AAZ ÖNCE GİGA +7 2H WERIP SKELETON BELT ALDIM BERAMUSTA... İLGİNÇ HER TAKASTAN SORA BOLE Bİ GARİP OLURUM AMA GÜZEL OLDU BENIM ACIMDAN... GİGA İLE NE PK NE DE BİŞE YAPABILIODUM...+3U PAZARDA SU AN BERAMUSTA ZATE...
SIZIN YORUMLARINIZI MERAK ETTIM DOĞRUSU....
arese göre kazık yemişsin ama beramusu bilmem
ŞU AN BERAMUSTA GIGA +7 2H İÇİN 21GB TEKLIF GELIO SUREKLİ...
ŞAHSEN BEN MEMNUN DEILDIM GIGADAN BAŞŞINDAN BERI ...NEYSE ARTIK YAPTIM BİŞE OLAN OLDU UMARIM İÇİMDE KALMAZ
1 yorumcuk mu sadece?
oly e gore konusuyum ske belt 100 ytl gıga +7 2h 175 ıle 200 arasında gerisini sen düşün
Giga+7 nin ismi var sadece.Skeleton belt az gelmiş gibi üstüne bişeyler daha almalıydın.Bu silahın manyakları var.Daha iyi şeyler alabilirdin.
sanırsam ben zarar ettim ...ama neyse ..işime yaramıodu ne pk da ne de ex te hiç bi fantazisini goremedım açıkçası.....menun deıldım yane gıga gıga dıoalr da bi halta yaramıo luzumsuz bi silah.. şu an 21 gb cash fiyatı beramusta...+0-+3 pazarda ....yane ne bilem bana karlı gibi gelio hala.... ytl fiyatına gelince orasını bılemem artık uraşmıyorum...
x e göre üste bi en azından 7-8gb daha alabilirdin ama skede iyi item güle güle kullan:)
quote:
Orjinalden alıntı: Mysteri0
x e göre üste bi en azından 7-8gb daha alabilirdin ama skede iyi item güle güle kullan:)
x pıyasasını bılmıomda berada şu an kımse kulanmıyor we cok ucuz gıga....anladım kadarıyla avedon cıktı gıga nın pabucunu dama attı...yorum için tşkrler
Bence Zarardasın Gibi
beramus da +6 avedon bile pazarda
ekim sonu aralık başına kadar fiyatlar bi çoşacak ve yılbaşı pach i ile
bütün fiyatlar düşecek her sene ayynı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme