quote:Orijinalden alıntı: Butwhoan quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: Butwhoan quote:Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr. Ne yapacaksın ki ? Dalga mı geçeceksin dostum galatasaraylıyım niye fatih terimle dalga geçeyim ama gift yapıp "oldu o zaman oturalım" yazılsa süper olur. Kalkalım değil miydi o? işte burdada oldu o zaman oturalım olsa Oturduk izliyoruz zaten arka arkaya fail oluyorsun.
quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: Butwhoan quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: Butwhoan quote:Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr. Ne yapacaksın ki ? Dalga mı geçeceksin dostum galatasaraylıyım niye fatih terimle dalga geçeyim ama gift yapıp "oldu o zaman oturalım" yazılsa süper olur. Kalkalım değil miydi o? işte burdada oldu o zaman oturalım olsa Oturduk izliyoruz zaten arka arkaya fail oluyorsun. şunu bi yapsanız herkes kullanır.millete yapıyorsunuz bana yapmıyorsunuz.
quote:Orijinalden alıntı: Butwhoan quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: Butwhoan quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: Butwhoan quote:Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr. Ne yapacaksın ki ? Dalga mı geçeceksin dostum galatasaraylıyım niye fatih terimle dalga geçeyim ama gift yapıp "oldu o zaman oturalım" yazılsa süper olur. Kalkalım değil miydi o? işte burdada oldu o zaman oturalım olsa Oturduk izliyoruz zaten arka arkaya fail oluyorsun. şunu bi yapsanız herkes kullanır.millete yapıyorsunuz bana yapmıyorsunuz. videoyu kes convertle uzun iş.
quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: Butwhoan quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: Butwhoan quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: Butwhoan quote:Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr. Ne yapacaksın ki ? Dalga mı geçeceksin dostum galatasaraylıyım niye fatih terimle dalga geçeyim ama gift yapıp "oldu o zaman oturalım" yazılsa süper olur. Kalkalım değil miydi o? işte burdada oldu o zaman oturalım olsa Oturduk izliyoruz zaten arka arkaya fail oluyorsun. şunu bi yapsanız herkes kullanır.millete yapıyorsunuz bana yapmıyorsunuz. videoyu kes convertle uzun iş. yaparsan seni sevicem arkadaşım yapıcan.
quote:Orijinalden alıntı: Butwhoan quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: Butwhoan quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: Butwhoan quote:Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki quote:Orijinalden alıntı: Butwhoan quote:Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr. Ne yapacaksın ki ? Dalga mı geçeceksin dostum galatasaraylıyım niye fatih terimle dalga geçeyim ama gift yapıp "oldu o zaman oturalım" yazılsa süper olur. Kalkalım değil miydi o? işte burdada oldu o zaman oturalım olsa Oturduk izliyoruz zaten arka arkaya fail oluyorsun. şunu bi yapsanız herkes kullanır.millete yapıyorsunuz bana yapmıyorsunuz. videoyu kes convertle uzun iş. yaparsan seni sevicem arkadaşım yapıcan. Cıks uğraşamam.