< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtekin -- 11 Ekim 2025; 22:43:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtekin -- 11 Ekim 2025; 22:43:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
GJMGN5PNYY EKİM ayı Avantajlı GIBIRNet Abonelik Başlatma Diğer operatörlerden geçiş yapacak abonelerden kurulum ve aktivasyon ücreti alınmamaktadır. Davet ettiğin arkadaşınla birlikte 12 ay boyunca aylık 40 TL indirimli internet kullanmanın keyfini çıkar. Toplamda 480TL 1 referansdan, sende refansını paylaş her referans faturandan düşsün. örneğin 5 referans ile 200TL faturan düşük gelsin. 10 referans ile her faturandan 400TL , 12 referans ile 480TL her faturandan 1 yıl boyunca hemde. GIBIRNET arkadaş ✅ REFERANS ✅ kodum : GJMGN5PNYY ![]() GJMGN5PNYY - GIBIRNET arkadaş ✅ REFERANS ✅ kodum 🎯️️ Neden GIBIRNet'e Abone Olmalısınız? : GIBIRNet, Türkiye'de hızlı ve uygun fiyatlı internet hizmeti sunan bir internet hizmeti sağlayıcısıdır. ✅ Hızlı İnternet : Hızlı internet ile videoları sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz. ✅ Taahhüt Yok : Taahhüt olmadan internet hizmeti alabilirsiniz. GIBIRNET: Eylül 2019'dan beri GIBIRNET İletişim Hizmetleri tarafından yürütülen tüm hizmetler Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Tarafından denetlenmektedir. Alt Yapı İşletmeciliği ve İnternet Servis Sağlayıcılığı ile Yetkilendirilmiş Lisanslı firmadır. Yerleşik operatör ile yapmış olduğumuz ortak alt yapı kullanım sözleşmesi ile yurt çapında internet Servis Sağlayıcı ve Alt yapı hizmeti vermekteyiz. 0 850 550 0332 0 549 427 20 10 (WhatsApp) 0 332 606 0 332 (Ücretsiz İletişim Hattı) 0 332 606 0 333 (Ücretsiz Callback Hattı) ✍Nasıl Abone Olabilirim? ✅Sadece 5 basit adımda internet aboneliğinizi tamamlayın ✍ Yeni Abonelik Başvurusu
✍ Mevcut internet hizmetimi GIBIRNet'e nasıl geçirebilirim?
GIBIRNet Yüksek Hızlı Fiber İnternet Paketleri seçenlere Temmuz 2026'ya kadar sabit fiyat ( G-Net Ultra 200 - 500 -1000 Mphs ) Fiber altyapı ile maksimum hızda, sınırsız ve taahhütsüz yüksek hızlı internet. Ayrıca arada sırada yeni gelene mahsus ve şimdiki üyelere mahsus kampanyalar oluyor. Bir ÖRNEK : 10 Ay Öde, 12 Ay Kullan! - Peşin ödeme avantajı ile 2 ay ücretsiz internetin keyfini çıkarın ve tasarruf edin. Kampanyadan 1-31 Ekim 2025 tarihleri arasında başvuru yapan bireysel aboneler yararlanabilir. Kampanyadan faydalanan müşterilere ilk 3 fatura dönemi boyunca 480,00 TL sabit fiyat garantisi sunulmaktadır. GJMGN5PNYY - GIBIRNET arkadaş ✅ REFERANS ✅ kodum GIBIRNet Abonelik Başlatma ve Geçiş Formu - GIBIRNet | İnternet https://gibir.net.tr/gibirnete-gecis-internet-aboneligiGJMGN5PNYY < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 11 Ekim 2025; 22:48:48 > |
|
A.Einstein der ki “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden . .. ... |
|
Referans Kodu: GE9GM668IH GIBIRNette Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı alıyorum. Zamanımın büyük bir kısmını internet başında geçiriyorum ve genel olarak memnunum. E-Devlet' ten kolayca geçiş sağlanıyor ve burada adım adım anlatılıyor. Başvurunuzu yaptıktan sonra e-Devlet üzerinden başvurunuzu güvenli ve hızlı bir şekilde onaylayabileceğinizi biliyor muydunuz?
Sözleşme için yazıcıdan kağıt çıkarmaya, kağıtları imzaladıktan sonra kargo ile göndermeye, abonelik işlemlerinin tamamlanmasını günlerce beklemeye son!
İnternet başvuruzu onaylanmak için e-Devlet kapısını (https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi?hizmet=Ekrani) kullanarak dakikalar içinde doğrulamanızı yapın ve ışık hızında internetin keyfini çıkarmaya başlayın.
Altyapının ne kadar hız desteği sağladığını bilmiyor musun? Hemen https://gibir.net.tr/gibirnet-alt-yap... sayfasından altyapını sorgulayarak kullanabileceğin internetin maksimum hızını öğren!
00:00 Dakikalar içinde abonelik sürecini tamamla!
00:08 Başvuru ekranındaki e-Devlet butonuna tıklayın
00:16 İnternet bankacılığı yöntemiyle kimliğinizi doğrulayın
00:32 "Haberleşme" ve "GIBIRNet" seçimlerini yapın
00:45 Yeni abonelik başvurunuz için "Onayla" tuşuna basın
00:52 Belgeleri ve bilgileri doğrulayın
01:02 GIBIRNetli olmanın keyfini çıkarın
İnternetinle ilgili eğlenceli içerikleri bulabileceğin ve bizimle iletişime geçebileceğin sosyal medya hesaplarımıza aşağıdan ulaşabilirsin.
Instagram: https://www.instagram.com/gibirnet
Facebook: https://www.facebook.com/gibirnet
Twitter: https://twitter.com/gibirnet
Mobil Uygulama: https://gibir.net.tr/mobil-app
Daha fazla bilgi istersen internet sitemizi ziyaret edebilir, anlık olarak sana özel temsilcinle görüşebilirsin https://gibir.net.tr https://www.youtube.com/watch?v=qSU1XuGjhF8Bu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl boyunca her ay 40 TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler. Referans Kodu: GE9GM668IH |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 13 Ekim 2025; 12:29:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
A.Einstein der ki “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden . .. ... |
|
Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 480 TL yani her ay 40 TL indirim kazanmak için. YENİ ABONE DEĞİLİM 11 AYDIR KULLANIYORUM. FATURALAR DÜZENLİ ÖDENMEKTEDİR.
GF4GMCH4Y3 Ayrıca MH ile görüştüm. Önceden onaylı 12 referansı indirime dahil ettiklerini artık fatura sıfırlanana kadar referans indirimi yapılacağı iletildi.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtekin -- 15 Ekim 2025; 19:47:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
GJMGN5PNYY EKİM ayı Avantajlı GIBIRNet Abonelik Başlatma Diğer operatörlerden geçiş yapacak abonelerden kurulum ve aktivasyon ücreti alınmamaktadır. Davet ettiğin arkadaşınla birlikte 12 ay boyunca aylık 40 TL indirimli internet kullanmanın keyfini çıkar. Toplamda 480TL 1 referansdan, sende refansını paylaş her referans faturandan düşsün. örneğin 5 referans ile 200TL faturan düşük gelsin. 10 referans ile her faturandan 400TL , 12 referans ile 480TL her faturandan 1 yıl boyunca hemde. GIBIRNET arkadaş ✅ REFERANS ✅ kodum : GJMGN5PNYY ![]() GJMGN5PNYY - GIBIRNET arkadaş ✅ REFERANS ✅ kodum 🎯️️ Neden GIBIRNet'e Abone Olmalısınız? : GIBIRNet, Türkiye'de hızlı ve uygun fiyatlı internet hizmeti sunan bir internet hizmeti sağlayıcısıdır. ✅ Hızlı İnternet : Hızlı internet ile videoları sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz. ✅ Taahhüt Yok : Taahhüt olmadan internet hizmeti alabilirsiniz. GIBIRNET: Eylül 2019'dan beri GIBIRNET İletişim Hizmetleri tarafından yürütülen tüm hizmetler Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Tarafından denetlenmektedir. Alt Yapı İşletmeciliği ve İnternet Servis Sağlayıcılığı ile Yetkilendirilmiş Lisanslı firmadır. Yerleşik operatör ile yapmış olduğumuz ortak alt yapı kullanım sözleşmesi ile yurt çapında internet Servis Sağlayıcı ve Alt yapı hizmeti vermekteyiz. 0 850 550 0332 0 549 427 20 10 (WhatsApp) 0 332 606 0 332 (Ücretsiz İletişim Hattı) 0 332 606 0 333 (Ücretsiz Callback Hattı) ✍Nasıl Abone Olabilirim? ✅Sadece 5 basit adımda internet aboneliğinizi tamamlayın ✍ Yeni Abonelik Başvurusu
✍ Mevcut internet hizmetimi GIBIRNet'e nasıl geçirebilirim?
GIBIRNet Yüksek Hızlı Fiber İnternet Paketleri seçenlere Temmuz 2026'ya kadar sabit fiyat ( G-Net Ultra 200 - 500 -1000 Mphs ) Fiber altyapı ile maksimum hızda, sınırsız ve taahhütsüz yüksek hızlı internet. Ayrıca arada sırada yeni gelene mahsus ve şimdiki üyelere mahsus kampanyalar oluyor. Bir ÖRNEK : 10 Ay Öde, 12 Ay Kullan! - Peşin ödeme avantajı ile 2 ay ücretsiz internetin keyfini çıkarın ve tasarruf edin. Kampanyadan 1-31 Ekim 2025 tarihleri arasında başvuru yapan bireysel aboneler yararlanabilir. Kampanyadan faydalanan müşterilere ilk 3 fatura dönemi boyunca 480,00 TL sabit fiyat garantisi sunulmaktadır. GJMGN5PNYY - GIBIRNET arkadaş ✅ REFERANS ✅ kodum GIBIRNet Abonelik Başlatma ve Geçiş Formu - GIBIRNet | İnternet https://gibir.net.tr/gibirnete-gecis-internet-aboneligi |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|