Bildirim
gigabit switch gigabit çalışmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1-2 metreden uzun mesafe varsa switchle pcler arasinda cat6 kablo kullanmaniz yerine olacaktir. ayrica iki pcde de lan connection kisminda hiz olarak 1 gbyte yazdigindan emin misiniz?
ayrica iki bilgisayarda antivirusu kapatin, diger diske birseyler yazan processleri kapatin ve oyle test edin. -
evet 2sinde de 1 Gbps yazıyor zaten anakartların üzeinde de gigabit lan yazıyor ama sorun kablo olabilir benim 1pc ile switch arası kablo tam 7 metre iki pc arası 12 metre:)
cat6 kablo olduğunu nasıl anlayabilirim peki? her ethernet kablosu cat6 değil midir yani? -
quote:
Orijinalden alıntı: telliibrahim
evet 2sinde de 1 Gbps yazıyor zaten anakartların üzeinde de gigabit lan yazıyor ama sorun kablo olabilir benim 1pc ile switch arası kablo tam 7 metre iki pc arası 12 metre:)
cat6 kablo olduğunu nasıl anlayabilirim peki? her ethernet kablosu cat6 değil midir yani?
cat5,cat5e,cat6,cat7.... farkli kategorileri mevcut. kablonun uzerindeki yazilarak bakarsaniz catx diye yazar genelde.
12 metre cat5 icin oldukca uzak mesafe, en az cat5e olmali diye biliyorum gigabit speed icin,
test icin cok daha kisa kablolarla once switch'i test edin bence eger 1 metrelik 2 cat5e ya da cat6 kablo ile daha iyi sonuc alirsaniz uzun kablolari degistirirsiniz. -
haklısınız kısa kabloyla 110 MB / s gördüm az önce. O uzun kablo el yapımıydı zaten üzerinde hiçbir şey yazmıyor maalesef ama en kısa sürede yeni kablo ile değiştireceğim çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telliibrahim -- 26 Temmuz 2011; 23:53:11 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X