|
Yerimi bulamıyorum, Yolumu bulamıyorum. Doğanın içinde, İçin en içinde kalıp bir süre, dinlemek istiyorum anlatılanları... Rabbimi çok uzun zamandır duymadım. Düşünmek istiyorum ama Tefekkür/düşünce sistemimin bozuk olduğunu söylemiştim, Düşünmek bende hüzüne ve kedere yol açıyor. Varlığımı sorguluyorum, Ruhum acı çekiyor. Düşünmekten kaçıp sonra, Yoğunluk denizine atıyorum kendimi, Bir an bile düşünmeden, Denizin dalgalarında öylece boğuluyorum. Kabir geliyor aklıma, Kabir kadar gerçeklik hissettiren pek bir şey yok. Ahirete iman ederim, Cennet ve cenehenneme... Ama kabir henüz bu dünyada gördüğümüz... Bir gün bitip gideceğini şüphe bırakmayacak derecede gösteren... Bu yüzden boğulup gittiğim o denizden çıkmaya çalışıyorum. Vakit yok Öylesine var olmaya, Öylesine geçip gitmeye vakit yok. Yine de iyileşeceğime dair umut taşıyorum Çünkü Kur'an'ın şifa kaynağı olduğunu biliyorum. Bir mezhepsiz gibi ve hatta hadis inkarcısı gibi okuyup Kur'an'ı Yalnızca okuyup Kur'an'ı Yalnızca Kur'an'ı okuyup İyileşmek istiyorum. İnsanların görüşlerinden uzak, Yalnızca o hidayet kitabını okumak istiyorum. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki