Şimdi Ara

Ghost Recon:Advanced Warfighter (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
0
Favori
21.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puanlamayı ben yaptım. Merak etme gerçekçi bir puanlama. Ayrıca arkadaşlar burdan herkese sesleniyorum. Ben bazı yazılarımda çok eleştiri aldım. Şunu söylemeliyim ki herkesin bir puanlama tarzı vardır. Biz o yazıları yazarken ne kadar emek verdiğimizi biliyomusunuz. Hiç kimse yorum kısmına gelipte bi teşekkür yazmıyo. Eleştirecek bir açık arıyo. Lütfen bazı şeyleri yazarken dikkat edin.

quote:

Orjinalden alıntı: m@Ximus*

Merlininkazanı, FİFA gibi berbat bir oyuna 90 küsür not veren bir site. Onların yaptığı hiç bir incelemeyi dikkate almıyorum.
    Ghost Recon'a gelince bu kadar kötü bir yapay zekayı daha önce hiçbir oyunda görmedim. Üstelik adamlara emir verme sistemi de kullanışsız.
    Açıkçası Splinter Cell gibi bir oyunun yapımcılarından böyle kötü bir oyunun çıkması şaşırtıcı...

• quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

ekran kartıyla alakası yok 800*600@60hz de en düşük ayarlarda oynadığımda dahi takılma oluyor.bugün format attım bakalım yazılımsalmıymış olay
    Dostum oyun ez az 1 gb ram istiyor senin ramler 512 mb ve bu çok az takılmaların muhtemelen ondan kaynaklanıyordur.

EVEt oyun acayip ram yiğiyor eğer 512raminiz varsa texture detayı LOW a getirin
    + çok fazla lag oluyorsa en son güncel driverı yüklemenizi öneririm.

Bu arada oyun için 1.6 patch çıktı,oyundaki hatalı textureleri bugları önlemişler+ fazla yer kaplıyan textureleri düşün ram yiğen texturelerle değiştirmişler,yani performans artıran bir patch,yüklemenizi öneririm.
    Not: 1.6 PATCHİ KURDUKTAN SONRA CRACK GEREKTİRMİYOR İÇİNİZ RAHAT OLSUN

Sağol dostum ilacı yok diye patchi yüklemiyodum.

• ya arkadaşlar bu oyun çok zor yaa..ayrıca grafikler güzel..onun için oynanır..
  • nihayet yeni bilgisayarım geldi.oyunun deosunu oynadım.yapay zeka uçmuş!adamlar nokta atışı yapıyor....

Bu arada bu oyunu mp oynayabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 15 Mayıs 2006; 17:09:47 >
  • 6800gt lerde nasıl çalışır arkadaşlar bu oyun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: musandia

6800gt lerde nasıl çalışır arkadaşlar bu oyun?
    Orta ayarlarda rahat çaışır tabi ram de minimum 1 gb olmak şartıyla.
  • quote:

quote:

bizim bi arkadaşta 128mb 6600gt var 800*600 low da bile takılıyo diyor bende lan bune dedim çocukta 1gb ram var cpu board felanda iyi arkadaşın

teşekkürler cevabın için yazın 6800gt almayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

bizim bi arkadaşta 128mb 6600gt var 800*600 low da bile takılıyo diyor bende lan bune dedim çocukta 1gb ram var cpu board felanda iyi arkadaşın

6800GT mi almayı düşünüyorsun ??? sakın böle bişe yapma derim o kartlar piyasadan kalktı AGP olarak 2. el ancak bulursun eğer AGP kart alacaksan mutlaka 7800GS al

• arkadaşlar fena sardı bu oyun..özellikle müzikleri.. yalnız bug mıdır nedir..2. bölümde şu tankın olduğu bölümde görev car garaj falan yazıyor..uzaklara gidemiyorum..ölmüyorumda..uzaklaşınca birden sanki boşluğa düşer gibi oluyorum...uzaklaşamıyorum yani.. diğer ekip elemanları içinde geçerli bu..patch ini de yükledim ondanmıdır acaba..çünkü patch ten sonra açılmamıştı.. bende cd deki cr..exe yi tekrar kopyalamıştım..
  • Ya ben hastası oldum oyunun bende nvidia 6600 gt var bide 512*2 twinmos ram işlemcide amd 3200+ oynayabilirmiyim grafikler aşırı iyi çünkü inşallah kaldırır makinam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quadriceps

Ya ben hastası oldum oyunun bende nvidia 6600 gt var bide 512*2 twinmos ram işlemcide amd 3200+ oynayabilirmiyim grafikler aşırı iyi çünkü inşallah kaldırır makinam
    O sistemle orta ayarlarda ancak oynarsın hatta takılır bile ayrıca oyunun grafikleri aşırı iyi değil orta derecede.
  • tuh pnky demon üzüldüm bak şimdi ne bilim fotğ. baya iyi duruyo görüntü gördüğüm en iyi görüntü açıkcası neyse bende düşük ayarlarda oynarım :(
  • Ben full ayarlarda açtım ama hala görüntü bana fullmuş gibi gelmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

6800GT mi almayı düşünüyorsun ??? sakın böle bişe yapma derim o kartlar piyasadan kalktı AGP olarak 2. el ancak bulursun eğer AGP kart alacaksan mutlaka 7800GS al

2.elde 6800gt ler gitgide sıklaşıyor yazın almayı düşünüyorum eğer uygun fiyata 2.el 7800gs bulursam tabiki 7800gs

• 7800GS'nin sıfırı şu an piyasada 335$ bence gayet uygun
  • quote:

7800GS'nin sıfırı şu an piyasada 335$ bence gayet uygun

256 MB X1800XT 350$ ve 7800GS yi havada karada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

hawada karada ezer diyorsun ve doğru söylüyorsun ama arkadaş galiba Nvidia alacağı için ben o kart ı tawsiye ettim

• bu nasıl oyundur bir türlü başlayamadım oyun geç açılıyor ve ekran karanlık gözüküyor hiçbir şey gözükmüyor helikopterden atlıyorum ama zifiri bir boşluğa acaba dvd de mi bir sorun var ekran kartı düşük de olsa bana göre biraz da olsa açılır
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

hawada karada ezer diyorsun ve doğru söylüyorsun ama arkadaş galiba Nvidia alacağı için ben o kart ı tawsiye ettim

işte bende nvidia almasın diye diyorum zaten. x1800 ün o alacağı karttan daha iyi olduğunu söyledim. az bi fiyat farkı oluyor tabi.

• quote:

Orjinalden alıntı: rdyzlk44

bu nasıl oyundur bir türlü başlayamadım oyun geç açılıyor ve ekran karanlık gözüküyor hiçbir şey gözükmüyor helikopterden atlıyorum ama zifiri bir boşluğa acaba dvd de mi bir sorun var ekran kartı düşük de olsa bana göre biraz da olsa açılır
    ekran kartın nedir hangi sürücüler yüklü?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.