Şimdi Ara

Gideceğim üniversitelerde KYK yurdu yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite tercihi vereceğim ama gideceğim bölüm her şehirde yok ve olanlarda da KYK yurdu yok hepsi özel yurt ayrıca ailemden para almayacağım baştan söyleyeyim ki almak istesem de maddi durumlar iyi değil. Sizce ne yapmalıyım aklıma bir tek KYK dan öğrenim kredisi alıp o parayı özel yurda vermek geldi sizce de mantıklı mı?

• Kyk kredisi özel yurt ücretine yetmez + ne yiyip ne içeceksin ay boyu?

• üsttekine +1

ikinci öğretim okuyup çalışabilirsin gündüzleri ama iş bulmak da garanti değil

en uygunu inanıyorum ki birini bulup eve çıkmak. facebook grupları falan oluyor onlara katıl oradan whatsapp gruplarına katılmaya çalış duyur işte ev arkadaşı arıyorum diye. gerçi bunu yapabilmek için önce üniyi kazanman lazım ya da olası her üni için yapman lazım ve sonradan bir sıkıntı çıkarsa işin zor.

neyse durumn sıkıntılı kenks. yazın çalışıp para biriktirip üstünekredi koyabilirsin bu şekilde olabilir belki derdim ama 1 aya açılıyor bilmiyorum iş bulabilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

üsttekine +1

ikinci öğretim okuyup çalışabilirsin gündüzleri ama iş bulmak da garanti değil

en uygunu inanıyorum ki birini bulup eve çıkmak. facebook grupları falan oluyor onlara katıl oradan whatsapp gruplarına katılmaya çalış duyur işte ev arkadaşı arıyorum diye. gerçi bunu yapabilmek için önce üniyi kazanman lazım ya da olası her üni için yapman lazım ve sonradan bir sıkıntı çıkarsa işin zor.

neyse durumn sıkıntılı kenks. yazın çalışıp para biriktirip üstünekredi koyabilirsin bu şekilde olabilir belki derdim ama 1 aya açılıyor bilmiyorum iş bulabilir misin

onu ben de düşündüm ama ikinci öğretime paralı diyor istediğim bölüm :( eve çıkma konusunda ise fiyatlar çok yüksek olur bence onun yerine şöyle yapsam mı diyorum sıralaması benim sıralamamdan daha düşük yani diğer kyk yurdu olmayan ünilere göre kötü bi üni ama kyk yurdu var sırf bunun için ilk sıraya o üniversiteyi mi yazsam diğer türlü çook zor olacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: montesq

onu ben de düşündüm ama ikinci öğretime paralı diyor istediğim bölüm :( eve çıkma konusunda ise fiyatlar çok yüksek olur bence onun yerine şöyle yapsam mı diyorum sıralaması benim sıralamamdan daha düşük yani diğer kyk yurdu olmayan ünilere göre kötü bi üni ama kyk yurdu var sırf bunun için ilk sıraya o üniversiteyi mi yazsam diğer türlü çook zor olacak gibi

Alıntıları Göster

puanın ve okumak istediğin bölüm ne

edit: ayrıca kyk yurdu illa çıkacak diye bir şey de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 18 Ağustos 2021; 16:40:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK yurt çıkma şansı ve KTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.