Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.510
Cevap
149
Favori
683.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sen gene uyanık davranmışsın, MH direkt aramışsın. Ben ilk zamanlarda mobilden , siteden , chatrobotundan vs soruyordum. Acaip garip çelişkili tutarsız işe yaramaz cevaplar alıyordum GIBIRNET 'den. Sonra MH aramayı akıl ettim ! o zaman daha tutarlı en azından cevap alabildim. ComNet'deydi sanırım bölgesel arıza olunca kayıt açma bölümünde hemen uyarı çıkıyordu. GıbırNet mobilde var sanırım bir yerlerde konrtrol etme ama ben FibeNet'e zorunlu geçiş yaptırtılınca o kısım çalışmaz oldu.

Ayrıca ben TürkTelekom'a ancak eğer sokakta mahallede rastlar isem saha elemanlarına soruyorum onlar hemen bir yerlere bakıp yada sorup cevap veriyor. Şu TürkTelekom omurgasından/altyapısından kurtulamadıkça ha ADSL/VDSL ha FİBER kullandım birşey değişmiyor.

Yani bizim buraya GİGAFİBER TürkNet FİBER gelirse en azından 1000mphs ye makul bir ücret öderim.

Yada Elon Musk Tesla yı Türklerin standart arabası haline getirmesi gibi Ukranya da uydu internet projesini devreye alacaklarmış belki bize de düşer nimetrleniriz uygun olur ise.

kafada 40 tilki , ayakları kuyrukları birbirine çarpmasın derdindeyiz. Hep ekonomik sıkıntılar sebebli herşeyin ucuzuna alıştırıldık. Kalite den ziyade ucuz arayışlarındayız.

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef ne yapsak boş.. birinden geçiyoruz diğeride aynı ,niye çünkü isim aynı Turk Telekom..bunun tekeli bitmedikçe hiçbir şey değişmez..saat gece 11 de gelirmiş internet.. yuh artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

tam anlayamadım mevcut aboneler için fiyat değiştimi yani duyuru tarihi olarak 30 haziran diyor, fiyat güncellemesi olarak 1 temmuzdan itibaren diyor

SMS geldi birkaç saat önce, bende linke baktım, burada paylaştım. Aklına takılan ne var ise MH arayıp öğrenebilirsin. Burayada detayları yazarsın

Gıbırnet (Ana Konu)

GIBIRNet

+90 850 550 0332

+90 549 427 20 10 (WhatsApp)

+90 332 606 0 332 (Ücretsiz İletişim Hattı)

+90 332 606 0 333 (Ücretsiz Callback Hattı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 15 Temmuz 2025; 0:35:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...
  • İnternet Fiyat Güncellemesi 30/06/2025

Değerli abonelerimiz, 30 Haziran 2025 tarihinden önce yapılan ve sabit fiyat kampanya süresi dolan taahhütsüz internet paketlerinde 1 Temmuz 2025 tarihinden itibaren fiyat güncellemesi yapılacaktır.

Paket Hızı - TarifeFiyat

35 Mbps 430 TL

100 Mbps 480 TL

200 Mbps 700 TL

500 Mbps 900 TL

1000 Mbps 1100 TL

Esnaf 430 TL

Engelsiz 430 TL

HGW (Fiber Modem) Kira 70 TL

Sabit IP 100 TL

Port Dondurma 230 TL

Özel Kampanya Bilgilendirmesi:

• Sabit fiyat kampanyasından faydalanan aboneler, kampanya süresi boyunca mevcut tarife fiyatlarından kullanmaya devam edecektir.
    • Peşin ödeme kampanyasından faydalanan aboneler, kampanya süresi boyunca mevcut tarife fiyatlarından kullanmaya devam edecektir.

İnternet Fiyat Güncellemesi 30/06/2025

Değerli abonelerimiz, 1 Temmuz 2025 tarihinden itibaren yeni aboneliklerde aşağıdaki fiyatlar geçerli olacaktır.

