Şimdi Ara

Ghost Recon Online Kasma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle İyi Forumlar demek istiyorum.

Sorunuma gelirsek Tom Clancy's Ghost Recon Online oyununu oynuyorum ve aşırı kasma var birçok yerde araştırdım ve bilgisayarının özellikleri benden kat kat oyunun özelliklerinden kat kat üstün olanların bile kasıyomuş bi sorun var sanırım bilen birisi varsa yardım edebilir mi lütfen
    BENİM SİSTEMİM :
    Win7 32-Bit(LAPTOP)
    2 Gb Ram
    İşlemci : Intel(R) Core i3 M370 2.40GHz 2.39GHz
    Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon hd 4650
    Toplan Kullanılabilir Grafik Belleği 1755 MB
    Ayrılmış Video Belleği 1024 MB

OYUNUN MİNİMUM GEREKSİNİMİ :
    İşletim Sistemi: Windows XP (SP3) /Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1), 32 bit & 64 bit
    İşlemci: Intel Multi core (Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7) @ 2.66 Ghz ve üzeri, AMD Athlon64 X2 3600
    RAM: 1GB Windows XP / 2GB Windows Vista veya Windows 7
    Ekran Kartı: 256 MB DirectX 9.0c–compliant card with Shader Model 3.0 ve üzeri Ses Kartı: DirectX 9.0c compliant Ses Kartı HDD: 6 GB of boş alan Framework: Microsoft .NET Framework 3.5 SP1

Game-debate adlı siteden karşılaştırma yaptığımda Yeşil Tik gösterdi lütfen yardım edin grafik very lowda bile yürüyemicek derecede kasıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimmjow58 -- 28 Ocak 2013; 17:49:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow58

Merhaba arkadaşlar öncelikle İyi Forumlar demek istiyorum.

Sorunuma gelirsek Tom Clancy's Ghost Recon Online oyununu oynuyorum ve aşırı kasma var birçok yerde araştırdım ve bilgisayarının özellikleri benden kat kat oyunun özelliklerinden kat kat üstün olanların bile kasıyomuş bi sorun var sanırım bilen birisi varsa yardım edebilir mi lütfen
    BENİM SİSTEMİM :
    Win7 32-Bit(LAPTOP)
    2 Gb Ram

İşletim Sistemi: Windows XP (SP3) /Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1), 32 bit & 64 bit
    İşlemci: Intel Multi core (Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7) @ 2.66 Ghz ve üzeri, AMD Athlon64 X2 3600
    Ekran Kartı: 256 MB DirectX 9.0c–compliant card with Shader Model 3.0 ve üzeri Ses Kartı: DirectX 9.0c compliant Ses Kartı HDD: 6 GB of boş alan Framework: Microsoft .NET Framework 3.5 SP1

Game-debate adlı siteden karşılaştırma yaptığımda Yeşil Tik gösterdi lütfen yardım edin grafik very lowda bile yürüyemicek derecede kasıyo

ramini yenilemelisin ayrıca idni ver ekliyim seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow58

Merhaba arkadaşlar öncelikle İyi Forumlar demek istiyorum.

BENİM SİSTEMİM :
    Win7 32-Bit(LAPTOP)
    2 Gb Ram

ramini yenilemelisin ayrıca idni ver ekliyim seni

sadece ramdan dolayı mı öyle kasıyo ? eminmisin arada yürümeyecek derece kasıyo bu arada ben north ta oynuyorum sende ordaysan GetsugaTR ismim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.