Şimdi Ara

GIGABLUE HD 800 SE DVBS2 + DVB T / DVB C (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyin zamanı gelecek herşeyin uzmangibi konuşuyorsunuz 13 tb flim arşivim var hangi zaman anlayamadım ? uydu alıcıları hariç başka şeylerde yayın sorunsuz olabilir uydu alıcıları için sorunsuz değil onu söylüyorum kaçtane uydu alıcısı gördünüz denediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turksat3

neyin zamanı gelecek herşeyin uzmangibi konuşuyorsunuz 13 tb flim arşivim var hangi zaman anlayamadım ? uydu alıcıları hariç başka şeylerde yayın sorunsuz olabilir uydu alıcıları için sorunsuz değil onu söylüyorum kaçtane uydu alıcısı gördünüz denediniz

Gibisi fazla!... Elektronik enstrümanlar meslek alanımdır. Uyduculuk ise, 14 yıldan bu yana hobimdir. Forumda mesajlarımı

yakından takip edenler, ne iş yaptığımı ve ne maksatla forumda kullanıcılara yardımda bulunduğumu iyi bilir. Elimden

yüzlerce uydu alıcısı gelip geçmiştir. Henüz bir iki tane digital kanal var iken, handan board'lu Kyoto 8550 cihaza

notebook parası kadar harcama yaptım. Bugün satsan 30 TL etmez.

Bu nedenle sözlerinizi seçerseniz, mahçup olmazsınız...

Size foruma girip, üç beş mesaj sonra eksper gibi konuşuyor diyen oldu mu? Olmadı... Olmadı ise, hobim gereği, yıllarca foruma/forumlarda kullanıcılara yardım etmeye çalışan bir üyeye karşı, "gibi" sözcüğü üzerinden benzetme yaparak küçümsemeye çalışamazsınız.

Ayrıca, enigma yazılımla çalışan cihazları tavsiye ettiğimi herkes çok iyi bilir. Ki, Giga'da enigmalı işler. Cihaza e-sata portunun neden konulmadığını hiç düşündünüz mü? Bu konuda bir fikriniz var mı?

Bir başka hususta, sorun cihazın değil, USB 2.0 aktarım protokolünden kaynaklanmaktadır. İnanmıyorsanız, aynı protokolü kullanan DVD'ler ile ilgi başlıklara gözatabilirsiniz.

Ayrıca USB 2.0'ın medya oynatımında kullanılmak üzere icat edilmediğide ayrı bir gerçektir. Bu yetersizlik nedeniyle, e-sata ve USB 3.0 portları geliştirilmiştir.

Buraya genelde satıcı yada satıcı yanında çalışanlar kullanıcı gibi girip, pohpohlama yapmayı sever. Malını satmasına, tanıtım yapmasına sözümüz olmazda, yanlış bilgi vermesine katlanamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 27 Ocak 2012; 23:02:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

neyin zamanı gelecek herşeyin uzmangibi konuşuyorsunuz 13 tb flim arşivim var hangi zaman anlayamadım ? uydu alıcıları hariç başka şeylerde yayın sorunsuz olabilir uydu alıcıları için sorunsuz değil onu söylüyorum kaçtane uydu alıcısı gördünüz denediniz

Gibisi fazla!... Elektronik enstrümanlar meslek alanımdır. Uyduculuk ise, 14 yıldan bu yana hobimdir. Forumda mesajlarımı

yakından takip edenler, ne iş yaptığımı ve ne maksatla forumda kullanıcılara yardımda bulunduğumu iyi bilir. Elimden

yüzlerce uydu alıcısı gelip geçmiştir. Henüz bir iki tane digital kanal var iken, handan board'lu Kyoto 8550 cihaza

notebook parası kadar harcama yaptım. Bugün satsan 30 TL etmez.

Bu nedenle sözlerinizi seçerseniz, mahçup olmazsınız...

Size foruma girip, üç beş mesaj sonra eksper gibi konuşuyor diyen oldu mu? Olmadı... Olmadı ise, hobim gereği, yıllarca foruma/forumlarda kullanıcılara yardım etmeye çalışan bir üyeye karşı, "gibi" sözcüğü üzerinden benzetme yaparak küçümsemeye çalışamazsınız.

Ayrıca, enigma yazılımla çalışan cihazları tavsiye ettiğimi herkes çok iyi bilir. Ki, Giga'da enigmalı işler. Cihaza e-sata portunun neden konulmadığını hiç düşündünüz mü? Bu konuda bir fikriniz var mı?

Bir başka hususta, sorun cihazın değil, USB 2.0 aktarım protokolünden kaynaklanmaktadır. İnanmıyorsanız, aynı protokolü kullanan DVD'ler ile ilgi başlıklara gözatabilirsiniz.

Ayrıca USB 2.0'ın medya oynatımında kullanılmak üzere icat edilmediğide ayrı bir gerçektir. Bu yetersizlik nedeniyle, e-sata ve USB 3.0 portları geliştirilmiştir.

Buraya genelde satıcı yada satıcı yanında çalışanlar kullanıcı gibi girip, pohpohlama yapmayı sever. Malını satmasına, tanıtım yapmasına sözümüz olmazda, yanlış bilgi vermesine katlanamayız.

Uyduculuktan başlayacaksa ben daha geriye gideyim drake analogtan başlayalım benjamin kyoto 9550 dapci neta termal supex iyibilirim ardından ilk digital nokia 9200 humax 5400 next 2000 16f84-24c16 kartlarla humaxta başlayan emu vs vs o günlerden bu güne uydu ile ilgili herkonu uzmanlık alanımdır ilk digital kalallar italyan özel kanalları ve yerli birkaç kanal ile başlayan digitaller ve bu gün ençok kullanılan linux tabanlı uydu alıcıları ilgi ve uzmanlık alanımdadır . Ayrıca forumda birkaçbin mesaj yazmak marifet olmasa gerek benim 10 mesajım olsa ne olacak bilgi mesaj sayısı ilemi ölçülür oldu ayrıca benim sizi küçümsediğim yok benim deyindiğim konu uydu alıcılarında usb 2.0 ençok insanklar tarafından kullanıldığıdır kaç uydu kullanıcısı e-sata hdd kullanıyor birde yazmışsınız usb 3.0 malesaf enbüyük uydu üreticileri bile henüz 3.0 a geçmedi konuyu farklı noktalara çekiyorsunuz herşeyi ben bilirim gibi ayrıca ben burada benim bir uydu alıcısını övdüğümü nereden çıkardınız bunu siz yapıyorsunuz gibime geliyor durmadan insanlara neta ve klon dreamboxları tavsiye ediyorsunuz klonu niye övüyorsunuz anlamış değilim

• quote:

Uyduculuktan başlayacaksa ben daha geriye gideyim drake analogtan başlayalım benjamin kyoto 9550 dapci neta termal supex iyibilirim ardından ilk digital nokia 9200 humax 5400 next 2000 16f84-24c16 kartlarla humaxta başlayan emu vs vs o günlerden bu güne uydu ile ilgili herkonu uzmanlık alanımdır ilk digital kalallar italyan özel kanalları ve yerli birkaç kanal ile başlayan digitaller ve bu gün ençok kullanılan linux tabanlı uydu alıcıları ilgi ve uzmanlık alanımdadır . Ayrıca forumda birkaçbin mesaj yazmak marifet olmasa gerek benim 10 mesajım olsa ne olacak bilgi mesaj sayısı ilemi ölçülür oldu ayrıca benim sizi küçümsediğim yok benim deyindiğim konu uydu alıcılarında usb 2.0 ençok insanklar tarafından kullanıldığıdır kaç uydu kullanıcısı e-sata hdd kullanıyor birde yazmışsınız usb 3.0 malesaf enbüyük uydu üreticileri bile henüz 3.0 a geçmedi konuyu farklı noktalara çekiyorsunuz herşeyi ben bilirim gibi ayrıca ben burada benim bir uydu alıcısını övdüğümü nereden çıkardınız bunu siz yapıyorsunuz gibime geliyor durmadan insanlara neta ve klon dreamboxları tavsiye ediyorsunuz klonu niye övüyorsunuz anlamış değilim

Mesajınız kendi içinde çelişiyor.

Uyduculıktaki tecrübeniz madem çok eskilere dayanıyor. Klon cihazların ne olduğunuda iyi bilirsiniz.

Uydu cihazlarının sahip olduğu teknoloji, mikro yüksek frekans elektroniğidir. Mikro Yüksek frekans elektroniğinde ise, cihazlar bire bir kopyalanabilir. Yani kopyalama başarı % 100'dür.

Yüksek frekans elektroniğinde kullanılan bir başka kopyalama alanı ise, nano teknoloji yüksek frekans elektroniğidir. Bu alanda kopyalama başarısı düşüktür. Bu nedenle kopya cep telefonları filan tavsiye edilmez. Kısaca kopyalamada; kopylanacak ürünün hangi teknolojide üretildiği önemlidir.

Buradan tekrar uydu cihazlarına dönecek olursak; sizin kullandığınız giga cihaz bile Dreambox'un klonudur. İşlemcisini kullandıran Broadcom firmasının mühendislerince, Dreambox board'unun 7325 işlemciye göre modifiye edilmiş halidir. Bu nedenle orijinal cihaz filan kullandığınızı sanmayın. İlaveten orijinal cihazda, klon cihazda, Çin'de aynı fason fabrikanın elinden çıkar. İspatınıda şöyle yapayım. Cihazınızı kapağını açın, board'un üzerindeki revizyon numarasını google'da sorgulayın bakalım, ShenZhen'de hangi fabrikanın elinden çıkmış. Bu nedenle; orijinal cihaz kullandığını zanneden klon cihaz kullanır. Klon cihaz kullandığını zanneden de, orijinal cihaz kullanır. Klon orijinal ayrımındaki fark; Dreambox'larda sim kart'ların ruhsatlandırlması işlemindedir. Sim kart barındırmayan enigma 2 ile çalışan cihazlarda, ise, cihaz driver'larına gizlenmiştir v.s. Sonuç olarak; klon, orijinal ayrımına donanımlar üzerinden karar verilemez. En azından bu konu uydu uydu cihazları için böyle... Giga'nın kullandığı board'u çin'de kendinizde sipariş verip yaptırabilirsiniz. Hatta 5000 adet sipariş verirseniz, cihazınıza "Abuziddin" diye marka bile vurdurabilirsiniz.

Bu itbarla madem bu işlerde geçmişiniz bu kadar eskilere dayanıyor. Bu anlattıklarımı da bilmiş olmanız gerekiyor. İşte bu nedenden dolayıda, neden klon cihaz tavsiye ediyorsun diye sormamanız gerekirdi !?

Diğer değindiğiniz USB aktarıma ilişkin hususlara tekrar yanıt vermiyorum. Geçmiş mesajlarıma göz atarsanız, geçmişte neler yapmışız, hepsini forum sayfarında üyelerle paylaştık. Olmayanı, var diye göstermedik. Hepsi forum sayfalarında... Size düşen, zaman ayırıp, sabır gösterip okumaktır. Dolayısı ile buradan bulunan bir kaç arkadaş olarak, kimseye bilgiçlik taslamadık. Tecrübemizi paylaştık.

Herneyse... 15 Şubat'ta uydu semineri için İstanbul'da olacağım. Sizide oraya bekliyorum. Ağırlanma masraflarınızda bana aittir. Gelirseniz sizi daha yakından tanıma, mesleğinizi ve uyduculuktaki birikiminizi, tartma imkanım olur. Aynı şekilde sizde beni yakından tanımış olursunuz. İnternet sayfalarının arkasına gizlenerek, herkes istediğini yazabilir. İrtibat bilgilerinizi PM'den ulaştırabilirsiniz.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 28 Ocak 2012; 12:39:42 >

• quote:

quote:

Mesajınız kendi içinde çelişiyor.

