Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.455
Cevap
152
Favori
669.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • airties bazen ölçemiyor hat zayıflamasnı
  • QUINRY kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygar87 -- 4 Temmuz 2020; 20:35:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Ben halen Netgalaksi'deyim,Gıbırnet 10 temmuz'dan sonra taşımaya başlayacak.Gıbırnet'in sitesinde 35 mbps/3 ve 100 mbps/4 görünüyordu dün uploadlar o nedenle neden düşürdünüz diye sordum.Şimdi baktım tekrar düzeltmişler uploadları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esteziz E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Mayıs 2021 Ayına kadar sabit fiyat sözümüz var.

iyi günler dileriz.
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Dün böyleydi:

Gıbırnet (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recebim59 -- 4 Temmuz 2020; 22:0:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recebim59 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Websitemizde 1 Yıllık HTML cache ve cloudflare cache olduğu için bazen bu tarz sorunlarla karşılaşabiliyoruz, hatları almış olduğunuz pakette sınır yoksa alt yapınızın desteklediği kadar tam hızı alabilirsiniz hem download hem upload için :)

iyi günler dileriz.
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Sayın Gıbırnet doğrudan fiber için 35 mbit olan paket 70+10 TL Modem ücretiyle beraber 80 TL oluyor. Bu paketi 35 mbit yerine 50 mbit olarak sunma şansınız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 4 Temmuz 2020; 23:39:33 >
  • Merhaba sayın Gıbırnet ben netgalaksiden geçiş yapmayı düşünüyorum da sorunlarımı cevaplarsanız sevinirim.
    1-) Şu an kullandığım firmadan geçiş yaparsam herhangi bir aktivasyon ücreti, taşıma ücreti vs istiyor musunuz? Memnun kalmazsak 1 ay sonra aboneliği iptal edersek ceza var mı?
    2-) Geçişlerde önceki firmanın cezasının bir kısmını ödediğiniz yazıyor. Firma benden ceza istemiyor ama 96 lira aktivasyon ücreti istiyor. Bunu firmanız karşılıyor mu?
    3-) Çok sık internetim kesiliyor. Firmanızda da bu sorun devam ederse evime ücretsiz ekip yolluyor musunuz?
    4-) Sanırım mahallemde port sıkıntısı var. Şu anda 35 mbps alabiliyorum size geçersem port sıkıntım olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arseyus kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Fikrinizi not alıp ilgili birime ileteceğim fakat 50Mbps paketin çıkması durumunda bu paketin ücreti aslında şuanki 100Mbps paket ücretiyle aynı olması gerekir, maliyetleri açısından bize bu şekilde yansıyor sebebi ise 100Mbps paketi uygun tutarak abonelerimize sorunsuz, avrupa standartlarında bir deneyim yaşatmak.

iyi günler dileriz :)
  • eduyardo E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

1- Herhangi bir aktivasyon, kurulum, cayma bedelimiz yok, hizmetimize güvendiğimiz için bu şekilde bir politika izliyoruz.
    2- Şuan için böyle bir ödeme yapmıyoruz.
    3- Sorunun ne kaynaklı olduğunu düşünüyorsunuz ? TT ve Ankastreden sonrası şeklinde 2'ye ayırmamız gerekiyor çünkü.
    4- Geçişlerde mevcut portunuzu kullanmaya devam ediyorsunuz, adresinizi iletirseniz daha net bilgi verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GIBIRNET

Merhabalar,

1- Herhangi bir aktivasyon, kurulum, cayma bedelimiz yok, hizmetimize güvendiğimiz için bu şekilde bir politika izliyoruz.
    2- Şuan için böyle bir ödeme yapmıyoruz.
    3- Sorunun ne kaynaklı olduğunu düşünüyorsunuz ? TT ve Ankastreden sonrası şeklinde 2'ye ayırmamız gerekiyor çünkü.
    4- Geçişlerde mevcut portunuzu kullanmaya devam ediyorsunuz, adresinizi iletirseniz daha net bilgi verebilirim.

Bence sorun şirket kaynaklı yeri geliyor bir hafta kesintisiz kullanıyorum yeri geliyor 2 saatte bir gidiyor. Ama dsl kablom telefon kablosu, iss bana cat6 kullanmazsanız kesilmesi normal diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eduyardo E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Kontrol edebilmemiz için adresinizi özelden paylaşabilir misiniz ?
  • Merhabalar ,

Netspeed fiyatlarına zam yaptığı için gibirnet'e geçişi düşünüyorum. Şuan zamlı hali ile modem kira ücreti dahil 35mbit fiber sınırsız 89tl ödüyorum.

