Şimdi Ara

Gı-Joe Kobranın yükselişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar biliyorsunuzkı gı-joe nın 2.filmı vızyona gırmek üzere ben 2.filmi'nin sınemasına gıdıcektım fakat 1.yi izlemedım ve fılmın kapak resiminden bu fılmın harıka oldugunun fikrine vardım 1. filmi mükemmel ötesiydi 2. filminin sınemasına gıdicek olanlara siddetle tavsiye edıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: byalparslan

arkdaslar biliyorsunuzkı gı-joe nın 2.filmı vızyona gırmek üzere ben 2.filmi'nin sınemasına gıdıcektım fakat 1.yi izlemedım ve fılmın kapak resiminden bu fılmın harıka oldugunun fikrine vardım 1. filmi mükemmel ötesiydi 2. filminin sınemasına gıdicek olanlara siddetle tavsiye edıyorum

Film gosterime baya once girdi ha bide 2 ile 1.film arasinda baglanti yok.spoilere istersen
    Bak

Sadece amerikan baskani olayi var bide duk afiste gorunuyor ama film basladiktan 20 dakika sonra oluyor

Gereksiz konu acmissin bu arada ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainKnight -- 13 Nisan 2013; 23:51:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende 1.sini izlememiştim arkadaş sağolsun hatta filmin adını bile duymadan 2.sine girdim.film fena değildi.Ninja kısımları saçma geldi.Kılıçla filan mermi durduruyorlar.İlk filmi izle bence.Çok abartılacak biri film değil sıkılmadan izledim ne azından çerezlikti ama dediğim gibi ninjalar filan girince iyice anime tadında olmuş.F-16 ların tankların arasında Ninja nın ne işi var la?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.