Uyduculıktaki tecrübeniz madem çok eskilere dayanıyor. Klon cihazların ne olduğunuda iyi bilirsiniz.

Uydu cihazlarının sahip olduğu teknoloji, mikro yüksek frekans elektroniğidir. Mikro Yüksek frekans elektroniğinde ise, cihazlar bire bir kopyalanabilir. Yani kopyalama başarı % 100'dür.

Yüksek frekans elektroniğinde kullanılan bir başka kopyalama alanı ise, nano teknoloji yüksek frekans elektroniğidir. Bu alanda kopyalama başarısı düşüktür. Bu nedenle kopya cep telefonları filan tavsiye edilmez. Kısaca kopyalamada; kopylanacak ürünün hangi teknolojide üretildiği önemlidir.

Buradan tekrar uydu cihazlarına dönecek olursak; sizin kullandığınız giga cihaz bile Dreambox'un klonudur. İşlemcisini kullandıran Broadcom firmasının mühendislerince, Dreambox board'unun 7325 işlemciye göre modifiye edilmiş halidir. Bu nedenle orijinal cihaz filan kullandığınızı sanmayın. İlaveten orijinal cihazda, klon cihazda, Çin'de aynı fason fabrikanın elinden çıkar. İspatınıda şöyle yapayım. Cihazınızı kapağını açın, board'un üzerindeki revizyon numarasını google'da sorgulayın bakalım, ShenZhen'de hangi fabrikanın elinden çıkmış. Bu nedenle; orijinal cihaz kullandığını zanneden klon cihaz kullanır. Klon cihaz kullandığını zanneden de, orijinal cihaz kullanır. Klon orijinal ayrımındaki fark; Dreambox'larda sim kart'ların ruhsatlandırlması işlemindedir. Sim kart barındırmayan enigma 2 ile çalışan cihazlarda, ise, cihaz driver'larına gizlenmiştir v.s. Sonuç olarak; klon, orijinal ayrımına donanımlar üzerinden karar verilemez. En azından bu konu uydu uydu cihazları için böyle... Giga'nın kullandığı board'u çin'de kendinizde sipariş verip yaptırabilirsiniz. Hatta 5000 adet sipariş verirseniz, cihazınıza "Abuziddin" diye marka bile vurdurabilirsiniz.

Bu itbarla madem bu işlerde geçmişiniz bu kadar eskilere dayanıyor. Bu anlattıklarımı da bilmiş olmanız gerekiyor. İşte bu nedenden dolayıda, neden klon cihaz tavsiye ediyorsun diye sormamanız gerekirdi !?

Diğer değindiğiniz USB aktarıma ilişkin hususlara tekrar yanıt vermiyorum. Geçmiş mesajlarıma göz atarsanız, geçmişte neler yapmışız, hepsini forum sayfarında üyelerle paylaştık. Olmayanı, var diye göstermedik. Hepsi forum sayfalarında... Size düşen, zaman ayırıp, sabır gösterip okumaktır. Dolayısı ile buradan bulunan bir kaç arkadaş olarak, kimseye bilgiçlik taslamadık. Tecrübemizi paylaştık.

Herneyse... 15 Şubat'ta uydu semineri için İstanbul'da olacağım. Sizide oraya bekliyorum. Ağırlanma masraflarınızda bana aittir. Gelirseniz sizi daha yakından tanıma, mesleğinizi ve uyduculuktaki birikiminizi, tartma imkanım olur. Aynı şekilde sizde beni yakından tanımış olursunuz. İnternet sayfalarının arkasına gizlenerek, herkes istediğini yazabilir. İrtibat bilgilerinizi PM'den ulaştırabilirsiniz.

Saygılar, sevgiler.

