Şimdi Ara

Ghost Recon: Future Soldier™ (ÇIKTI) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
0
Favori
41.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1920x1080 yapinca bunu yapiyor, aksi halde oyun aciliyor. Yani monitör 1920x1080 desteklerken daha düsük cözünürlükte oynamak mantiksiz, var mi bu durumun bir caresi?

Yahu dün dedim ki gideyim orjinal alayim ucuzlamis falan dedim ama aslinda zaten indirmis oynuyordum ve bir problem yoktu...Orjinal aldik güncelledik problemden daha acamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 20 Ağustos 2013; 21:51:59 >
  • bak sen işe; oyunu dün izmir de bir süpermarketten 4.99 TL ye aldım; hem içinde kitapçık ve online kodu da var; bir sene de oyun ne kadar ucuzladı yavv :)
  • Yarın veya bu gece deniyeceğim
  • ben denedim bi kaç gün önce hoşuma gitti yani bu tarzda pek oyun yok zaten bi spec ops var yani kendi çapında iyi ve fiyatı da uygun bence 15 iralık oyundan battlefield kalitesi beklemeyin
  • Bu Oyun İçin İndirilebilir İçerikler multi için mi?
    single için değilse almayacağım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

Bu Oyun İçin İndirilebilir İçerikler multi için mi?
    single için değilse almayacağım da

Multi için diye biliyorum ama emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: beromero

ben denedim bi kaç gün önce hoşuma gitti yani bu tarzda pek oyun yok zaten bi spec ops var yani kendi çapında iyi ve fiyatı da uygun bence 15 iralık oyundan battlefield kalitesi beklemeyin

15 tl lik oyun bf4 ün mpsinden daha iyi şüpheniz olmasın
  • Kısa metrajlı Ghost Recon Future Soldier Film

• Bir önceki sayfada 20-30 mart 2013 tarihli mesajlar var, bugün 29 mart 2014.14 sayfa konu olmuş.Bu kopmanın nedeni nedir acaba ?

d&r da gördüm şimdi 18 lira alsam mı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Bir önceki sayfada 20-30 mart 2013 tarihli mesajlar var, bugün 29 mart 2014.14 sayfa konu olmuş.Bu kopmanın nedeni nedir acaba ?

d&r da gördüm şimdi 18 lira alsam mı diye düşünüyorum.

Bugun aldım, vatanda 15 tl. 4 kişilik Co op desteği var. Keyifli olur.
  • Hadi egitin kendinizi biran once mp ye saglam oynayan Turk lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Hadi egitin kendinizi biran once mp ye saglam oynayan Turk lazim

Ben varım ,gerçi 1 yıla yakın oldu oyuna girmeyeli. Oyunu ilk kurduğumda girmiştim fakat GHRO 'ya alışık olduğum için vurulmaktan kevgire dönüp günün birinde yardım eden biri çıkar umuduyla oyunu silip kaldırmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Hadi egitin kendinizi biran once mp ye saglam oynayan Turk lazim

Ben varım ,gerçi 1 yıla yakın oldu oyuna girmeyeli. Oyunu ilk kurduğumda girmiştim fakat GHRO 'ya alışık olduğum için vurulmaktan kevgire dönüp günün birinde yardım eden biri çıkar umuduyla oyunu silip kaldırmıştım.

:D oyunda artık genelde çok iyi kurtlarla - giriş seviyesi kullanıcılar arasında geçiyor, ve malesef ustalar çok izin vermiyorlar karşıdakinin öğrenmesine :) Türk oyuncu da çok şuan fakat tamamına yakını giriş seviyesinde, 1-2 iyi oyuncu var Türk. Toplanılsa oyunun ince yönleri anlatılır, çok zevkli maçlar çıkıyor çünkü oyunun serverları izin verdiği sürece.

• Technics kullanıcısına yanıt
    Beni yaz kadroya. Oyunu kur dediğin zaman hemen kurarım.
  • ok, bir istanbul seyahatim var tamamlayınca haberleşiriz
    Hayırlı yolculuklar, müsait olunca haber verirsin.
  • 3 aydır açıp oynamadım :( ama oynarım hala kurulu :)
  • Sağol bozcaadalı,

bu akşam online olurum gelecek arkadaşları bekleriz.
    Şu oyun benim göz ağrım, hep müsait bir zaman bekledim durdum inşallah çok geç kalmamışızdır. Şu an oyun kurulu değil kurunca buraya not düşerim.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.