Şimdi Ara

GİGABLUE PROFESYONEL LİNUX SETTOP BOX ÜRÜNLERİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
48.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet se 33 mhz se plus 751 olarak geçiyor ben se plus aldım. et 5000 sanırım 400 mhz ancak et 5000 de display, modül girişi ve ilave tuner takacak yer yok. Gigablue tavsiye ederim 1 haftadır kullanıyorum, hakikaten güzel özellikler var kullanımına da alıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenan_V

    Evet se 33 mhz se plus 751 olarak geçiyor ben se plus aldım. et 5000 sanırım 400 mhz ancak et 5000 de display, modül girişi ve ilave tuner takacak yer yok. Gigablue tavsiye ederim 1 haftadır kullanıyorum, hakikaten güzel özellikler var kullanımına da alıştım.

    İlave tuner , display pek önemli değil açıkcası ama modül için daha karar veremedim dsmart alırmıyım almazmıyım belli değil. Fiyat olarak gerçekten iyi fark var , 350 tl atlanta xtrend et 5000 , Gigablue se plus 600 tl.
    Modül girişi için 250 tl verilmez diye düşünüyorum açıkcası
  • Hepsidijital yetkililerine sesleniyorum. Uydu alıcımdaki sorun çözülemedi.Sinyal gönderdiniz olmadı.Kendim Online işlemlerden sinyal yenileme yaptım olmadı.D-smart müşteri hizmetleri yaptı olmadı.Modüle yazılım yüklenmesi gerekiyor diyorlar.Bayiye gidiyorum haberi yok yüklemeden.D-smart kanallarında birini açtığımda sol üst köşede rakamlar ve harfler çıkıyor kayboluyor siyah ekranda öyle bekliyor.Hatada vermiyor rica ediyorum artık ilgilenirseniz sevinirim.Gigablue 800 ue plus model.
  • Şimdi buradan seslenmek yerine telefondan da ulaşabilirsiniz daha hızlı sorununuzu çözümleriz en azından. Şimdi gigablue nin tüm modellerinde d-smart modül sorunsuz çalışmaktadır. Cihaz kaynaklı bir sorun olmaz d-smarlı gigablue hergün satılıyor ve müşterilere gönderiyoruz. Sorun dsmartın kendisinde olabilir. Yeni yıla girerken paketlerin isimlerini ve kanal sayılarını değiştirdiler. Ancak geçiş sürecinde bazı sorunlar olabilmekte. Sinema tv paketli bir müşterimizin 3. günü paketi silindi mesela d-smartı arayop düzelltirdik. Hiç göstermiyorsa aynı sorun olabilir. Telefon açma imkanınız yoksa PM atın kart numarasını verin sistemden sorgulayıp problemi giderelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HDsatış

    Şimdi buradan seslenmek yerine telefondan da ulaşabilirsiniz daha hızlı sorununuzu çözümleriz en azından. Şimdi gigablue nin tüm modellerinde d-smart modül sorunsuz çalışmaktadır. Cihaz kaynaklı bir sorun olmaz d-smarlı gigablue hergün satılıyor ve müşterilere gönderiyoruz. Sorun dsmartın kendisinde olabilir. Yeni yıla girerken paketlerin isimlerini ve kanal sayılarını değiştirdiler. Ancak geçiş sürecinde bazı sorunlar olabilmekte. Sinema tv paketli bir müşterimizin 3. günü paketi silindi mesela d-smartı arayop düzelltirdik. Hiç göstermiyorsa aynı sorun olabilir. Telefon açma imkanınız yoksa PM atın kart numarasını verin sistemden sorgulayıp problemi giderelim.



    Sayın yetkili, Sürekli telefon açma gibi imkanım olmuyor oluncada çalıyor açan olmuyor.Dün akşam 18,30 gibi eve gidice aradım görüştüm iki defa.Sinyal gönderilecek 10dk sonra açılır dendi.Yarım saat bekledim gelmedi kanal tekrar aradım tekrar göndereceğiz dediler yine gelmedi. Bugün de aradım 3 defa aradım açan olmadı bu yüzden foruma yazdım bende. D-smart mh. modüle yazılım yüklenmesi gerekiyor diyor nasıl oluyorsa? D-smart kanallarında sol üst köşede rakamlar çıkıyor kayboluyor hata falan vermiyor.Sadece karanlık ekran. Gün içinde görüştüm modül yerine oturmamıştır o yüzden hata vermiyor dediler. Modülüde kontrol edeceğim tekrar..Menüden modülün kontrolünü yapmamı söylediler nasıl yapıldığını nereye girmem gerektiğini bilmiyorum onuda yazarsanız eve gidince kontrol edeyim. PM atayım bilgilerimi..




  • Sorununuz halen devam ediyormu ?
  • Hocam cihaza yeni yazılım yükledim türkvod ve seyir türk eklentileri gitti Eklentilerden yeniden kurdum ama bağlantı sağlamıyor neden olabilir. Hd den mustafa bey uzaktan bağlanıp bir ayarlama yapmıştı çalışmıştı. Nedir acaba ?
  • Kullandığın internet sağlayıcın nedir?

