Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için
GF4GMCH4Y3 Ayrıca MH ile görüştüm. Önceden onaylı 12 referansı indirime dahil ettiklerini artık fatura sıfırlanana kadar referans indirimi yapılacağı iletildi.
|
Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (75. sayfa)

-
-
-
GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için aşağıda paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz.
Bu kodu kimler kullanmadıki;
İngiltere kralı rahmetli başkan Kennedy, Taçsız kral Pele, Beckenbauer, Kaleci Maier, Nadia Comaneci, Brigitte Bardot, Fenerbahçeli Cemil, Hepsi şöhretlerini bu Gıbırnet referans koduna borçlular
- Referans Kodu: GH7GN4MDI3
Kodlama ( Giresun - Hatay - 7 - Giresun - Niğde - 4 - Mersin - Denizli - Iğdır - 3 )
-
Gıbırnette 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim almak için abonelik başlatırken GBAGL3R5B8 kodunu girebilirsiniz. 1 yıldan fazladır kullanıyorum ve memnunum.
-
HERKESE MERHABA ÖĞRENCİYİM SELAMLAR
Kodum: GDOGJVR1XG
Tarifem: 100mbps fiber
İsim: İsmail Samet Yiğit
[KODUMLA BAŞVURARAK 12 AY BOYUNCA 20₺ İNDİRİM KULLANIMINA HAK KAZANIRSINIZ]
KODUMLA BAŞVURU YAPAN DOSTLARIMA ABİLERİME ÇOK TEŞEKKÜRLER :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar gigaspeed zammi sonrasi bugun geçiş için basvurdum.isteyen kullansin
GJSGNOZ1QE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
GHLGN8K5RW
Referans Kodum.
Ben de buradaki bir arkadaşın kodunu kullanarak üye oldum. Benim kodumu kullanırsanız sevinirim.
Hem de aylık 20 tl indirim kazanmış olursunuz.
1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. Paket/fiber/vdsl farketmiyor.
GDXGMBW9ZY
Öğrenciyiz arkadaşlarla kalıyoruz, gayet memnunuz. faturaları düzenli ödüyoruz.
Referans kodumuzu kullanırsanız minnettar oluruz. 12 ay boyunca her ay 20 TL faturanızdan düşer.
Referans numaram: GFFGJH1SJV
-
-
Malum internet fiyatlari uçtu gitti. Gıbırnet referansla abone olanlara 20 TL aylık indirim yapıyor. Toplamda yıllık 240 TL İndirim almak isteyen olursa referans kodum: GI6GMR63AR
Edevletten onay vererek ayni gün geçiş yapabilirsiniz.
https://gibir.net.tr/
GI6GMR63AR
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gıbırnete geçişte 12 ay boyunca 20 tl toplamda 240 tl indirimden faydalanmak istiyorsan referansımı kullan.faturalarim düzenli zamanında ödenmektedir.
Referans kodum:
GDYGJH6H9I
Aynı gün içerisinde geçiş yapılıyor. Herşey çok hızlı gerçekleşiyor.
Aylık 20 TL fatura indirimi olsun istiyorsan.
Referans bilgilerim. GFNGMS7Z7X
Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için
GÜNCEL AKTİF REFERANS İNDİRİM KODU
GF4GMCH4Y3
Ayrıca MH ile görüştüm. Önceden onaylı 12 referansı indirime dahil ettiklerini artık fatura sıfırlanana kadar referans indirimi yapılacağı iletildi.
Üstelik Haziran ayında üye olanlara ilk 3 ay kadar sabit fiyat garantisi ile
-
GıbırNet Yeni ve Geçiş Yapan Abonelere İlk 12 ay 20 TL Fatura İndirimi
Referans Kodu: GJNGNO0D0B
Kodlama ( Giresun - Japonya - Niğde - Giresun - Niğde - Ordu - 0 [sıfır] - Denizli - 0 [sıfır] - Bursa )
Bu kodu kullanarak GıbırNet abonesi olduğunda, her iki taraf da 12 ay boyunca indirim hakkı kazanır.
Not: Başvuru sırasında yukarıdaki kodu müşteri temsilcisine verdiğinizde veya websitesindeki başvuru formunda kampanya kodu yazan bölümüne girerk başvuru yaptığınızda, kampanya ya dahil edileceksiniz.
Başka Firmadan Geçişlerde, başvuru formunu doldurduktan sonra;
- Kimliğinizin ön ve arka yüzüne ait fotoyu uygulamaya yüklemek,
- E-devletten geçiş için onay vermek
- Ve son adım olarak da GıbırNet ten gelen aramaya sesli onay vermek gerekiyor.
-
GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için aşağıda paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz.
Bu kodu kimler kullanmadıki;
İngiltere kralı rahmetli başkan Kennedy, Taçsız kral Pele, Beckenbauer, Kaleci Maier, Nadia Comaneci, Brigitte Bardot, Fenerbahçeli Cemil, Hepsi şöhretlerini bu Gıbırnet referans koduna borçlular
- Referans Kodu: GH7GN4MDI3
Kodlama ( Giresun - Hatay - 7 - Giresun - Niğde - 4 - Mersin - Denizli - Iğdır - 3 )
-
Gıbırnette 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim almak için abonelik başlatırken GBAGL3R5B8 kodunu girebilirsiniz. 1 yıldan fazladır kullanıyorum ve memnunum.
-
1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. Paket/fiber/vdsl farketmiyor.
GDXGMBW9ZY
Kullandım hocam hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X