Şimdi Ara

GHOST RECON FUTURE SOLDIER (PS3 ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
3
Favori
10.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çıkış tarihi Q4 2011 büyük ihtimal Kasım ayında piyasada.
  • Link up teknigi sayesinde, farkli bir sekilde sunacagi co-op destegi oldukca ilgimi cekiyor. Zira bira picak sirti bir dusunce iki kisi ayni karektere hukmetmek tahminimce cok zor olabilir belkide eylendirir yasayarak gorecegiz.
  • Ubisoft'un taktiksel TPSserisi Ghost Recon, hayranlarıyla bir süre daha buluşamayacak. Dün yapılan açıklamayla oyunun 2012'in ilk çeyreğindeçıkacağı söylendi. Ghost Recon: Future Soldier'ın geçtiğimiz sene çıkması beklenirken 2012 mali yılına yani Mart 2011 Nisan 2012 tarihleri arasına ertelendiği açıklanmıştı. Dünkü açıklamada oyunun verilen aralığın en sonunda çıkacağı belirtildi.      Şirketin CEO'su Yves Guillemot, gecikmenin nedenindeyıl sonu takviminin çok dolu olmasınıgösterdi. Call of Duty: Modern Warfare 3ve kendi oyunları olan Assassin's Creed: Revelationsgibi yapımlar nedeniyle 2011'in sonunda yer kalmamış.
    Bsc.
  • yahu GH : future soldier çıkana kadar 10 tane COD, 5 tanede Assasin's Creed çıkarırlar bunlar zaten.. ilk çıkış tarihi 2010 du verdikleri tarihler arasında 2 şer tane bahsettiğim oyunlardan çıktı hala zaman bulamıyorlar nassı bişidir anlamadım..
  • Olagan ustu

    Ghost Recon: Future Soldier - E3 2011 Trailer

  • vidyo muthis hayret kimsenin ilgisini cekmemis
  • valla bence en müthiş tarafı şu kinect ile yaptıkları show olmuş. bunun haricinde ubisoft un sunumundaki canlı oynanış beni baya bir ürküttü. çatışma sahnelerinde baya bir karmaşa var gibi.. biraz daha gameplay gelsin net anlaşılır nasılsa..

    birde sunumunu yaptıkları şu ghost recon online olayı var pc kullanıcıları için bunuda beta çıkarsa denemek lazım nasıl bir şeymiş..http://ghostrecononline.us.ubi.com/signup





  • bu oyunu yabana atmayın. bomba gibi geliyor.

    bf3 ve ghost recon 2011 i sallayacaktır.
  • Moral bozmak istemem ama firmaların göz boyayarak ürün satma politikaları beni benden alıyor. Kinect ile ghost recon falan oynayamayacaksınız anca silah açıp kapatıp deneme atışı . oyun içinde var mı? yok. kinect ile sağ sol ileri kol gibi değil . star wars tamamen script gibi eleman kendi ileri gidiyor script + ara video gibi animasyon sonra ben kurbağa gibi kafamı kaldırıcam o zıplicak tamda düşmanın arkasına kaçarı yok. yani Hardcore değil bunlar göz boyama inanın bana 1 oynarsınız olmadı 2. sonra yallah köşeye.yine kol gibi en yakın move ile oynanır.
  • Herkes BF ve COD hakkında konuşuyor ama Ghost Recon silip süpürebilir Kinect videosu nedir öyle ya resmen bilim kurgu filmi.
  • Ghost Recon: Future Soldier Multiplayer oyun ici vidyosu :
    .



  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Ghost Recon: Future Soldier Multiplayer oyun ici vidyosu :
    .





    mükemmel




  • Cok cok iyi gercekten. TPS olarak multiplayer ve single olarak oynanasi yegane oyun. Seriyi takip edenler oyunun ic dinamiklerindeki strateji unsurunun nedenli onem arzettigini bilir bekliyoruz insallah.
  • Ghost Recon: Future Soldier - Multiplayer Sneak Peek
  • Cevre etkilesimi, efekler, karekter modellemeleri, animasyonlar muthis gercekten etkileyici.
  • Gamescom 2011 ekran goruntuleri.
     GHOST RECON FUTURE SOLDIER (PS3 ANA KONU)


     GHOST RECON FUTURE SOLDIER (PS3 ANA KONU)


     GHOST RECON FUTURE SOLDIER (PS3 ANA KONU)


     GHOST RECON FUTURE SOLDIER (PS3 ANA KONU)


     GHOST RECON FUTURE SOLDIER (PS3 ANA KONU)


     GHOST RECON FUTURE SOLDIER (PS3 ANA KONU)


     GHOST RECON FUTURE SOLDIER (PS3 ANA KONU)


     GHOST RECON FUTURE SOLDIER (PS3 ANA KONU)




  • GRecon: Future Soldier Signature Edition detayları:
    .

    GameStop adlı online mağaza, multi platform olarak piyasaya sürülecek olam Tom Clansy's Ghost Recon: Future Soldier'ın Signature Edition yani özel versiyonunun detaylarını ortaya çıkardı. Öncelikle belirtelim, oyunu ön sipariş verenler hiçbir ekstra ücret ödemeden oyunun Signature Edition versiyonuna sahip olacaklar. Peki içerik ne olacak? Özel versiyon Ghost Recon: Future Soldier, Moskova adlı bir Co-Op mod haritası, iki oyun içi yeni silah ve bir baş modifikasyonu modu ile birlikte gelecek. "Ne yani, bu muydu özel versiyon?" dediğinizi duyar gibiyim. Elçiye zeval olmaz, unutmayın...
    .
    http://www.merlininkazani.com/GRecon_Future_Soldier_Signature_Edition_detaylari-haber-44142p1.html




  • Ubisoft'un yeni takım tabanlı taktiksel shooter'ı önümüzdeki yıl çıkacak ve Ocakayında başlayacak betayla birlikte ilk Ghost Recon: Future Soldierdeneyimlerimizi yaşayabileceğiz. Advanced Warfighter 2'den sonra seri bir süre ara vermişti ve Ubisoft neden devam etmek istediğini açıkladı.Son yıllarda shooter türü ve oyuncuların oynama tarzları değişmeye başlamıştı ve Ubisoft da bunu görerek bu değişikliğe Ghost Recon ile cevap vermeyi uygun görmüş. Advanced Warfighter'ı geliştirdiklerinde piyasada fazla farklı şey yokmuş.  Future Soldier ile özel kuvvetlerinyapısına sadık kalınarak yakın geleceğin teknolojileriyleyeni oynanış tarzınıbirleştirmekhedefleniyor. Shooter türünün son yıllardaki değişimine ayak uydurarak bir yandan da bunu daha modern ve eşsizhale getirmişler.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ghost_Recon_Serisi_Neden_Devam_Ediyor-18905.htm




  • Ubisoft'un Tom Clancy serisine katacağı en yeni halka olacak Ghost Recon: Future Soldier'ın artık bir çıkış tarihi var. Gamespot kaynaklı bir haberde oyunun çeşitli satıcılarda listelemesinin güncellendiği ve çıkış tarihininAmerika için 6 Mart olarakbelirlendiği rapor edildi. Bu rapor ile ilgili Ubisoft'a atılan mailden de onay geldi. Maalesef şimdilik Avrupa için bir şey söylenmedi ancak bildiğiniz gibi bu tarz shooter'lar Avrupa'ya Amerika çıkışından birkaç gün sonra geliyorlar. Future Soldier'da da aynısının olmasını bekliyoruz. Eğer çıkış tarihinden önce Ghost Recon: Future Soldier oynamak istiyorsanız oyunun Ocak ayında düzenlenecek olan multiplayer betasıolacağını belirtelim. Ancak bu betaya yalnızca Splinter Cell: Conviction satın alanlar katılabilecek. O yüzden Future Soldier betasına ciddi biçimde katılmak istiyorsanız Conviction'ı satın almayı gözden geçirmelisiniz.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ghost_Recon_FSin_Artik_Bir_Cikis_Tarihi_Var-20341.htm




  • Butun FPS oyunlarin multiplayer deneyimlerini yasadim ve artik sarmiyor Respawn Entertainment' in oyununu bekliyene kadar TPS de olucagim. MW3 haritalarida sarmadi. Ghost Recon in butun serisini bastan asagiya takip eden ben Ghost Recon Future Soldier dada markajdayim bilhassa oyunun multiplayer tarafi oldukca ilgimi cekiyor.
    .





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.