Paket Hızı – TarifeFiyat İlk 3 Ay

35 Mbps 530 TL 430 TL

100 Mbps 580 TL 480 TL

200 Mbps 700 TL

500 Mbps 900 TL

1000 Mbps 1100 TL

Esnaf 530 TL

Engelsiz 530 TL

HGW (Fiber Modem) Kira 70 TL

Sabit IP 100 TL

Aktivasyon 1300 TL

Port Dondurma 230 TL

Güncel tarife fiyatları 12 fatura dönemi boyunca geçerli olacaktır.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

ben 13 haziran da geçtim 320+50 tl lik fibere şimdi bana 3 ay böyle gelmeyecek mi artık 550 mi gelecek bu ay

Sabit fiyat kampanyasından faydalanan aboneler, kampanya süresi boyunca mevcut tarife fiyatlarından kullanmaya devam edecektir.

3 ay boyunca 370 gelecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Gıbırnet (Ana Konu)

gıbır gayet iyi yaw :) türknet te zam yapmış 700tl :) kendi altyapısı olan yere iyi tabi ama diğer türlü ÇOK!

GCC GJQ 264P

kodu KAYIT olurken/başvuru yaparken girmeyi/söylemeyi unutmayın ;)

#gibir #turktelekom #millenicom #turknet #superonline #ttnet #vodafone #turkcell #turksat

• xpugur kullanıcısına yanıt

TürkNet 'den zamanında fahişlik sebebli kitleler halinde kaçtık. TürkNet bana göre sizinde bahsettiğiniz üzere GİGAFİBER altyapısı var ise fiyat performans olarak mantıklı.

Haa zam öncesi şimdi 12 ay alan için genede alternatifler arasına alınır ama.

burada 1 yıllık sabitlemekten bahsediyor.

KEŞKE GIBIRNET 'de bu şekilde müşteri lehine avantaj sağlasa. mesala ağaşıda linkini verdiğim haberde son satırdaki detay müşteri lehine güzellik

Gıbırnet (Ana Konu)
    Gıbırnet (Ana Konu)donanımhaber
    TurkNet internet fiyatlarına zam yaptı: Aylık ücret 699 TL oldu
    https://www.donanimhaber.com/turknet-internet-fiyatlarinda-aritsa-gitti-iste-yeni-fiyat--193968

Yeni fiyat politikası, TurkNet’in uzun süredir uyguladığı tek fiyat anlayışını koruyor. Yani altyapının desteklediği en yüksek hızlara sahip kullanıcılar da dahil olmak üzere, tüm aboneler aynı ücret tarifesine tabi olacak. GigaFiber gibi yüksek hızlı altyapılar kullanan müşteriler de bu kapsamda yer alıyor.

Zamdan etkilenmemek mümkün

TurkNet, fiyat artışından etkilenmek istemeyen kullanıcılar için 12 aylık peşin ödeme kampanyasını da uzattı. Şirketin açıklamasına göre, 10 Ağustos 2025’e kadar 12 aylık peşin ödeme yapan kullanıcılar, abonelik ücretini bir yıl boyunca 499,90 TL olarak sabitleyebilecek. Bu ödeme, tek çekim olarak yapılabileceği gibi, bankaların sunduğu 6 aya varan taksit imkanıyla da gerçekleştirilebilecek. 12 aylık peşin ödeme yapılsa bile TurkNet, kullanıcıların dilediği zaman aboneliklerini iptal edebileceklerini ve kullanılmayan aylar için para iadesi alabileceklerini belirtiyor.

.
    ..
    ...

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Bu tekeli ancak özel şirketler bitirebilir ama onların da bir halt yaptığı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

mevcut musterı 480+70 tl olarak fiber 100 u kullanacak 550 tl ye

gıbır 100 fiber aylık mevcut musterıye 550 tl modem dahıl pekin ödeyince 540 a gelıyor aylık 10 tl için kım 1 sene peşin öder ki 480 tl ye gelse o zaman peşin ödemeye değer

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.