GIBIRNet’e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kodu paylaşıyorum. Referans Kodu: GFUGLZUNAB ‐--‐-----------‐----‐----------------------------------------------- GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. - Referans Kodu: GIOGJVZFA3 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (66. sayfa)
-
-
-
Gıbırnete geçişte 12 ay boyunca 20 tl toplamda 240 tl indirimden faydalanmak istiyorsan referansımı kullan.faturalarim düzenli zamanında ödenmektedir.
Referans kodum:
GDYGJH6H9I
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gıbırnette 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim almak için abonelik başlatırken GBAGL3R5B8 kodunu girebilirsiniz. 1 yıldan fazladır kullanıyorum ve memnunum.
-
Malum internet fiyatlari uçtu gitti. Gıbırnet referansla abone olanlara 20 TL aylık indirim yapıyor. Toplamda yıllık 240 TL İndirim almak isteyen olursa referans kodum: GI6GMR63AR
Edevletten onay vererek ayni gün geçiş yapabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
-
Gıbırnete geçişte 12 ay boyunca 20 tl toplamda 240 tl indirimden faydalanmak istiyorsan referansımı kullan.faturalarim düzenli zamanında ödenmektedir.
Referans kodum:
GDYGJH6H9I
Malum internet fiyatlari uçtu gitti. Gıbırnet referansla abone olanlara 20 TL aylık indirim yapıyor. Toplamda yıllık 240 TL İndirim almak isteyen olursa referans kodum: GI6GMR63AR
-
🎁 Bu referans kodunu kullan: GE7GMI03O1
12 ay boyunca her ay 20 TL indirim kazanıyorsun. Hem sen, hem ben kazanıyoruz!
Başvuru için:
📝 Kodu başvuruda mutlaka gir: GE7GMI03O1
Geçiş kolay, destek hızlı, fiyat avantajlı. Tavsiye ederim 💡
-
Gıbırnette 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim almak için abonelik başlatırken GBAGL3R5B8 kodunu girebilirsiniz. 1 yıldan fazladır kullanıyorum ve memnunum.
-
Öğrenciyiz arkadaşlarla kalıyoruz, gayet memnunuz. faturaları düzenli ödüyoruz.
Referans linkimizi veya kodumuzu kullanırsanız memnun oluruz. 12 ay boyunca her ay 20 TL faturanızdan düşer.
Referans numaram: GFFGJH1SJV
-
GIBIRNet’e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kodu paylaşıyorum.
Referans Kodu: GFUGLZUNAB
‐--‐-----------‐----‐-----------------------------------------------
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -
Referans Kodu: GIOGJVZFA3
Referans kodum:
GDYGJH6H9I
Turknet pahalı gelmeye başladi tavsiye edermisiniz geçiş yapalimi buna ?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X