Şimdi Ara

Gıcık olduğunuz erkek isimleri? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
0
Favori
10.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bangstar

quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

quote:

Orjinalden alıntı: lastchaos

Tayyip ve ABDullaha sinir oluyorum..

Hadis: Resullullah (sav) buyurdular ki: "Peygamberlerin isimleriyle isimlenin. Allah'ın çok sevdiği isimler Abdullah, Abdurrahman'dır. En sadık olanları da Haris ve Hemmam isimleridir. En çirkinleri de Harb ve Mürre isimleridir." (Metin Ebu Davud'a aittir, Nesai'de muhtasar olarak kaydedilmiştir.

Buraya birşey yazıyorsak milleti kışkırtmadan birşeyler yazın.Bugün sen recep abdullah dersin diğer günde bir vatandaşda ben mustafa ismini kemal ismini vb... sevmiyorum der.Milleti kışkırtmayın.

utanmdan abdullah yazarken ABDullah yazıyosun.Abd arapçada kul demektir.Yani abdullah Allahın kulu anlamına gelir.

Aha mollaya bak ne var sevmiyorsa sevmiyordur.illa ismi anlamıyla mı düşünmek gerek kaba geliyordur.Hem burda çoğu kişi sevmedikleri ismin anlamını bilmiyor.Türkçe teleffuzu kendilerine kaba geldiği için yazıyor.

Saçmalama arkadaşım ABDullah ile Tayyip yazan arkadaş konuyu siyasete çekmeye çalışıyor.Mollalıkla ne alakası var.

• quote:

Orjinalden alıntı: deluhanlu

Osman-Mümtaz RAKMETIL

• En Sevdigim Ad Soyad - Cevat Prekazi hele spiker söyleyince daha bir hoş olur ,, sevmedigim ise dolu simdi aklıma gelmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SESAME

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

quote:

Orjinalden alıntı: lastchaos

Tayyip ve ABDullaha sinir oluyorum..

Hadis: Resullullah (sav) buyurdular ki: "Peygamberlerin isimleriyle isimlenin. Allah'ın çok sevdiği isimler Abdullah, Abdurrahman'dır. En sadık olanları da Haris ve Hemmam isimleridir. En çirkinleri de Harb ve Mürre isimleridir." (Metin Ebu Davud'a aittir, Nesai'de muhtasar olarak kaydedilmiştir.

Buraya birşey yazıyorsak milleti kışkırtmadan birşeyler yazın.Bugün sen recep abdullah dersin diğer günde bir vatandaşda ben mustafa ismini kemal ismini vb... sevmiyorum der.Milleti kışkırtmayın.

utanmdan abdullah yazarken ABDullah yazıyosun.Abd arapçada kul demektir.Yani abdullah Allahın kulu anlamına gelir.

Aha mollaya bak ne var sevmiyorsa sevmiyordur.illa ismi anlamıyla mı düşünmek gerek kaba geliyordur.Hem burda çoğu kişi sevmedikleri ismin anlamını bilmiyor.Türkçe teleffuzu kendilerine kaba geldiği için yazıyor.

Saçmalama arkadaşım ABDullah ile Tayyip yazan arkadaş konuyu siyasete çekmeye çalışıyor.Mollalıkla ne alakası var.

Vay be mollalık haa

Tipik bir baykal örneği.islam girince işin içine mollalık oluyo.Vaybe siyasetide alet ettinizya

• Ben ondan değil o hadisleri yazan arkadaştan bahsediyorum.
  • quote:

Ben ondan değil o hadisleri yazan arkadaştan bahsediyorum.

evet seni dinliyorum.Siyaset alet etmeye ne gerek var
  • Ben hiçbir siyasi partiyi savunmuyorum ama sen bakıyorumda hemen savundun başbakanla cumhurbaşkanını.Ayrıca buraya yazılan isimlere yorum yapan var mı bak senden başka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoboRoach

Taha diye isim mi olur ?

TAHA : Kuran'da bir sure adı.
  • Benim bildiğim Talha var isim olarak.Ama samet bile isim olarak konuluyor o açıdan bakılırsa birsürü kişide koyuyor çocuğuna.
  • quote:

Ben hiçbir siyasi partiyi savunmuyorum ama sen bakıyorumda hemen savundun başbakanla cumhurbaşkanını.Ayrıca buraya yazılan isimlere yorum yapan var mı bak senden başka.

Ben yukarda yazımda başbakan ve cumhurbaşkanını savunmadım.Yukarda göster savunmamı göstermeyen nağmerttir müfteridir.

Ben milletin çoluk çocuk yazısına kızarım.Çünkü benim ismimde Abdullah.

Yukarda bir dengesiz vatandaşımız.ABDullah yazıyo(ABD).utanmadan ben bu isimlerden sinir oluyorum diyor.Abd arapçada kul demektir.Abdullah allahın kulu anlamöına gelir.
    Bende doğal olarak Hadisi şerifi koydum.Utanasın diye.Ama ne oldu sen Sazan balığı gibi konunun içine atladın.Siyasi egonu tatmin etmen için.Evet tekrar yazıyorum benim ismimde ABDULLAH

Örnek verdim siz bugün abdullah recep yazarsınız.biraz sonra bir vatandaş çıkar Mustafa kemal yazar

Şimdi soruyorum SİYASETİ BENMİ ALET ETTİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 3 Kasım 2008; 23:17:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

yağız

Soyadımı rahat bırak.

• ahmet,mehmet,ali,celal,hüseyin,hasan,muhammed,abdullah,nurullah,ayetullah,adem,recep,necmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlus16 -- 3 Kasım 2008; 23:20:20 >
  • Burası ismini savunma yeri değil ismini beğenmeyen beğenmez o onun bileceği iş her kesin güna kendi boynuna düzeni bozmasaydın sende açılan konuya uysaydın.Ayrıca burası siyasi platform değil benimde siyasetle işim olmaz zaten.Her yere ısrarla kirli siyaseti o irdelenmiş siyaseti karıştırmasan olmaz değil mi?
  • begenmeyen begenmez kardeşim ya ne dakkada bir ayet dayıyorsunuz foruma
  • Mevlüt, Bayram, Yakup, Fuat, Ercüment
  • quote:

Burası ismini savunma yeri değil ismini beğenmeyen beğenmez o onun bileceği iş her kesin güna kendi boynuna düzeni bozmasaydın sende açılan konuya uysaydın.Ayrıca burası siyasi platform değil benimde siyasetle işim olmaz zaten.Her yere ısrarla kirli siyaseti o irdelenmiş siyaseti karıştırmasan olmaz değil mi?

konunu içinde bak yazılarıma.SİYASETMİ ALET ETTİM
    ispatlamayan nağmerttir Müfteridir.(Ne anlama geldiğini iyi bilirsin.)
  • Recep, Abdullah, Şaban ve Fatih gibi tüm arapça isimleri sevmiyorum. İmkanım olsa şimdi değiştirirdim kendi adımı. Çocuğum olursa Teoman, Efe, Günkut Timuçin gibi Türkçe isimler koyacağım.
  • al işte kanıt senin mesajının içinde buda var

Sadece kendi ismini savunsan yine iyimiş.Milleti kışkırtmayın demende art niyetli düşünülürse tehditmiş gibi algılanabilir.
  • Tayyip , Berkay , Tunç , Orçun , Burak , Aydın , Bekir , Çağlar.

Bu kadar aklıma gelince edit lerim
  • arapçaya hayır

mustafa dahil hiç bir arap ismini sevmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.