modellerinin tamamında standart uydu alıcılarına göre çok daha verimlidir.
    -Gigablue uydu alıcılarında kullanılan yazılım sistemi Linux üzerinde enigma2 dir. Enigma2 uydu alıcılarında en çok özellikleri barındıran ve desteği çok iyi bir sistemdir.
    -Standart yazılım tabanlı uydu alıcılarında herşey cihazda belirlendiği gibidir. menü aydır yapabildikleri aynıdır. Ancak Gigablue uydu alıcılarında Linux açık kaynak kodlu sistemden dolayı sürekli kullanıcının lehine yenilikler gelmektedir. 2 yıl önceki gigablue daki özellikler 2 yıl sonra daha da artmış olarak karşımıza çıkar.
    -Bu cihazların medi player kısmı çok güçlüdür.
    -Donanımları çok iyidir.
    -Linux olmasından kaynaklı cep telefonu tablet ve bilgisayarınızla buı cihazları eşleştirip, görüntü aktarabilir i,zleyebilir, kumanda edebilirsiniz.
    -Cihazın kendi sunucusunda enigma 2 için yapılmış yüzlerce uygulama, eklenti indirebilir uydu cihazınızı renklendirebilirsiniz.
    - ip tv görüntünün ve sesin tamammen ağ üzerinden ( internet) izlenmesi olayıdır. Yayın uydudan alınmadığı için yayın netliği uydu yayınları kadar net olmasada zamanla bu teknolojide gelişmekte olduğu için kalite seviyesi yükselmektedir. Türkiyedeki internet altyapısınında iyileşmesi iptv yayınlarını daha iyi konuma getirecektir. Gigablue nun tüm modelleri ip tv yayınlarınıda destekler. İP tv nin türksat ile ilgisi yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDsatış -- 15 Nisan 2015; 22:26:30 >

• quote:

Haa bir de Tivibu için bu cihaz uygun mudur?

Tivibu internet ortamında bir platformdur. Bu platform üyelikli sistemndir ve sistemi farklıdır. Uydu alıcılarıyla ilişkisi yok,

ANCAK

Tivibu avrupa şampiyon klupler ihalesini aldığı için bu yayını uydu üzerinden de vermeye başlayacak bu konuda bir abonelik kartı veya modül çıkarırsa elbette uyumlu olcaktır.

Teledünya için ise zaten uyumludur ve kullanan çok sayıda kullanıcımız vardır.
  • quote:

Elbette buyrun gelin bekleriz

Gigablue ithalatçısı yız diye sadece gigablue satışı yapmıyoruz. Sadece konu giga olduğu için onu yazıyoruz. Uydu alıcıları konusunda çok fazla bir marka çeşitliliği barındırıyoruz. Bütçenize ve kullanım talebinize göre marka ve modeller önerebiliriz.

• GıgaBlue Ultra UE kullanıcısı var mı acaba. Genel izlenimlerini alabilsek.
  • Arkadaşlar, bir de bu cihazlar IPTV'yi destekliyor ya, bu IPTV'yi nasıl kullanacağız bu cihazlarda, hiç anlamıyorum , anlayan birisi benim anlayacağım şekilde detaylandırmadan anlatıverirse çok sevinirim.
  • @zdzb gigablue hd800 ue plus kullanmaktayım diseqc motorlu sistemle ve şuanda devam eden dsmart modüllü üyeliğimle birlikte..F1 i o almış bu almış türklerden inan benim için önemli değil..bir ilave yabancı çanakla(hotbird olur astra olur..) F1 i zaten her türlü ekstra abonelik ücreti ödemeden izlersin..iptv için de zaten bir sürü destek pluginleri var yada internetten azbuçuk araştırmayla iptv linkleri de bulabilirsin..eğer cihazı alırsan daha teferruatlı anlatırım iptv yi..
  • skindiver S kullanıcısına yanıt
    @skindiver çok tşk. ederim, şu an ultra ue modeli üzerinde yoğunlaştım, inş. aldığım zaman sizinle iletişime geçeceğim. iyi gnlr...
  • Arkadaşlar
    Receiver dünyasından bayağı uzak kaldım
    5 senedir kullandığım ATlanta HD box tuşssuz model son zamanlarda sorun cıkartmaya basladı
    Tamir ettireceğim ama olmaz ise yeni cihaz alabilirim
    Aklımda Gigablue veya Vu+ var 500 - 600 TL civarı

Digi veya Dsmart yok , LCD 102 ekran TV var

Bu cihazı kullananların bilgilerine göre kararımı vereceğim
    Benim için cihazın reklam bilgileri değil kullanıcı yorumları ön plandadır

Ne istiyorum?
    Atlantadan daha hızlı kanal geçişi, PC den direk cihaza erişim, favori listelerinin kolay duzenlenmesi,
    media player evde var çok muhim değil

1 - Bu cihaza Yazılım guncellemesi ne kadar sıklıklı geliyor?
    2 - mkv veya MP4 videolarda max kaç GB dosyayı takılmadan oynatabilir?
    3 - Cihaza bağlı diske network üzerinden film veya ses dosyası PC den atabiliyor muyuz?
    4 - Cihaza harici bir cihazdan görüntü bağlayıp diske kayıt yaptırmak mümkün mü?
    Mesela video kamerayı RGB kablosu ile cihaza bağlayacağım
    yayın gibi gösterip diske kayıt yapmasını isteyeceğim. Bu mümkün müdür?

5 - Cihazda kitlenme veya kendi kendine kapanıp açılma vs gibi sorun var mı siz rastladınız mı?

6 - Bunlarda da pc gibi rami daha sonra arttırmak mümkün mü?

7 - 2. ci tuner takarak ne gibi özelliklerden faydalanırım? birini seyredip diğerini kaydedebilir miyim? veya baska neler??

8 - Pip olabiliyor mu? bunları yaparken cihazda kasma olur mu?
    9 - Cihazın hızı için işlemciden sonra nand flash mı yoksa ram mi önemlidir?
    10 - Bu cihazda En çok beğendiğiniz yönü özelliği nedir?
    11 - Ve hiç sevmediğiniz veya şu özellik veya menusu şöyle olsun diyeceğiniz bir özellik var mı?
    12 - küçük panelde TV gösterince cihazda yavaslama veya kasma oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 12 Mayıs 2015; 0:05:54 >

• Valla sorular güzel ben atlanta g5 bekliyordum çıkarsa tabi yada bu cihazı alacağım sorulari bir yanıtlayan olursa güzel olur. Beklemedeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Valla sorular güzel ben atlanta g5 bekliyordum çıkarsa tabi yada bu cihazı alacağım sorulari bir yanıtlayan olursa güzel olur. Beklemedeyiz

arkdaşlar sizin gibi hadi ben de beklemeye geçtim şimdi, ama biz daha çok bekleriz, bu başlığı açan HDsatış adlı HepsiDijital firmasının yetkili birisi, lakin adam haftada bir girip bakmaz mı burda ne oluyor bitiyor, bizi yakinen ilgilendiren bir konu var mı, müşterilerin bizden beklentileri var mı diye... ama nerde böyle vurdumduymaz, böyle umursamaz bir firma görmedim. EMU özelliğini sordum telden bir kişiye, onun verdiği cevapla, sitelerindeki canlı destek özelliğini kullanarak sorduğum kişinin verdiği cevap arasında 170 derece veya 190 derece olsun baya bir fark var, çok az kısmı birbirinin söylediği cümleleri destekliyordu. Giderek soğuyorum gigablue lerden, tanıtım ile gerçek özellikleri arasında uyuşmazlık olduğu kanaati hakim olmaya başladı ben de bilginize.... Not: Bu mesajıma HDsatış adlı başlık sahibi kimse ne zaman cevap verir bilmiyorum, tahminim 2 ayı geçer, onu da geçerse zaten bişi yazmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZDZB -- 12 Mayıs 2015; 10:42:05 >

• quote:

quote:

Valla sorular güzel ben atlanta g5 bekliyordum çıkarsa tabi yada bu cihazı alacağım sorulari bir yanıtlayan olursa güzel olur. Beklemedeyiz

arkdaşlar sizin gibi hadi ben de beklemeye geçtim şimdi, ama biz daha çok bekleriz, bu başlığı açan HDsatış adlı HepsiDijital firmasının yetkili birisi, lakin adam haftada bir girip bakmaz mı burda ne oluyor bitiyor, bizi yakinen ilgilendiren bir konu var mı, müşterilerin bizden beklentileri var mı diye... ama nerde böyle vurdumduymaz, böyle umursamaz bir firma görmedim. EMU özelliğini sordum telden bir kişiye, onun verdiği cevapla, sitelerindeki canlı destek özelliğini kullanarak sorduğum kişinin verdiği cevap arasında 170 derece veya 190 derece olsun baya bir fark var, çok az kısmı birbirinin söylediği cümleleri destekliyordu. Giderek soğuyorum gigablue lerden, tanıtım ile gerçek özellikleri arasında uyuşmazlık olduğu kanaati hakim olmaya başladı ben de bilginize.... Not: Bu mesajıma HDsatış adlı başlık sahibi kimse ne zaman cevap verir bilmiyorum, tahminim 2 ayı geçer, onu da geçerse zaten bişi yazmasın...

Hocam selam amaç F1 izleme ise internal emu çözen Dreambox HD800 se cihazına bakınız serkan hocam beni bu cihaza yönlendirdi tabi ben isi bilmediğim için vu+zero aldım hata yaptımondada isviçrenin SRF1 kanalından full hd izliyorum ama server desteği ile neyse bahsetmiş olduğum cihaza bi bakın işinizi görecektir selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

quote:

quote:

Hocam selam amaç F1 izleme ise internal emu çözen Dreambox HD800 se cihazına bakınız serkan hocam beni bu cihaza yönlendirdi tabi ben isi bilmediğim için vu+zero aldım hata yaptımondada isviçrenin SRF1 kanalından full hd izliyorum ama server desteği ile neyse bahsetmiş olduğum cihaza bi bakın işinizi görecektir selamlar

Adını verdiğiniz cihazı inceledim, tşk. ederim ilginize. Lakin cihaz hem pahalı hem de genel özellikleri gigabule ultra ue kadar iyi değil (bana öyle geldi). Ben çok profesyonelce kullanmayacağım alacağım cihazı, o yüzden çok para vermek istemiyorum. GigaBlue marka cihazların emu özelliğine aldandım galiba. pek işe yaramayan bir emu su varmış edindiğim bilgiye göre. Sizin bahsettiğiniz cihaz mesela astra uydusundaki skysport veya eurosport gibi f1 yayınlayan veya diğer motorsporlarını yayınlayan şifreli kanalların şifresini de mi çözüyor. bana asıl lazım olan bu. Gigablue hakkında benim meramıma uyan bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını alabilirsem çok sevineceğim. Ben yaşını başını almış biri olarak fazla detay teknolojiyi artık pek kullanamıyorum, yani adapte olamıyorum, cihazı aldığım zaman çözmekte zorlanmayım istiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

quote:

quote:

Adını verdiğiniz cihazı inceledim, tşk. ederim ilginize. Lakin cihaz hem pahalı hem de genel özellikleri gigabule ultra ue kadar iyi değil (bana öyle geldi). Ben çok profesyonelce kullanmayacağım alacağım cihazı, o yüzden çok para vermek istemiyorum. GigaBlue marka cihazların emu özelliğine aldandım galiba. pek işe yaramayan bir emu su varmış edindiğim bilgiye göre. Sizin bahsettiğiniz cihaz mesela astra uydusundaki skysport veya eurosport gibi f1 yayınlayan veya diğer motorsporlarını yayınlayan şifreli kanalların şifresini de mi çözüyor. bana asıl lazım olan bu. Gigablue hakkında benim meramıma uyan bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını alabilirsem çok sevineceğim. Ben yaşını başını almış biri olarak fazla detay teknolojiyi artık pek kullanamıyorum, yani adapte olamıyorum, cihazı aldığım zaman çözmekte zorlanmayım istiyorum.

Hocam bende yasını almış sayılırım bende sizin gibi pek uğraşamıyorum ben vu+zero aldım 360 tl ye CCcam ile acıyor kanallar bunu demek istemiştim zaten su anda SkyF1 kanalını açmanız mumkun değil CCcam siz açmak istiyorsanız Dreambox hd se acıyormus karar sizin selamlar saygılar

• serkangüzel_ hocama

Gıgablue ultra ue model cihazı almayı düşünüyorum. Bu cihazın emu özelliği konusunda distiribütör firma (HD) çalışanlarından iki farklı bildirim aldım, birincisi bu forumdan, diğeri sitesindeki canlı destek hattından. iki farklı yorum yapıldı emu konusunda. birisi; mesela trt nin alman ligini şifreli yayınladığı o anki şifreyi çözer diyor (normalde trt şifresiz ama maç yayını sırasında şifre girdiği için o anki şifreyi çözer diyor yani), bir diğeri normalde uydududaki şifreli kanalları çözer diyor (baya bi şifreli kanal diyor). Ben formula1 yarışlarını artık paralı platformlarda izlemek istemiyorum. bu vesileyle yeni bir uydu alıcısı arayışına girdim, yabancı kanallardan düzgün birinde izlemek için. Mesela Skysportf1 kanalını veya diğer motor sporlarını falan veren eurosport olsun eurosport2 olsun bu tür kanalları şifresiz izlemek istiyorum tabi bu mümkünse. Bunun için sadece en uygun uydu alıcısı nedir?

Gıgablue kasası açısından da güzel, linux enigma2 (tam anlamıyla ne olduğunu kavrayamadım ama az çok sitesinden edindiğim bilgiler ışığında) tabanlı oluşu açısından ve diğer özellikleri açısından da güzel bir cihaz gibi geliyor bana. Ama yukarda bahsettiğim skysport veya eurosport kanallarını bu cihazla şifresiz izleyebilir miyim.

Piyasadaki 500 tl - 1000 tl aralığındaki ihtiyacıma uygun en ideal cihazı tavsiye edebilir misiniz. Tşk. ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZDZB -- 8 Haziran 2015; 10:32:02 >

• quote:

GıgaBlue Ultra UE kullanıcısı var mı acaba. Genel izlenimlerini alabilsek.

Ultra ue kullanan ların gelip yazması daha doğru olur ama, plus serisi ile ultra ue arasında hız farkı bariz şekilde kendini belli ediyor. zaten ue plus ile ultra ue nin kasası aynı ancak ultra ue de ayrıca kasa içerisinde dahili harddisk takılabilme özelliği mevcut. En önemli fark bunlar diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.