Şimdi Ara

GIGA +7 2H TAKAS SKELOTON BELT!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AAZ ÖNCE GİGA +7 2H WERIP SKELETON BELT ALDIM BERAMUSTA...
    İLGİNÇ HER TAKASTAN SORA BOLE Bİ GARİP OLURUM AMA GÜZEL OLDU BENIM ACIMDAN...
    GİGA İLE NE PK NE DE BİŞE YAPABILIODUM...+3U PAZARDA SU AN BERAMUSTA ZATE...

SIZIN YORUMLARINIZI MERAK ETTIM DOĞRUSU....

• arese göre kazık yemişsin ama beramusu bilmem
  • ŞU AN BERAMUSTA GIGA +7 2H İÇİN 21GB TEKLIF GELIO SUREKLİ...

ŞAHSEN BEN MEMNUN DEILDIM GIGADAN BAŞŞINDAN BERI ...NEYSE ARTIK YAPTIM BİŞE OLAN OLDU
    UMARIM İÇİMDE KALMAZ
  • 1 yorumcuk mu sadece?
  • oly e gore konusuyum ske belt 100 ytl gıga +7 2h 175 ıle 200 arasında gerisini sen düşün
  • Giga+7 nin ismi var sadece.Skeleton belt az gelmiş gibi üstüne bişeyler daha almalıydın.Bu silahın manyakları var.Daha iyi şeyler alabilirdin.
  • sanırsam ben zarar ettim ...ama neyse ..işime yaramıodu ne pk da ne de ex te hiç bi fantazisini goremedım açıkçası.....menun deıldım yane gıga gıga dıoalr da bi halta yaramıo luzumsuz bi silah..
    şu an 21 gb cash fiyatı beramusta...+0-+3 pazarda ....yane ne bilem bana karlı gibi gelio hala....
    ytl fiyatına gelince orasını bılemem artık uraşmıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x e göre üste bi en azından 7-8gb daha alabilirdin ama skede iyi item güle güle kullan:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mysteri0

x e göre üste bi en azından 7-8gb daha alabilirdin ama skede iyi item güle güle kullan:)

x pıyasasını bılmıomda berada şu an kımse kulanmıyor we cok ucuz gıga....anladım kadarıyla avedon cıktı gıga nın pabucunu dama attı...yorum için tşkrler
  • Bence Zarardasın Gibi
  • beramus da +6 avedon bile pazarda

ekim sonu aralık başına kadar fiyatlar bi çoşacak ve yılbaşı pach i ile

bütün fiyatlar düşecek her sene ayynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.