    Superonline veya smile ise dns ayarlarına sabit ip tanımlaman gerekir. ttnet ise otomatik alsın ozaman farklı bir sebebi vardır.
  • Arkadaşlar hdmi girişi olan uydu alıcısı modeli biliyor musunuz? Bakın dikkat HDMI GİRİŞİ (çıkışı değil). Tüplü tv im var ve ona hdmi yı olan bir media player bağlıycam ama tv de hdmi olmadığı için bağlıyamıyorum. Daha önce scart in li uydu alıcıları görmüştüm bu sayede dvd player filan takılabiliyordu. Acaba bunun hdmi lısı var mıdır? Bilginiz var mı?
  • Hdmi girişli uydu alıcısı üretilmedi. Media player da tos çıkışını varsa bir ucu tos bir ucu scart olan kabloyu bulun onunla çalıştırın ancak alacağınız görüntü hd olmayacaktır. tos çıkışıda yoksa hdmi yı tos a dönüştüren konvertır alacaksınız.
  • sayın hd satış yetkilisi size bi sorum olacaktı GIGABLUE HD800 SE PLUS için ön ve arkada usb girişleri var arkadaki girişinden wifi kullanabiliyor muyuz ? birde herhangi wi fi kablosuz adaptörü olurmu yoksa GigaBlue 300 Mbps Wireless Adaptör gibi birşey mi almamız lazım teşekkürler.
  • HD800 SE PLUS ve UE PLUS arasında ne fark var? cccam server için hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jamirooo

    sayın hd satış yetkilisi size bi sorum olacaktı GIGABLUE HD800 SE PLUS için ön ve arkada usb girişleri var arkadaki girişinden wifi kullanabiliyor muyuz ? birde herhangi wi fi kablosuz adaptörü olurmu yoksa GigaBlue 300 Mbps Wireless Adaptör gibi birşey mi almamız lazım teşekkürler.

    soru bana sorulmadı ama cevap vereyım..ben arkadaki usb girişi kullanıyorum.en ıyı verimi bu adaptörle aldım:http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wn722n-150mbps-yuksek-kazancli-kablosuz-usb-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd97008&categoryId=103939&navq=categoryid%3d103939%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_maxdisplaynrvalues_brand%3d-1%26fh_secondid%3dbd97008%26fh_lister_pos%3d4%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257btp2dlink%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013122%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013122_103939%257d%26fh_refview%3dlister



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 3 Şubat 2014; 16:25:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jamirooo

    sayın hd satış yetkilisi size bi sorum olacaktı GIGABLUE HD800 SE PLUS için ön ve arkada usb girişleri var arkadaki girişinden wifi kullanabiliyor muyuz ? birde herhangi wi fi kablosuz adaptörü olurmu yoksa GigaBlue 300 Mbps Wireless Adaptör gibi birşey mi almamız lazım teşekkürler.

    evet hem ön hem de arkadaki usb girişlerden wifi kullanabiiliyorsunuz. Herhangi biri olurmu ? içinde tanımlı driverler i olan bazı wifi ler olabiliyor ama kendi wifi si var onu alıp kulalnın sorunsuz çalışıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zimitar

    HD800 SE PLUS ve UE PLUS arasında ne fark var? cccam server için hangisini tavsiye edersiniz?

    İki cihazda donanımsal olarak birerbi aynıdır tek farkı UE PLUS ta LCD ekran mevcut daha şık bir görünüm kazandıryor
  • 125 dolara kadar bir bütçeyle alınabilecek en iyi ürün nedir tavsiyelerinizi bekliyorum
  • 125 dolar yaklaşık 270 tl civarı bir rakam yapar.

    Öncelikle cihaz alırken bu rakama en fazla teknik özellik içeren cihaz arıyorsanız Next in yeni çıkan bir modeli var o ürünü tavsiye ederim.

    Keşke konu başlığına uygun yerde sorsaydınız burası gigablue bölümü ve o fiyata malesef ürünlerimiz yok. Ancak Next 20 000 hd modelinde

    işçilik kalitesi biraz düşük olsada;

    Modül girişi mevcut
    Paylaşım desteği var
    Pvr ( kayıt) özelliği var
    İp tv desteği var
    bu rakamlara alınabilecek teknik özelliği en fazla cihazdır. Detaylı bilgi için aşağıdaki linkten inceleme yapabilirsiniz.

    http://www.hepsidijital.com/Next-20000-HD-HEDiYELi_316169.html#0

    Yine bu bütçede diğer alternatifler

    Hiremco Chipbox
    Kathrein ufs 80
    Neta 6400
    Atlanta hdbox smart
    Silvermax HD premium modelleri de var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_uar

    125 dolara kadar bir bütçeyle alınabilecek en iyi ürün nedir tavsiyelerinizi bekliyorum

    50 tl daha arttırabilirsen ücreti Atlanta ET-5000 Alabilirsin. 315 tl ye
  • Merhaba,

    HD800 SE plus ile HD800 UE plus arasında teknolojik ne fark var?
    her iki cihazda tek tunerli mi yoksa twin tuner li mi?
    eğer tek tunerli ise, twin e çevirmek ne kadara mal oluyor?
    beraberinde şunu mu almalıyım?
    http://www.hepsidijital.com/GigaBlue-HD-DVB-S2-Tuner.html#0

    HD800 SE ile bunları yapabilirmiyim , yapamazsam HD800 se plus ile yapabilir miyim?

    cihazı alma amacım, sadece video kaydıdır, atv-kanald-star aynı anda çift tüner ile 4 kayıt yapabilir miyim,
    4 üde HD kanal olursa cihaz üstesinden gelebilir mi? sonra kesik kesik izlemeyeyim kayıtları ,

    kayıt yaparken başka kanal izleyebilir miyim, kayıt izlerken başka kanal kaydedebilirmiyim?
    bunları yaparken başlangıç sırasında yeni kayıtlarda anlık kesilme oluşur mu? veya cihaz resetleme yapar mı?

    HD 800 lerde harddisk yuvası varmı , varsa 2,5 mu 3,5 mu , ide mi sata mı ?
    HDD yoksa zaten USB ye bu kadar kayıt yapabileceğini sanmıyorum.



    önereceğiniz başka bir model olabilir mi? Kriterlerim;

    1) çift tuner lı olmalı (2x dvb-s )
    2) aynı anda 2-3 kanalı kayıt yapabilmeli , (atv, kanald - star) hd kanallarda da sorun yaratmamalı
    3) kayıt sırasında başka kanal izlenebilmeli
    4) kayıtlı video izlerken, başka bir kayıt yapabilmeli
    5) kanal geçişleri hızlı olmalı , gerçekten hızlı olmalı
    6) Hdmi çıkışı olmalı


    HD800 ile atlanta et-9000 arasında teknolojik fark varmı varsa yazarmısınız?

    HD Quad bu kadar pahalı olmasa direk onu alırdım.




    Bu arada quad için , aynı anda 4hd tunerli tek cihaz demişsiniz, zaman sırasına göre tek değil ama 2.cihaz demek daha uygun
    Çünkü ben 2-3 senedir DM HD8000 i bu şekilde kullanıyorum. Aynı anda 6 kayıt yaptığım , 7.kanalı izlediğim de oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeLander -- 15 Şubat 2014; 10:18:36 >




  • SE PLUS ile UE PLUS modelleri teknik olarak birebir aynı ancak ue plus modelinde sadece LCD display ekran artısı vardır. Diğer teknik verilerin tamamı aynıdır.

    Tek tunerli alıyorsunuz dilerseniz linkte verdiğiniz gibi 2. ci DVBS2 tuner takarak (çok basittir soketli sistem vardır kolayca takılır) çift tunerli yapabilirsiniz. Bu sayede bir yayını izlerken farklı bir yayınıda kaydetme özelliğine sahip olursunuz. Veya TV den bir yayını izlerken farklı transporderde herhangi bir kanal da olsa tabletinizden, cep telefonunuzdan ve bilgisayarınızdan farklı kanalları izleyebilirsiniz. Elbette 2 tunerdede antenden gelen 2 bağımsız uydu kablosu takılı olması gerekir.

    Kayıt düzeni tunerin kilitlendiği transpordere göre belirlenir yani Tek tuner bile olsa örneğin doğuş grubu kanalları NTV, CNBC E, STAR TV, E2 gibi kanalları kaydedbilirsiniz. çift tuner takılı olduğuda örneğin KANALD, CNN TURK , TV2 gibi kanalları da kaydedebilirsiniz ama bu örneğin dılşına çıkılamaz yani ilave olarak yine farklı bir transporderde olan ATV grubunu kaydedemezsiniz. Bunu gigablue modellerinin en üst seviyedeki cihazı quad ile tüm tunerler dvbs2 olduğunda yapabilirisniz. kayıt konusunda quad modeli biçilmiş kaftan diyebilirim.

    Sistem satadır 800 serilerinde dahili hdd özelliğ yoktur quad modelinde vardır. Ancak 800 serilerinde usb den harici hdd lere 3 tb a kadar kayıt yapabiliyorsunuz.

    önerimiz sadece Gigablue hd quad dır. isteklerinizi tam olarak karşılıyor.

    800 serileri ve et 9000 farklı cihazlardır belirttiğiniz işlemi et 9000 dede yapmanız mümkün değil bahsettiğimiz cihazlardan sadece quad ile mümkün.

    DM 8000 de aynı transporderde yapmışsınızdır veya tüm tunerleriniz dvbs2 ise farklı transporderdede yapmışsınızdır doğrudur. Ancak quad dm 8000 den çok daha hızlıdır. Sata3 desteği vardır SSD hdd yide destekler.




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.