Gibirnet'e geçersem 100mbit için 85tl + 9tl modem ücreti mi ödeyeceğim ? (web sitenizde yeterli bilgiyi bulamadım)
    Halihazırdaki modemi netspeed'e iade edeceğim. Sizden geçiş süreci nasıl gerçekleşiyor ?
    Sorunsuz 100mbit alabilir miyim ?
    Kurulum ücreti vs var mı direk geçiş yapınca 85tl artı modem kirası gibi mi kullanacağım ?
  • Valla ben böyle bir şey görmedim, hattımla ilgili kontrolleri yaptılar, bodrumdaki kabinin tip'ine kadar bilgiyle geri dönüldü, oyunlarla ve internetle ilgili sorduğum bütün sorulara hem kısa sürelerde hemde teknik yeterlilik, bilgili ve insancıl yaklaşımlarla cevap verildi. Onlardan kaynaklanmadığı halde bahsettiğim sorunları hem kontrol ettiler hemde çok mantıklı tespitlerde bulundular. Sorunumu anlatmak için yırtınmam gerekmedi (Kusura bakmayın biraz sokak ağzı oldu ama forumdaki diğer ISS yetkilileriyle hepimiz bunu yaşadık) Umarım onlar da imrenirler bu firmanın çalışanlarına.

Ben bu forumdaki GIBIRNET firma yetkilisinden çok memnun kaldım, mutlaka geçiyorum size 10 Temmuz'dan sonra görüşmek üzere. Yolunuz açık olsun.
  • yaşadığınız il ilçe neresi hocam bende türknetten geçmek istiyorum sizin ki gibi hızlı bi geçiş için ne yapmalıyım sırası ile yazarmısınız türknete bi dilekce faxlayacagızmı
  • Hakko_76 H kullanıcısına yanıt
    Ben Aksaray/merkez deyim hocam. Geçiş için churn evragini doldurup birde kimlikle beraber whatsap numaraları üzerinden atıyorsunuz bu kadar. Ben 5 saat içerisinde geçiş yaptım çok hızlıydı. Baska hicbirseye gerek yok. İletişime geçin whatsap üzerinden hemen dönüş sağlıyorlar. Sizin hicbirseyle ugrasmaniza gerek yok onlar sizin adınıza hallediyor fax a gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • izuner İ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Fiber altyapı kullanarak almış olduğunuz modemi iade etmenize gerek yok, modemi kullanmaya devam edebilirsiniz.
    Fiber altyapıya sahip olmanız durumunda 100Mbps'e kadar bir altyapıyı ilk ay ücretsiz deneyerek kendiniz görebilirsiniz :)
    Geçiş süreci için abonelik sözleşmenizi ve Churn formunu tarafımıza iletmeniz yeterli olacaktır.
    Kurulum, aktivasyon ücretimiz yok, bahsetmiş olduğunuz şekilde fiber alt yapıda modem kirası 10 TL Türktelekoma ödenmek üzere fiber/gpon paketlerde 95 TL vergiler dahil ödemeniz yeterli olacaktır :)

iyi günler dileriz.
  • merhaba. öncelikle verdiginiz hizmetin ve yardimin daim olmasili dilerim. izmirde ikamet ediyorum, su an hali hazirda netspeed sirketinden adsl 12 mb hiz ile hizmet aliyorum ve evime 200 metre uzaklikta olan saha dolaplari su an degisti ve aktif olmasini bekliyoruz. aktif olmasini beklemeden size gecis yapmak ve aktif olduktan sonra en yüksek kapasitede olan paketinize gecmek istiyorum. 10 temmuzu beklememmi gerekiyor, upload hizlarini serbestmi biraktiniz yoksa 8 mb(gerci o bile büyük nimet 762 kb in yaninda) mi? netspeed den gecisler sanirim turknet yapa dan gecislerden daha kolay. cevabiniz icin simdiden tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdeger -- 5 Temmuz 2020; 15:4:43 >
  • 30 Dklığına test için PPP veriyormusunuz?
    Altyapıyı denemek için ?

@GIBIRNET
  • yavuzdeger Y kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Geçiş yaptıktan sonra istediğiniz zaman paketinizi değiştirebilirsiniz. Upload hızlarından herhangi bir limit koymuyoruz alt yapınızın desteklediği kadar hız alabilirsiniz. Geçiş konusundan sözleşmeniz tarafımıza ulaşınca karşı firma herhangi bir sorun çıkarmadığı takdirde 48 saat içerisinde geçişi yapmak zorunda.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.