Şimdi Ara

Gideceğim deyip iptal ettirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

31 Mayıs'a kadar başvurup Ağustos'ta askere gitmeyi planlıyorum

Daha sonrasında aksi bir durum oldu atıyorum.. İptal etme şansım var mı ?

• Hiçbir kaynağım yok fakat bu başlıklarda gezerken bir kişinin yazdığı bir yazıyı hatırlıyorum. Diyordu ki eğer e-devletten birliğinizi öğrenmediyseniz erteleme ya da tecil etme şansınız olabiliyor gibi birşey yazmıştı. Umarım doğru hatırlıyorumdur ama en kısa hızlı çözüm en yakın asker alma şubeye gitmek en doğru bilgi orada
  • Ben yaptım bu işlemi erken sevk istemiştim başvururken ilk başta açıklanana kadar zamanın var falan dediler sonra başvurular bitmeden dediler onlarda ne yaptıklarını pek bilmiyorlar bir memur a diyorsa yan masadaki memur b diyor ben tekrar tecil ettirdim ama 50 kere gittim geldim uğraşmamak için son güne kadar yapmadılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer tecil hakkın varsa yerin açıklandıktan sonra da erteleyebilirsin sevk belgeni almadığın sürece. Kesin bilgidir.
  • denizb13 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bakaya kaldim yerim falanda belli oldu ama sevk kagidi falan almadim hic gitmedim. Aradan 1 sene gecti bende bu sirada acik ögretim 2. Universiteye basvurdum ve okula basladim. Derken il disina cikmam gerekti ve tecil icin ogrenci belgesi vs goturdum sizin icin yapilacak hic bisey yok sadece saglik raporu alip vermeniz celp atlatmaniz gerekiyor dedi görevli. Ama bunu ne zaman nasil yaparim( Hangi gün almam gerek) bilemedim bilginiz var mi?

• GelÇukuçuku kullanıcısına yanıt
    Aile hekiminden sevk tarihlerini kapsayan sağlık raporu alman gerekiyor. Vakit kaybetmeden askerlik şubene danış kardeşim onlar seni yönlendirirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.