Gigablue klon olduğunu nereden çıkarıyorsunuz veya vuduo,xtrend bu markalarda broadcom işlemci kullanıyor işlemcisi aynı diye dreamboxun klonumu oldu yanlış biliyorsunuz broadcom bu işlemciyi dreambox içinmi üretti hayır yazdığım markaların hiçbirisi klon değildir ne işlemciden dolayı ne işletim sisteminden dolayı farlı modellerdir. Pc leri düşünün intel işlemci var birmarka diğerinin klonumu. Ayrıca broadcom ile dreamboxun arası bazı nedenlerden dolayı açık ve işlemci vermiyorlar dream dolaylı yollardan zorluklar içinde başka yan firmalardan işlemci temin ediyor.Bu arada gigablue korede üretiliyor çinde değil dreambox tayvanda vuduo korede klon dreambox modelleri itina ile çinde üretiliyor Ama klon hangi makinalar derseniz dreambox 8000 aynen klonuvar 800 klonu var 500 klonu var bunlar klon ben size bunlardan bahsediyorum çinde farklı farklı firmalar üretiyor amg içlerinde belli düzeyde kalitede klon yapan en iyi firma ama orj ile kıyaslama yapmak çok büyük hata klonda ram orj ile farklı marka ve düşük kalite her yazılımı yükleyemezsiniz update yapamazsınız fanı çok güzel ses yapar zaplarken takılır yavaştır sık sık çöker daha birsürü sorun isteyen klon ister alsın ister almasın alan sorunlarına katlanır ama orj ile aynı kalitede kıyaslamanız çok yanlış

• quote:

Gigablue klon olduğunu nereden çıkarıyorsunuz veya vuduo,xtrend bu markalarda broadcom işlemci kullanıyor işlemcisi aynı diye dreamboxun klonumu oldu yanlış biliyorsunuz broadcom bu işlemciyi dreambox içinmi üretti hayır yazdığım markaların hiçbirisi klon değildir ne işlemciden dolayı ne işletim sisteminden dolayı farlı modellerdir. Pc leri düşünün intel işlemci var birmarka diğerinin klonumu. Ayrıca broadcom ile dreamboxun arası bazı nedenlerden dolayı açık ve işlemci vermiyorlar dream dolaylı yollardan zorluklar içinde başka yan firmalardan işlemci temin ediyor.Bu arada gigablue korede üretiliyor çinde değil dreambox tayvanda vuduo korede klon dreambox modelleri itina ile çinde üretiliyor Ama klon hangi makinalar derseniz dreambox 8000 aynen klonuvar 800 klonu var 500 klonu var bunlar klon ben size bunlardan bahsediyorum çinde farklı farklı firmalar üretiyor amg içlerinde belli düzeyde kalitede klon yapan en iyi firma ama orj ile kıyaslama yapmak çok büyük hata klonda ram orj ile farklı marka ve düşük kalite her yazılımı yükleyemezsiniz update yapamazsınız fanı çok güzel ses yapar zaplarken takılır yavaştır sık sık çöker daha birsürü sorun isteyen klon ister alsın ister almasın alan sorunlarına katlanır ama orj ile aynı kalitede kıyaslamanız çok yanlış

Şimdiki sorularınız hepsi, size hitaben yazdığım yanıtların içerisinde vardı. Yazdım ama anlamamışsınız.

İşinize gelmeyen konuya ise, hiç değinmemişsiniz. Şubat ayının 15'inde yukarıda izah ettiğim çerçevede İstanbul'da olunuz. bakın o zaman her bir şeyi ben size nasıl anlatıyorum. Burada internet sayfalarının arkasına gizlenerek herşeyi yazabilirsiniz. Hatta dünyanın tersine döndüğünü bile iddia edebilirsiniz.

Herneyse... Siz gelin hele uydu seminerine, sizi orada sektör temsilcileri tanıştırıp, hangi ürün nerede üretiliyormuş bir bir anlatayım. Tabi internet sayfalarının arasında gizlendiğiniz yerden çıkmaya niyetiniz var ise... Yok ise, size hitaben 10 tane daha açıklayıcı mesaj yazsam, 11 nci defa aksini savunlaya devam edersiniz.

Sonuç olarak; bizim sözümüz anlayana... Anlamayana klavyeyi kullanıp, parmaklarımızı ağrıtmanın gereği yok. Bu sayfayı takip eden üç meslektaşım, yazma dediler ama ben konu anlaşılır ümidiyle yazmıştım. Anlaşılmayacağını, anladığım için yazmamaya karar verdim.

Size hayırlı işler, bol güneşler dilerim.

• Türksat 3 Polemiğe gerek yok boşver kardeş. Aynı konularda benzer düşüncelerimiz var ama hakaret maiyetinde söylemiyorum ama bana herşeyi ben bilirim mantığındaki kişilerle tartışa ve bilgi paylaşımı yapamazsınız.
  • Eyyamcılıklıkla bir yere varılamaz. Bilgisi ve verileri olan sunar. Olmayanda eyyamcılık yapmaya devam eder.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasancp

Uzun süredir gigablue kullanıyorum kayıt kısmında hiçbir sorunum yok. Medya player dada sorun yok. hatta bu konuda (medya player) dream den daha başarılı diyebilirim.

Sorun; kaydedilmiş medyaların USB aktarım üzerinden geri oynatımı esnasında kendini göstermektedir.

Özellikle kaydedilmiş medyaların yoğun veri içeren bölümlerinde ve hareketli sahnelerde kendini belli etmektedir.

Bu nedenle bu sorun; sadece sizin cihazınızda değil, USB aktarımlı tüm cihazlar için böyledir. (uydu cihazı, DVD, NMT v.s.)

İşte üreticiler sırf bu sorunu aşabilmek için, diğer bir deyişle medya oynatımında sorunsuz aktarımı sağlayabilmek için e-sata portu icat ettiler.

Kolay gelsin.

USB kayıtlı cihazlarda sorun geri oynatmada diyorsunuz ama elimde sizin beğenmediğiniz seoul X2 var (cihazı övmüyorum, başka cihazda arıyorum bu arada) 1 senedir kayıt yapıyorum görüntü cam gibi hepsinide arada tekrar tekrar izliyorum acaba buna ne diyeceksiniz merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

USB kayıtlı cihazlarda sorun geri oynatmada diyorsunuz ama elimde sizin beğenmediğiniz seoul X2 var (cihazı övmüyorum, başka cihazda arıyorum bu arada) 1 senedir kayıt yapıyorum görüntü cam gibi hepsinide arada tekrar tekrar izliyorum acaba buna ne diyeceksiniz merak ettim.

Valla hocam benim tespitim bu yönde... İlaveten sorunun evveliyetı var mı diye araştırma yaptım.

İsterseniz DVD'lerde USB üzerinden oynatma ile ilgili konulara göz atınız. Elinizin altında google gibi bir sihirli değnek var.

Birde bu konuda bir husus hep yanlış anlaşılıyor. Sorun uydu cihazlarında yada DVD'lerde değil. Sorun USB 2.0 aktarım protokolünde !

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 30 Ocak 2012; 11:03:19 >
  • dreambox 600 kullanıyorum.dahili ide hdd ile .(4500rpm 40g) notebooktan çıkmadır.
    cihazda kayda başlatıp sonra kaydettiğimi bir süre sonra misal yarım saat sonra izlemeye başlarım ve böylece kayıtta reklam çıktıkça atlarım.
    cihazda hem izleme hem kaydı aynı anda yapacağınız için usb 2.0 yeterli gelmeyebilir. sanırım anlatılmak istenen bu. 576i kalitede kayıt yapıyor cihaz ve 1 saatte 2g yer kaplıyor. zurnanın zırt dediği yer ise teoride 480mbit olan usb 2.0 hata kontrolleri ve veri aktarım profilinin de yer kaplamasından dolayı 480mbit in tamamını veri aktarımına ayıramıyor. çift yönlü veri aktarımında zaten bant genişliğini en azından ikiye bölmek gerekiyor.
    harici kaynak olarak flash bellek kullanırsanız darboğazı çok rahat görürsünüz. kayıtta veya kayıttan oynamada takılmalar göreceksiniz.hddlerin kendi içindeki hızı biraz durumu kurtarıyor ama konu hd yayın kaydı olursa usbnin yetersiz kalacağını düşünüyorum. en azından kayıt ve playback aynı anda yapılacak olursa.
    ben de bu yüzden esatası olan linux tabanlı uydu alıcı arayışındayım.
    öneriniz var mı?

• Sorunsuz kayıt yapıyor defalarca test edilimiştir. Problem yok aktarma hızı yeterlidir. Üreticiler usb nin yeterli geleceğini düşünmüşler yazılımı yapılmış 1080 p de bile sorun yaşanmıyor gigablue modellerinde. Saygılar.
  • Yurt dışında 213,90 EURO olan bir cihazı Türkiye'de yeni ürün diyerek 620 TL ya satmak gerçekten takdire şayan bir durum.

Ayrıcahttp://www.gigablue.com.tr/iletisim.html adresinde ne bir telefon nede bir adres mevcut.İnsanlar bu firmaya nasıl güvenip rağbet edecek ve ürünlerinide alacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sash35 -- 14 Mart 2012; 7:08:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sash35

Yurt dışında 213,90 EURO olan bir cihazı Türkiye'de yeni ürün diyerek 620 TL ya satmak gerçekten takdire şayan bir durum.

Ayrıcahttp://www.gigablue.com.tr/iletisim.html adresinde ne bir telefon nede bir adres mevcut.İnsanlar bu firmaya nasıl güvenip rağbet edecek ve ürünlerinide alacak?

214 euro yaklaşık 500 tl civarı ediyor tr deki yüksek vergileri ve bandrol ücretlerinide eklersen türkiyede 600 tl ye satmak çok da anormal fiyat degil

• ya beyler yeni bi urun ile ilgili topic olup da 3-5 mesaji olan accountlar urunu oven yazilar yazinca killanmamak elde degil!! bu forumun tum topiclerinde de olabiliyor, o yuzden dikkat edin.

bariz bi sekilde ayni kisi tarafindan coklu account alinmasi soz konusu olabilir.

TUrksat3 arkadasin yazilari google sonucu gibi ve aynen dee mesaj sayisi yuzunden guvenmiyorum

EDIT: ipsi farkli mi diye kolayca tespit edilir ama cozum degil malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 17 Mart 2012; 16:43:24 >
  • TF/DH çakal/fake/satıcı/dükkancı/bir kaç fake nick alan v.s v.s dolu yaw

Herifin 3 msg ı var,daha dün girmiş ve Bölümde Receiver ise;bilesinki %90 fake veya çakal v.s
  • Gigablue 800 se modeli alsam ve ikinci tuneri DVB-C olarak taksam, bir kanalı bir tuner'den izlerken diğer tuner üzerinden kayıt yapabilirmiyim? Tunerlerin ve gelen yayının farklı olduğunu birincisi dvb-s2 ve ikinci dvb-c olacak diyerek bildiğimi baştan belirteyim. Kayıt için, external usb harddisk kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sash35

Yurt dışında 213,90 EURO olan bir cihazı Türkiye'de yeni ürün diyerek 620 TL ya satmak gerçekten takdire şayan bir durum.

Burada firmamızın ismi yazıyor o ismide zannedersek uydu sektöründe bilmeyen yok ama iletişim bilgisi koyalım yinede. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Gigablue 800 se modeli alsam ve ikinci tuneri DVB-C olarak taksam, bir kanalı bir tuner'den izlerken diğer tuner üzerinden kayıt yapabilirmiyim? Tunerlerin ve gelen yayının farklı olduğunu birincisi dvb-s2 ve ikinci dvb-c olacak diyerek bildiğimi baştan belirteyim. Kayıt için, external usb harddisk kullanacağım.

Yapabilirsiniz.
  • Ben yurtdisinda oldugum icin herhalde gigablue alicam. Bu aleti alirsam uydum astra hotbird ve eutelsata bakiyor. Bu baktigi uydulardaki kanallari izleyebilirmiyim sifresiz server destegi falan nasil acaba bilgisi olan varmi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.